המודחת מהיכל התהילה היא - אביבה אבידן!

עידמןן

New member
../images/Emo41.gif המודחת מהיכל התהילה היא - אביבה אבידן!

בהצלחה במשך הדרך!

noga104

New member
משחק מכור

אביבה מקסימה, שרה מדהים אבל ה"מיילל" מעשיר את ההפקה ב-sms כמה צפוי הא? כבר אי אפשר לסבול את ההתנהגות הבוטה המגעילה והלא מפרגנת שלו.... בעעעעעעעעעעעעע

noga104

New member
ה"מיילל"

מאיים על כולם, עכשו אמר למייקל שהוא (מייקל) הבא בתור מה אתם אומרים על זה??

מיק101

New member
דייייייי לא שמעתי את זה...הטרור משתלט אט אט

אני חושבת שמייקל לא צריך לעבור על זה בשקט.... כלומר, ליידע את שאבי. זה איום!

מיק101

New member
לא בהכרח עידמן, אני מזכירה לך את התנך

בשירותים של פרידה, שלא עשה כלום.....

מיק101

New member
אתה טועה, היא לא עפה בבושות

היא לא עפה בכלל, אלא עזבה מרצונה ולזכות זה ברור שלא היו נותנים לה

וואלה,על זה לא חשבתי..

מצד שני:במקרה עם פרידה לא היה מישהו מאנשי הבית(מלבד יורם כמובן)שאמר באופן נחרץ ביותר שתפילין זה לא "פינגפונג". מהצד של אנשים מאמינים שמסמסים,אני כן מאמינה שהיה לזה משקל ומי יודע אולי היה לזה משקל רב יותר,דווקא לאחר המקרה עם פרידה. דבר נוסף,גם כאן בפורום בזמנו ראיתי שאנשים מאמינים טענו שסיפור התנך אינו האישיו כאן,אני לא בטוחה שזה מה שהיו אומרים לגבי הטלית והתפילין. ודבר אחרון:גם לפרידה היה קהל ייעודי גדול.(זו בעצם מעין מלחמת תרבות). בניגוד לפרידה,שלא הצלחתי להתחבר אליה..אל אביבה תמיד היתה בי סימפטיה ואני מאד אוהבת להאזין לה בשיריה הגדולים-בעיקר "פרי גנך"

עידמןן

New member
אילנה

בנורמלי פרידה היא עשתה זאת בצורה חמורה יותר......................... אביבה לפני כמה דקות אמרה שהיא תלך לברית של הנכד שלה היא אישה מאמינה רואים כניראה עשת זאת בהומור אבל כמו בני אמר שזה באת לא מכובד לעשות זאת כמובן שאין מה להשוואת אותה לפרידה בעע

האמת שלא ראיתי שום הומור,אבל אם אתה אומר.

כלומר,כאדם מאמין אתה חושב שהקריאה בתנך בשירותים גרועה יותר מהניפוף בתפילין?? (זה לא יאומן,כל מלה שהיום אני כותבת מיד שרים אותה בשיר). אני כבת אדם שאינה דתיה,ראיתי בעין לא חיובית את מה שפרידה עשתה ובעיקר מבחינת חוסר התחשבות ברגשות אדם,אבל מעניין אותי מה דעתך?אם אביבה אבידן לא היתה נחשבת אדם מאמין,היית מתייחס לדברים אחרת??

עידמןן

New member
קריאה בתנ"ך זה לא הנפת תפילין

זה הנפת כל התורה כולה וכל המצוות...וזילזול חמור מאוד הנפת ההתפילין אני בטוח שזה הגיע בהומור לא ראיתי את הקטע לכן אני לא יודע בודאו מה היה שם אבל כך אני חושב מתוך הכרות עם אביבה (צפייה במחשב כמובן)

מיק101

New member
מ'זתומרת "היא תלך לברית של הנכד שלה"?

מה זה קשור ל"מאמינה" פור הבאן סייק? זה הנכד שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

izmeral1

New member
אילנה555555555555555555555555555555555555555

אם את רוצה את פרי גנך. תשמעי? את המקור לוזון. זה המקור נכון שרו ביחד וריב על השיר אשם יוני רואה חחחח עכשיו רק תתני לי כמה הם מהשירים של אותה מעפנהההההההההההה יש. אין לה הרבה . וגם לא כול כך נעים לשומע אותה בכלל........פלקטושה הכוונה. טוב מה דעתך על דפנה ארמוני. זה כצו לשמוע את אריק סיני בן 70 זל די אין הרבה מה להציע רק לב יש אצלה לב נקי.. ותיאבון פוריח....... ולצחוקים הוא---------- הוא מי קנה הוא מי קנה כך גם קילה גם החיפיששששש המםשהההה. והיום הביתה ואין יותר פותנה מס 2 בבית נווה אלין. ועוד משפט אחרון היא הכי מושפעת מהתקטיקות של האח הגול לא עובד כאן. ערב טוב לך המתוקה מכולם אילנוש ולכול צוות הפורום.

למעלה