המופע לזכרה של שושנה דמארי

Saffron

New member
את יכולה לנסות להתקשר ../images/Emo29.gif

ל"אמנות בעם" בטלפון הזה: 03-5650404.

Saffron

New member
יא, הביצוע הזה חמוד כל כך ../images/Emo29.gif

ראיתי אותו לפני כמה דקות בפעם הראשונה, ואני עדיין מחייכת.

betti10

New member
ביצוע מאוד יפה...

לא חשבתי שזה ישמע יפה בסגנון קצבי יותר אבל עידן... זה ליגה אחרת.

מי מקליט את המופע הערב בערוץ 10?

הערב בשעה 21:00 ישודר המופע לזכרה של הזמרת שושנה דמארי ז"ל מפארק הירקון בת"א. נשמח אם אנשים יוכלו להקליט את הופעתם של הפרויקט מתוך הערב לזכרה בקבצי mp3 איכותיים. למי שיש אפשרות זה יהיה נהדר.

לוניטון

New member
וואי, אני רוצה!!!!!!

הפסדתי את המופע ואני ממש ממש אשמח לפחות לראות את ההקלטה...

gever0908

New member
אני יהיה שם במידה ו...

מישהו יגיד לי מתי לעזאזל זה מתחיל ואם למישהו יש כתובת או משהו של המקום אני ישמח אני יודע שזה פארק הירקון אבל אני תמיד מסתבך בתל אביב אז אני מסתכל באתר עם מפה איך להגיע ואני צריך כתובת אז איפה זה ממוקם פחות או יותר מישהו יודע?

gever0908

New member
אז השאלה שלי היא כזאת

מתי באמת מתחיל שם הסיפור? שאני יבוא הרבה לפניי כי אין לי כוח להתחפר בין אנשים בשביל להגיע לקדימה... ועוד משהו, למישהו יש במקרה כתובת של המקום? שאני יוכל לבדוק במפה איך מגיעים כי אין לי כוח להסתבך בתל אביב

Saffron

New member
לפי הפרסומים זה מתחיל ב-20:30 ../images/Emo29.gif

אז בשביל לשבת על הכיסאות מקדימה אני חושבת שכדאי לבוא בערך שעה לפני. לגבי כתובת, זה נמצא בפארק הירקון שהוא מקום די גדול. אני לא זוכרת איך קוראים לאיזור הספציפי של הפארק שבו יתקיים המופע, אבל אני די בטוחה שיהיה שילוט, וגם אם לא, תמיד אפשר לשאול אנשים שנמצאים בסביבה.

betti10

New member
אני חושבת שהמקומות

ישיבה הם למוזמנים בלבד. אולי אני טועה אבל זה הכי הגיוני.

Saffron

New member
יש איזור סגור ../images/Emo29.gif

שהוא אכן למוזמנים בלבד, אבל מלבדו יש עוד הרבה כיסאות לקהל הרחב. הבעיה היא שהכיסאות מתמלאים מהר.

gever0908

New member
עוד שאלה

ביום שבת הזאתי, באיזה שעה יוצאת השבת? למה יש לי חבר אחד שגם רוצה לבוא והוא שומר שבת אז אני לא יוכל לצאת לפני שהשבת תצא ואני רוצה להגיע לשם מוקדם כמו שנאמר שאני לא יהיה מאחורה... מתי יוצאת השבת השבוע?

willo1

New member
../images/Emo41.gifהמופע לזכרה של שושנה דמארי../images/Emo41.gif

Saffron

New member
כתבה על המופע אתמול ../images/Emo29.gif

כאן רואים קצת מהשיר שעידן שר, ויש ראיון איתו.

למעלה