אלונה נימפומנית אבל העופרים שלה קטנים יחסית
L Love Music Yoni New member 25/10/11 #33 חדש!../images/Emo3.gif אני מעודד את גדי ואלונה, בר ואינה וטל ומור. איזה פחד, בטח בר ואינה או גדי ואלונה יודחו אבל מה מדיחים על ההתחלה?!
חדש!../images/Emo3.gif אני מעודד את גדי ואלונה, בר ואינה וטל ומור. איזה פחד, בטח בר ואינה או גדי ואלונה יודחו אבל מה מדיחים על ההתחלה?!
L Love Music Yoni New member 25/10/11 #36 ../images/Emo58.gif מי שלא יודח זה בטוח לא גדי ואלונה האמת, ואוסי וכרמית, אורן ואלון, טל ומור, עקיבא וענהאל, פיראס ושירה וטום ואדל כי ראו אותם בפרומו שהם בקטעים של חו"ל. אז זה אומר שאו פיפי וניצן, או פונדק ומוטי, או אלון וחן, או בר ואינה. הלוואי שלא יהיו בר ואינה!
../images/Emo58.gif מי שלא יודח זה בטוח לא גדי ואלונה האמת, ואוסי וכרמית, אורן ואלון, טל ומור, עקיבא וענהאל, פיראס ושירה וטום ואדל כי ראו אותם בפרומו שהם בקטעים של חו"ל. אז זה אומר שאו פיפי וניצן, או פונדק ומוטי, או אלון וחן, או בר ואינה. הלוואי שלא יהיו בר ואינה!
ס סוליד סנייק New member 26/10/11 #82 אם לשפוט על פי העריכה עד כה ../images/Emo233.gif אני אומר פיפי וניצן. הם גם הכי למלמיים מבחינת אישיות.
אם לשפוט על פי העריכה עד כה ../images/Emo233.gif אני אומר פיפי וניצן. הם גם הכי למלמיים מבחינת אישיות.
L Love Music Yoni New member 25/10/11 #44 תודה../images/Emo140.gif אני מכיר מפה כמה ניקים האמת, אז לא יהיה לי קשה להתאקלם