גב
A Amy The Devils Fairy New member 27/2/06 #66 תודה לכן מריה ו... פרג'י?:* המון תודה. בדיוק התמונות שלא הצלחתי לעלות משום מה...
M mmmbam New member 27/2/06 #65 מדהים!!! כל הכבוד!!!../images/Emo20.gif אני לא אוהבת את הצורת פנים שלה, ולדעתי גם הפוזות שלה לא משהו ברוב התמונות, אבל היא הייתה די נחמדה. הייתי מעדיפה כמובן שיעיפו את קיניה, אבל... באמת הגיע הזמן שלה ללכת, כי היא לא בדיוק מתאימה להיות טופ מודל...
מדהים!!! כל הכבוד!!!../images/Emo20.gif אני לא אוהבת את הצורת פנים שלה, ולדעתי גם הפוזות שלה לא משהו ברוב התמונות, אבל היא הייתה די נחמדה. הייתי מעדיפה כמובן שיעיפו את קיניה, אבל... באמת הגיע הזמן שלה ללכת, כי היא לא בדיוק מתאימה להיות טופ מודל...
J JULI4561 New member 27/2/06 #68 ואו תודהה סוזי דרינה ומריה ../images/Emo24.gif יש לי גם תמונות של כריסטינה ממש קצת אבל יש לה כבר מלא :]
ואו תודהה סוזי דרינה ומריה ../images/Emo24.gif יש לי גם תמונות של כריסטינה ממש קצת אבל יש לה כבר מלא :]
B Beautiful SouI New member 27/2/06 #70 תודה לכולן../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif כבר איבדתי כל כך הרבה הוסיפו תמונות !
L L U Z I A New member 28/2/06 #78 תודה לכולם על התמונות../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif השקעתם