אהלן איזמרל,אני אוהבת לשמוע את השיר בביצוע2:)
יוליקה Member מנהל 13/6/11 #24 חבל מאד מאד - עכשיו ברור לאיזה כיוון הולכת התכנית - וברור מי הם המסמסים....
מ מיק101 New member 13/6/11 #28 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שמעת כרגע מה אמר "הזמר של המדינה"....
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שמעת כרגע מה אמר "הזמר של המדינה"....
ר רותי167 Well-known member 13/6/11 #25 איזה אבסורד,אביבה הודחה והמיילל נשאר,לא הגיוני אבל מי בעצם מחפש היגיון????? רביעיית הגמר שלי:טולדנו,ערמוני,רוחמה ואריק. לא חשוב מי העיקר שאחד מהם יזכה.
איזה אבסורד,אביבה הודחה והמיילל נשאר,לא הגיוני אבל מי בעצם מחפש היגיון????? רביעיית הגמר שלי:טולדנו,ערמוני,רוחמה ואריק. לא חשוב מי העיקר שאחד מהם יזכה.
א אילנה55555 New member 13/6/11 #26 מה?!יש חתול היכל?!../images/Emo12.gif../images/Emo8.gifערב טוב../images/Emo13.gif
מ מיק101 New member 13/6/11 #27 ערב טוב רותי../images/Emo140.gif אכן אבסורד, כל העם הזה אבסורד, אז מה חדש..... אני מאד בעד רביעית הגמר שלך, אבל נראה לי ששתינו הוזות.... כי כמו שאמרתי - העם הזה......
ערב טוב רותי../images/Emo140.gif אכן אבסורד, כל העם הזה אבסורד, אז מה חדש..... אני מאד בעד רביעית הגמר שלך, אבל נראה לי ששתינו הוזות.... כי כמו שאמרתי - העם הזה......
יוליקה Member מנהל 13/6/11 #31 אני תומכת במועמדים שהצעת להוציא את רוחמה.... אריק סיני צריך לקחת בגדול!!! אבל חשבתי שהוא ואביבה יגיעו יחד לגמר עכשיו כבר שום דבר לא בטוח.....
אני תומכת במועמדים שהצעת להוציא את רוחמה.... אריק סיני צריך לקחת בגדול!!! אבל חשבתי שהוא ואביבה יגיעו יחד לגמר עכשיו כבר שום דבר לא בטוח.....
ב בלה קאלן New member 13/6/11 #29 מה שהרס אותי זה ההתנהגות של אבא אח"כ במיוחד של אשת פטיפור התיישבה עם בני וביטר על סיגריה בפסז' ושמחו לאיד שמעו את ביטר אומר מה רצו שאני אלך? ואלבז ענה לו יש אלוהים מגגגגגגעיל ברמות אפילו!
מה שהרס אותי זה ההתנהגות של אבא אח"כ במיוחד של אשת פטיפור התיישבה עם בני וביטר על סיגריה בפסז' ושמחו לאיד שמעו את ביטר אומר מה רצו שאני אלך? ואלבז ענה לו יש אלוהים מגגגגגגעיל ברמות אפילו!