המירוץ למיליון 2 - פרק ראשון

אורישקי

New member
טוב סיכוםםם

אני אגיד שאני מאד מאושר מההדחה כי הם היו זוג שהיה ברור שהולך לעוף במוקדם או במאוחר. ולטל ומור לדעתי יש פוטנציאל והן כן יילחמו. מה גם שלא אהבתי את האלונה הזו בכלל. עשתה לעצמה פאדיחות. עקיבא וענאהל - הם ממש חמודים, עשו מאד מאד טוב ומגיע להם המקום הראשון. פונדק ומוטי - סהכ היה לה ם מזל ועבדו יפה על טום אבל הם התחכמו מדי וכאלה דברים מסוכנים. טום ואדל - הפייבוריטים שלי! הם גם יפים וגם ממש ממש חמודים. וסהכ למרות שהוא טיפש קצת היא נראית לי מרגיעה אותו והם כיפיים כאלה. חן והשני ששכחתי את שמו - זוג נחמד בינתיים אבל לא יותר מדי. אלון ואורן - אהבתי את המחשבה האסטרטגית שבתכלס עזרה להם והם משעשעים כאלה. כרמית ואסנת - שתי מדרובות
אבל הן באמת משעשעות ויהיה מעניין איתן לפחות בפרקים הראשונים כי הן אנדרדוגיות כאלה. בר ואינה - חמודות ורציניות כאלה, יש פוטנציאל. שירה ופיראס - אהבתי את הגישה הביצית של שירה
והסיפור שלהם איכותי ויפה כזה והם נראים אחלה אנשים סה"כ אז אני בעדם
. פיפי וניצן - הם חמודים כאלה אבל לא יודע לא יותר מזה. טל ומור - טל מעצבנת אותי, מור חמודה. סהכ יש להן פוטנציאל אז שמחתי שהן הגיעו ראשונות. הכי מצאו חן בעיני: עקיבא וענאהל, טום ואדל, אלון ואורן ושירה ופיראס. סהכ אחלה פרק פתיחה
 
מישהו זוכר את טל מ"היפה והחנון"? ../images/Emo233.gif

הבת. שירה קצת מזכירה אותה באופי, משום מה כשנשים בריאליטי מלכלכות על כולם זה תמיד יוצא מצחיק, ולא ערסי כמו שזה עלול לצאת עם גברים (למרות שכשגבר יורד על כולם בלי לצאת ערס - התוצאה אפילו יותר טובה). והכי אהבתי אולי את אוסי וכרמית, הן מזכירות שילוב בין חנה ומרגלית מהעונה הקודמת לבין עמכות חביבים.
 
חנה ומרגלית מספר 1

לא היה ולא יהיה כמוהן... אתם זוכרים שהן נתקעו על הרכבל שעות עד שהן קלטו שיש כפתור שצריך ללחוץ עליו כדי להמשיך לזוז
 
כן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל כל המעשים שלהם לא ישתתו ל"צ'יקי צ'יקי צ'יק היי היי היי" הנצחי
 
נוסטלגיה ../images/Emo99.gif

אני בעד להחזיר אותן לפרק אולד סטאר שבטח יהיה בעונה הבאה
 

אורישקי

New member
חחחח כן התכוונתי כאילו

הגיעו ראשונות מבין השניים האחרונים כזה
אתה מבין למה אני מתכוון בכל אופן XD
 
עוד הוכחה ../images/Emo233.gif

שרווית ליאור-מנדל לא יודעת לערוך. ממתי הופכים את המודח הראשון לזוג הכי בולט בעונה?!?
 

omer719

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo222.gif אז מה אתם אומרים../images/Emo35.gif

איך אתם מסכמים? השאירו לכם טעם של עוד? ומי בינתיים הזוג האהוב עליכם? ומי הייתם רוצים לראות עוזב בקרוב?
 
אין לי עוד זוג אהוב

העונה נראת מבטיחה, נראה מה יהיה בהמשך. מה שכן שמחתי שאלונה והשני עזבו, משהו בהם לא זרם לי טוב.
 

Love Music Yoni

New member
אני

מעודד את בר ואינה וטל ומור (שדרך אגב, איזה קטע שזה טל ומור, תיכף הן ידרסו מישהו
) כל השאר פייבוריטים בדרגה שנייה שלי, כי באמת כולם אחלה, חוץ מטום ואדל המטומטמים ופיפי וניצן המשעממים שאני לא אוהב.
 

retard boi

New member
חפירה על הפרק הראשון והצוותים

יש לי כבר שנים אובססיה לא בריאה לתוכנית הזו וזה סופר מגניב שהם החליטו לעשות בישראל עונה שנייה למרות העלויות המטורפות ובתקווה יהיה רייטינג ועונה שלישית. היתה לי תחושה שיהיה לג שלם בישראל והם ממש שיחקו אותה. בניגוד לעונה הקודמת שהמשימות היו משוחזרות אחת לאחת מהגרסה האמריקאית והאסייתית המשימות הפעם היו מקוריות וממש קשות!!!. לא נראה לי שהייתי מצליח לפתור את החידה של המקהלה, אני לא מכיר שירים עיבריים, למרות שתכלס על ההתחלה חשבתי על הצבעים בגלל הבגדים של המקהלה (שזה אומר שאני חושב כמו אינה שזו עובדה די מדאיגה). נראה לי שהם עשו את זה בכוונה כדי שהצבעים יגיעו לאנשים אינטואיטיבית ולא יתקעו שם ימים. דעה על הצוותים: אנאל ועקיבא - הבחורה הזו מחופפת על כל הראש, היא לא סותמת לשנייה ופולטת שטויות בכמויות פסיכיות. אני ממש מצפה למשימה של החזיר מחר, היא נראית ממש בטראומה. מוטי ופונדק - משעשעים במידה. טום ואדל - "איפה זה דרום הנגב?", גאוני. בכל עונה צריך צוות שמשלב חוזק פיזי וקלולסיות מוחלטת. לדעתי הם יגיעו רחוק ויעשו אחלה טלוויזיה תוך כדי. אלון וחן - משעממים בינתיים. אורן ואלון - מגניבים לגמרי. הם היו הפייבוריטים שלי וזה רק התגבר עם הפרק. אני ממש רוצה שהם ינצחו אבל נראה לי שזה לא יקרה. כרמית ואסנת - הן משחקות אותה קרועות יותר ממה שהן באמת. יש לדעתי משהו בגולגולת, המחווה שלהם לאחים תשתלם להן בעתיד. הן ממש בסדר. בר ואינה - זה לא שציפיתי ליותר מידי מילדות בנות 20 אבל הבנות האלה מנותקות לחלוטין מהמציאות. מלבד לנחש אינטואיטיבית את החידה הן לא עשו כלום כמו שצריך, אפילו הצליחו לדרוס אחת את השנייה. הטעויות שהן עושות עושות אחלה טלוויזיה, אני מקווה שיהיה להן הרבה פוקסים, כי הן צריכים אותם. פיראס ושירה - הוא נראה בחור טוב אבל משעמם והיא סתם מעצבנת ועושה יותר מידי פוזות למצלמה. למרות הדיבורים שלה אני לא חושב שיש לה את מה שנדרש בשביל להתמיד בתחרות הזו והיא תוביל להדחה מוקדמת שלהם. ניצן ופיפי - לא ראו אותם יותר מידי, נראים חביבים וזהו. טל ומור - האמא דרושת התערבות פסיכיאטרית והבת פסיבית ודי מנוטרלת על ידה. הן מעיינות לפחות. גדי ואלונה - לא כל כך מבין את הסיפור שלהם, כל המערכת יחסים בניהם נראתה לי מתוסרטת לחלוטין. יש מצב שאם הם היו מתקדמים הם היו תורמים לערך הבידורי של המירוץ יותר מאשר צוותים אחרים.נבכל זאת, האשה הזו עושה לי צמרמורת, טוב שעפו.
 
וואוו ניתוח מדוייק ../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאני חושבת
חוץ מזה שעדיין אין לי פייבוריט!
 

shoham95

New member
הדעה שלי.../images/Emo13.gif

אהבתי במיוחד את עקיבא וענהאל, מוטי ופונדק והתימניות (הן הורסות מצחוק
). באופן כללי, הרוב נראים חמודים, חוץ משירה ופיראס- שירה ממש עצבנה אותי בגלל כל מיני דברים שהיא אמרה. נניח, על פיפי (האופה החמוד!)- "תראה את הדובון הזה, חושב שיביאו לו בסוף שוקולד..."
איזה פה יש לה. גם גדי ואלונה היו די מעצבנים, על אף שאלונה הייתה מצחיקה, היא ממש עצבנה אותי עם הקטעים שהיא נמרחה על גדי, מסכן, הבן אדם נשוי.
ובכלל, יש בה משהו מעצבן. אני שמחה שהם נפלו עכשיו, נראה לי שבשלב מסוים לא הייתי מסוגלת לסבול יותר את הקולניות שלה. זהו, בסה"כ אני מרוצה, נראה לי שתהיה עונה טובה ומעניינת, עם אחלה זוגות.
 
למעלה