לא הייתי בפורום שמונים שנה, אבל חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה נשמע!!!! יפתי, רק שתדע שאני עובד קשה על רמיקס בשבילך (למרות שהוא די חרא... אבל שיהיה.. אתם תחליטו
אני כול שבוע נוסע לרמת החייל איזה מקום יפה ורמת החייל מאוד קרובה למשרדי תפוז אנשים אזזז אזור מה זה יפה אבל קצת מה זה מוזר יש שמה בית אוטיסטים כזה ויש שמה את משרדי קשת ורשת ולפני שבוע נסעתי לרמת החייל אז היה איפה משרדי רשת היה שמה איש צעק אימלה ואז התקרבתי לאולפני מימד נו איפה שאלופן ערוץ הילדים איזה בנין מפחיד זה יש שמה שתי שומרים מה זה הפחידו אותי זה למטה בכניסה יש שתי ספסלים כאלה וזה מה זה מפחיד האזור לא מבין איך אפשר להיכנס לאולפני טלווזיה עם אתה קהל למשל בתוכניות טלווזיה ואז ליד האולפנים יש בית קפה כזההההה ופרה תורידי את החסימה שלי בעיברית רומן14 טוב מתוקה
ליפתי רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים יש לך שירים מדהימים וממש יפים, רק תדע שאתה אחד הזמרים הטובים ביותרר, יש לי שאלה אליך.. מה השם שלך בפייסבוק? מעריכה ואוהבת תמיד נופר!
לאלבומים בפורום ולפורום עצמו כל אחד יכול להעלות,אני העלתי לא מזמן תמונות מהפייסבוק שלו כדי שתראו,אם בא לך תעלי..חושבת שמי שרוצה לראות יכול פשוט להכנס לפייסבוק שלו