המופע לזכרה של שושנה דמארי

gever0908

New member
מופע הוקרה לשושנה דמארי

ראיתי איזה פרסומת שביום שבת 27 לחודש הזה (מאי) יש מופע הוקרה לשושנה דמארי איזה אירוע של תנובה משהו חגיגה ישראלית אני יודע מה בקיצור זה יהיה בפארק הירקון תל אביב ויופיעו שם הרבה אומנים ביניהם עידן רייכל, מירי מסיקה, נינט טייב ועוד... אני חושב שאני ילך לשם למרות שבתכלס מופע לזכרה של שושנה דמארי ז"ל זה לא מה שאני חושק ללכת לשם אני מאוד מכבד את שושנה דמארי ז"ל אבל אני הולך כי היתי רוצה לראות בעיניים שלי כמה אמנים שם :)

רדמירס

New member
מישהו יכול לתת עוד

קצת פרטים על ההופעה במוצ``ש מי בדיוק יהיה שם אם עולה כניסה ומתי זה בדיוק ? תודה רבה

Saffron

New member
מופע הוקרה לשושנה דמארי ז"ל ../images/Emo29.gif

נשאלו כל מיני שאלות, אז אני אנסה לרכז את הפרטים בשרשור אחד: במוצאי שבת הקרובים, ה-27 במאי, ייערך מופע הוקרה לשושנה דמארי ז"ל. שם המופע הוא "לשיר איתך", וזה המופע המרכזי במסגרת פסטיבל "שבוע שיר ישראלי 2006". הוא יתקיים בפארק הירקון בשעה 20:30, ויועבר בשידור חי בערוץ 10. עידן רייכל יופיע בו, ובנוסף גם מתי כספי, אחינועם ניני וגילי דור, יפה ירקוני, מירי מסיקה, נינט טייב, שרית חדד, בועז שרעבי, ירדנה ארזי, להקת "שקטק", מרגלית צנעני וסולני האופרה הישראלית. הכניסה למופע היא ללא תשלום. אם להסתמך על המופע שהתקיים בשנה שעברה, מי שמגיע מוקדם יכול לתפוס לעצמו כסא, ומי שלא - יושב על הדשא. יש שם המון מקום, ורואים טוב. כאן אפשר להוריד מפה של הפארק. במפה ישנם גם כמה רחובות מסביב, ככה שאפשר לחפש אותם במפה רגילה אם באמת לא בטוחים איך להגיע. אם אני לא טועה, האיזור שבו זה יהיה הוא גבעת המופעים (במפה הוא לא מסומן במספר, אלא רק כתוב בלבן). למי שרצה לדעת, השבת יוצאת השבוע בסביבות 20:20. לאתר הרשמי עוד שאלות?
(ותודה לגוגל שהביאני עד הלום.)

betti10

New member
יוווווווווווו....כנסו מהר ../images/Emo2.gif

אז ככה. יש עכשיו שידור חוזר של המופע לזכר שושנה... אני בהלם. איזה ביצוע מדהים ל"עלה נישא ברוח" פעם ראשונה שראיתי... תיעדתי. כמובן שזה לא כמו להיות שם אבל מי שרוצה מוזמן להגיד.

Saffron

New member
זה המופע שכתבנו עליו ../images/Emo29.gif

לפני איזה חודש או שניים. גם אני אלך, כנראה. מנסיון עבר, אני ממליצה לך שאם אתה רוצה באמת לראות את האמנים - תשתדל לבוא לפני השעה שבה זה אמור להתחיל. בשנה שעברה, במופע לזכר אהוד מנור ז"ל, היו אלפי אנשים.

betti10

New member
מה לא מובן?

המופע מתחיל ב- 20:30 במוצ"ש הקרוב בפארק הירקון בת"א. פרטים נוספים יש בפרסומת בערוץ 2 ובעוד ערוצים וגם בעיתונים. לילה טוב.

Saffron

New member
הוא כתב את ההודעה הזאת ../images/Emo29.gif

לפני שכל הפרטים היו כתובים, ולכן זה לא היה מובן לו. :)

Saffron

New member
אפשר? ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

כתבתי על זה הודעה אתמול, אבל כמובן ששכחתי לראות. :X

betti10

New member
בטח...../images/Emo6.gif

שלחי כתובת מסנג'ר... ממש ביצוע יפה. חבל שהוא לא שר אותו בהופעות.

omri120

New member
ששיווווווו===ראיתי וצרבתי!!!!!!!!!!

איזה ביצוע מדהים לשירררררר נכון?????????????? שמעתי את זה כבר 1000956454 פעמים. באמא שלי. שיוווו==איפה WILLO???? איפה????

tutc

New member
יש אפשרות לשלוח לי את השיר?

מישהו יכול לשלוח לי את השיר "עלה נישא ברוח" בביצוע של עידן, בקובץ MP3? השיר לא יותא לי מהראש....... לאימייל [email protected] תודה ענקית!!!

omri120

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif יש לי את זה באיכות

הקלטתי כמובן את האירוע של שושנה לדיסק באיכות דיגטלית.חבל"ז.!! ועלה נישא ברוח!!! שיר ענקקקקקקקקקקקקקקק ובכלל היו ביצועים מדהימים אתמול. שילחי לי את המסנג'ר ,כפרה עלייך..ואשלח לך ,שתוכלי להנות גם כן מהשירים!!!! איפה פילגשי....WILLO?????????????????????????????????

tutc

New member
../images/Emo13.gifתודה על המאמץ

המסנג'ר שלי הוא [email protected] תודה ענקית!!! וחוצמזה, אין לי מושג איפה הפילגשך WILLO....תאמין לי, לא אני לקחתי אותה....

betti10

New member
גם אני רוצה!

בטעות הורדתי את האכות, הרזולוציה ולא שמתי לב אז יש לי את זה אבל לא באכות הכי טובה... אז גם לי בבקשה אם אפשר... [email protected] המסנג'ר. תודה.

willo1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

העאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלם! במקרה פתחתי את ההודעה הזאת! אי אי אי.. הדור של היום..

Troubled Mind

New member
מישהו יודע לגבי הסעות?

אני גרה בפריפריה וקראתי שיהיו הסעות ממקומות שונים, שמארגנת חברת "אומנות לעם". הבעיה היא שבשום מקום שהתקשרתי אליו לא יודעים על הסעות לזה (התקשרתי למתנ"ס בנימינה, מתנ"ס חדרה, ובאור עקיבא). אם מישהו יודע בוודאות מאיפה יש הסעות (רצוי קרוב לאזור בנימינה-חדרה אני אודה לו מאוד :).

למעלה