המדריך המלא למירק

section51 co il

New member
תשובה והבהרה../images/Emo41.gif

נכון לעכשיו מיקסים דברים וכדומה יישארו בפורום , מה שכן אין שום סיבה להגביל את הקהילה ומנסים לפתוח עבורה כמה שיותר אפשרויות ,לפי התפתחות הקהילה אני רואה שהשימוש במירק הוא דבר הכרחי ובלתי נמנע אבל כרגע כמובן ששום דבר לא מחייב שימוש בו, יתכן שבעתיד יבנו מערכות ייחודיות לקהילה עבור המיקסים אשר יפשטו לכולם את הכל ואף אחד לא יידרש להוריד שום תוכנה ...

razaR2

New member
שלומי, בעתיד לא תוכל לעשות מיקסים

בצורה בה אנחנו עושים את זה עכשיו בעתיד אנחנו בונים על קהילה רחבה עם הרבה אנשים שינסו להכנס לכל מיקס (אגב, המושג הנכון הוא גאטר, מיקס זה משהו שונה לגמרי) ודרך פרסום הסיסמה בפורום פשוט לא תהיה אפקטיבית עם כמות אנשים גדולה, לפי מה שהבנתי אתה בונה מערכת שבעזרת יוכלו קבוצות לסמן יום ושעה במשך השבוע שבו הן יקבלו את השרת ויוכלו לעשות בו PCW, אבל משחק בסגנון המיקס שהוא לא עם שחקנים קבועים מראש, יחייב שימוש במירק, אלא אם תפתח מערכת דומה שתעבוד דרך האתר, למרות שיש עם זה בעיה כי אתר אינטרנט ופורומים מושפעים ממהירות האינטרנט שלך וככה ההזדמנות לא שווה לכולם, להבדיל מהמירק שמה לכולם יש אותה הזדמנות.

section51 co il

New member
תשובה...

לא שללתי מירק , פשוט נכון לעכשיו אני לא חושב שזה הזמן המתאים להשתמש בו בעתיד הכל פתוח

KillerA

New member
../images/Emo31.gif

רק אתה תקוע בעבר שלומי, כל שאר האדמינים מחייבים ונטרילו ובצדק

section51 co il

New member
חבל שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב../images/Emo4.gif

איפה אתה רואה שאני מדבר על וונטרילו?..

KillerA

New member
אני עשיתי שילוב של המיקס של אתמול וההודעה שלך

אתמול אמרת שאתה לא רוצה להכריח אף אחד וונט וגם מירק ופה דיברת רק על מירק, אז אני בדרכי שלי הזכרתי לך שיש לנו די הרבה שחקנים עם וונט ולפי דעתי צריך להפוך את זה לחובה במיקסים(וכל שאר האדמינים עושים זאת)

כנס כנס מה אתה יוצא עליו יא אפס

עכשיו צא
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או (בלעת את זה תודה יא שמאלני

למעלה