הכר את הפורום מס' 4

danduni

New member
תשובותיי ../images/Emo27.gif

ולא נורא, דווקא פה לא שאלו אותי כל כך הרבה שאלות, זה בפורומים אחרים ממש מפוצצים בשאלות
. כמה סופגניות אכלת השנה? (אם בכלל) ארבע וחצי. אבל לפני אתמול זה היה שלוש! פשוט אמא שלי הביאה אז אי אפשר היה לא לאכול
. ומה זאת אומרת אם בכלל? בטחחח שכןןן!! סופגניותתתת
מה עשית בחנוכה? עבדתי בעיקר, אבל הייתי גם בסוג של מפגש, וגם לנתי בביתה של המנהלת הנכבדת והקטנההההה שלנו (נחשו מי זו, בהנחה שלא טסתי כמה שעות טובות כדי להגיע אליה
). אתה חוזר ללימודים מחר? בן כמה אתה בכלל? כן כן, אני חוזר
. ואני בן 17, בכיתה י"ב!
.| נסעת פעם ברכבת? אם כן-למה לעזאזל שתעשה דבר כזה?? כמובן.. כמעט כל שבוע אני נוסע ברכבת
, ואני יודע שיש דברים לא נעימים ועברתי ממש לא מעט תקלות ובעיות שגרמו לי הרכבת, ואפילו נאלצתי פעם לשבת על שפת הקרון שבו כולם עולים, ביום ההולדת שלי (!).. ולמה? הממ זו דרך נוחה יחסית להגיע ממקום למקום
. את מבינה, גם אין פקקים וגם נחמד יותר לשבת וגם זה מהיר יותר.

linoy7

New member
עוד שאלות../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וסליחה מראש אם יש טעויות/שגיאות כלשהם.. השאלון מועתק
שם: תאריך לידה: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים נעלת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

danduni

New member
חתיכת שאלון ../images/Emo3.gif

שם: דן. תאריך לידה: 31.05.90 מקום מגורים: באר שבע. צבע עיניים: חום. צבע שער: חום. הו אני כה רגיל
גובה: 1.74 מטר. ימני או שמאלי? ימני. המוצא שלך: נולדתי אי שם במוסקבה הרחוקה
איזה נעליים נעלת היום? נעליים שחורות של העבודה, שמרוב שהן מבריקות כל כך מהשמן, מישהו שאל אותי אם צבעתי אותן בשחור
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא חשבתי על אף אחד במיוחד.. אולי על עצמי
מה עשה לך את היום? שום דבר, לא היה יום כזה מרגש
מי הרס לך את היום? סתם, כמה אנשים שעצבנו אותי בעבודה. החולשות שלך: חולשות.. אני אוהב מאוד שיער
, אירוויזיון
, אני שונא כשקוראים לי לא בשם שלי, וכל מיני דברים אחרים
. הפחדים שלך: וואו, עכשיו כשאני חושב על זה אין בי כל כך הרבה פחד.. לעיתים מפחיד ללכת ברחובות מאוחר בלילה, ובעיקר אני מפחד מסרטי שואה ויש לי סיוטים מזה.. הפיצה המושלמת שלך: הממ.. עם טונה ועגבניות!
. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: תעודת בגרות טובה
. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "איזו מעצבנת אחותי!! אני שונא אותההה, אם אני אתפוס אותה!"
, כי כל בוקר השעון המעורר שלי זה הצליל של המקלדת מקלידה מוקדם בבוקר. וזה כל כך, אבל כל כך מעצבןןןןן
. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא ממש הבנתי את השאלה. מה הכי יפה בי? לא יודע, אני צנוע מדי בשביל לענות על זה =X. מתי אתה הולך לישון? זה מאוד תלוי. אם ישנתי צהריים, עד כמה אני עייף, מתי עבדתי היום, מה יש לי לעשות במחשב, מה יש לראות בטלוויזיה. היום - נראה לי שאלך לישון כשאסיים לענות על השאלון הזה, ככה שבעצם.. יוצא שאני לא הולך לישון בכלל!
. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה רגעים כאלה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אין מישהו מיוחד
פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: שאלה ממש קלה
ברור שמקדונלדס!
דייט לבד או בקבוצות: לבד! ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי מנגו אננס החדש
שוקולד או וניל: וניל!
קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו!
מעשן: לא
מקלל: בד"כ לא
. כשממש מעצבנים אותי אז כן
. שר: בהחלט!
מתקלח כל יום? לא, הלוואי והיה לי זמן וכח
. התאהבת פעם? זהו, שאני לא כל כך בטוח
אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? לא. היית רוצה להתחתן? בוודאי!
ולהוליד ילדים קטניםםם וחמודים!
אתה מאמין בעצמך? כן, זה מה שמניע אותי
. אתה מקבל הפרעות נפשיות? אני בעצמי? כאילו שלי יש הפרעות? לא
. אתה פריק של בריאות? לא, לא ממש
אתה מסתדר עם ההורים? יום כן יום לא.. אתה אוהב ברקים? כןןןן ואני בכלל אוהב חורף!
אתה מנגן על משהו? לא, רק על העצבים של אנשים אחרים.. חח סתם לא
. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? הממ.. נראה לי שלגמתי כמה פעמים לירק שוקולד טעיםםם
עישנת? לא. סמים? לא! יצאת לדייט? לא
נדלקת על מישהו? לא..
רחיצה בעירום? לא
גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? לא ממש. הרביצו לך פעם? לא. זהו שזה עצוב כי אף פעם לא באמת הלכתי מכות, גם לא בגן וביסודי. ועכשיו אני מרגיש את החוסר. מישהו מוכן ללכת מכות איתי?
גנבת מחנות פעם? כן.. מסטיקים או משהו
רצית למות? לא, אין לי נטיות אובדניות גם אם לאחרונה זה נראה ככה בגלל הכוויות שלי ממקדונלדס
. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? להיות עורך דין ושגריר וכאלה
. איזו ארץ תרצה לבקר? בכולןןןן
צבע עיניים אהוב? חום! לא, לא כחול! צבע שיער אהוב? גם כן חום או שחור, וגם ג'ינג'י כמובן
ארוך או קצר? ארוך! גובה? מה? משקל? הממ..

danduni

New member
המשך ../images/Emo122.gif

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? כשהלכתי היום בבוקר לבית הספר
אכלת? לא מזמן, אכלת ארוחת קריספי במקדונלדס D: התנשקת? וואו, מזמן
התאהבת? לא יודע! נשבר לך הלב? לפני חודש, נראה לי.. צחקת? אני תמדי צוחק =]. בכית? לא זוכר.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמרתי את זה לפני חודש בעקיפין כזה.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אף פעם.. חוץ מהמשפחה והחברים כמובן. אני לא כל כך חסר אונים!
חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? לא עישנתי. שתית משקה אלכוהולי? לא זוכר השתכרת? לא השתכרתי (השאלות פה קצת חוזרות על עצמן!
) שכבת עם מישהו/י? NEVER. היית במועדון? מזמןןןןן לבשת חצאית? אני לא נוהג ללבוש חצאיות
קנית בגד? לפני בערך חודש.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכר שהיה דבר כזה. הקדישו לך שיר? הממממ ביום ההולדת שלי?
שיפרו לך את המצברוח? הוא תמיד גם ככה עולה ויורד לפרקים..
. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא, אבל אני דפוק לטלפון בבית
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא, לא יצא לי. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? וואו, מלא =O האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים.. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הממ.. 1,2,3 - שלוש או ארבע
. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "אתם לא יודעים מה אתם מפספסים!" ממישהי. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, ולפעמים גם שעון מעורר, למרות שבד"כ אני מתעורר לבד
. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הממ סלט תפוחי אדמה.. אמא שלי לא ממש אוהבת להכין אוכל.. למה אתם אוהבים את הבית? למה לא?
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה בקומה שביעית בבניין של 17 קומות.. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? הממ.. נטוש?
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המחשב או האמפי
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? המממ כן תמיד בתים של אחרים נראים לי ממש מגניבים! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנתיים.. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אני רואה סרטים ונמצא במחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? חלב עם דבש, שום וכאלה וזהו נראה לי. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, אחי, אחותי, אמא ואבא
. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? המממ אני לא עושה
.. חח סתם בערב
. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שטיפת כלים, נקיון החדר והסלון.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כמובן, זה הבית שלי

linoy7

New member
עוד קצת..../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כי אנשים פה יבשים
... חלק 1: שמות... 1. איך קוראים לכם? 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3. השם הכי יפה לילד: 4. השם הכי יפה לילדה: 5. הכינויים שיש לשם שלכם: 6. הכינוי הכי אהוב: 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? תעודת זהות.... 13. שם מלא: 14. תאריך לידה: 15. כתובת: 16. איפה עוד גרת? 17. בית ספר: 18. מזל: 19. מידת נעליים: 20. גובה: 21. מוצא: 22. חיות מחמד: 23. אורך שיער: 24. כיתה: 25. מצליח בבית ספר? 26. תחביבים: 27. איזה שפות אתה מדבר? 28. בת/בן כמה את/ה? 29. החלום שלך? 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: 31. מסנג'ר: 32. אייסיקיו: 33. מה אוהב/ת לאכול: 34. מה אוהב/ת לשתות: 35. צבע עיניים: 36. צבע שיער: 37. איפה נולדת? 38. רגיש לדגדוגים? 39. הדבר הכי מגעיל: 40. פתגם שעושה לכם את זה: 41. אוהבים את החיים או לא: 42. כמה אחים: 43. מסר לחיים: 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: 45. חבר/חברה/(גם וגם): 46. איך ככה, בחיים? 47. יש לך גשר? 48. יש לך משקפיים\עדשות מגע? 49. מה הדבר הכי חשוב לך? 50. יש חבר\חברה\קראש? 51. ממה אתה הכי פוחד? 52. צבעת פעם את השיער? 53. באיזה צבע? 54. סטרייט/גיי/ביי: 55. רווק? 56. גיל שהיית רוצה להיות: 57. כיתה: 58. למה את/ה כאן? 59. מה העבודה שלך? 60.יש פירסינג? 61. קעקועים? 62. אובססיות? 63. התמכרויות? 64. איזה שפות אתה דובר? 65. האם אתה חי את הרגע? 66. יש לך סודות? 67. אתה שונא את עצמך? 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? 69. יש לך הרגלים רעים? 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? 71. אתה יודע לשיר? 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? 74. יש לך יומן/ג'ורנל : 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? 76. מה החוזק הכי גדול שלך? 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? פעם.... 80. התאהבת פעם? 81. פעם חשבת להתאבד? 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 83. שיקרת פעם? 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? 85. התאהבת בידיד? 86. עשית פעם סיאנס? 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 88. היית פעם בחו"ל? 89. הרביצו לך? 90. הרבצת למישו? 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: 92. יצאת מהמדינה? 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? 94. שחית בעירום? 95. ברחת מהבית? 96. התחילו איתך? 97. צפרו לך? 98. נשארת ער כל הלילה? 99. לא אכלת יום שלם? 100. דיברת בטלפון כל הלילה? 101. הרגת מישהו? 102. בגדו בך? 103. הרגת חיה בטעות? 104. הרגת חיה בכוונה? 105. גנבת משהו? 106. פגעת בעצמך? 107. רצית למות? 108. עישנת סיגריות? 109. עישנת נרגילה? 110. שתית אלכוהול? 111. השתכרת? 112. התנשקת? 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? 115. עשית קעקוע? 116. הסתפרת? 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? 118. צללת עם דולפינים? 119. קפצת כתה? 120. היית ערום בציבור? 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? 122. לתקופה ממושכת? 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? 125. התאפרת? 126. רצית להיות משהו שאתה לא? 127. רצית להיות בן המין השני? 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? 129. עברת יישור שיניים? 130. היו לך משקפי ראייה? 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? 132. התביישת בהורים שלך? 133. שיקרת למישהו? 134. היית מאוהב? 135. התעלפת? 136. נשברה לך שן? 137. עשית למישהו היקי? 138. עשו לך? 139. נעצרת? 140. קיבלת נכשל בתעודה? 141. שברת עצם בגוף? 142. רכבת על אופניים? 143. רכבת על סוס? 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? 145. שיחקת כדורסל? 146. שיחקת כדורגל? 147. הלכת מכות? 148. שיחקת טאקי? 149. שיחקת מונופול? 150. שיחקת שש-בש? 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? 152. הברזת מבצפר? 153. התחרטת על משהו שעשית? 154. היית אובססיבי כלפי משהו? 155. היית מאושר? 156. התנצלת על משהו שעשית? 157. היית מכור למשהו? 158. היית כל הלילה על המחשב? 159. התקלחת עם מישהו? 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה? 161. זכרת חלום? 162. נרדמת בשיעור? 163. העברת פתקים בשיעור? 164. תפסו אותך? 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר?

שאלות../images/Emo3.gif

היי ^_^ בת כמה? מאיפה? אם היית יכולה להיות בגיל אחר בת כמה היית רוצה להיות? אם היית יכולה להיוולד בשם אחר איזה שם היית רוצה שיקראו לך? יש לך חיות בבית? אם כן איזה ואיך קוראים להם? את אוהבת ששואלים אותך שאלות? נהנת לענות על השאלון הקצר הזה? חח זהו =]

תיקוןןן../images/Emo122.gif

היי ^_^ בן כמה? מאיפה? אם היית יכול להיות בגיל אחר בן כמה היית רוצה להיות? אם היית יכולה להיוולד בשם אחר איזה שם היית רוצה שיקראו לך? יש לך חיות בבית? אם כן איזה ואיך קוראים להם? אתה אוהב ששואלים אותך שאלות? נהנת לענות על השאלון הקצר הזה?

למעלה