המלצות סופ"ש

vegetable man

New member
../images/Emo41.gifהמלצות סופ"ש

אתם מוזמנים להעלות המלצות כטוב על ליבכם. כפי שחזיתי, אלבום הסולו של ת'ום יורק גורר סוג של רטרו גם לאלבום של ג'וני (גם אצלי) - נכון, קצת תמוה - אבל הנסיבות לא משנות, מומלץ לשמוע את Bodysong (שיצא בשנת 2003) של ג'וני. מה שמעלה בי סיבות לכמה פרטים מענייניםעל ג'וני גרינווד: - ג'וני התחיל לנגן מילדות על...ויולה - סגנון הנגינה האגרסיבי שלו על גיטרה, גרם לו לפציעה ביד ימין בשל הלחץ שהוא מפעיל עליה, לכן הוא כורך את הדבר הזה ביד שהפך לסמל אצלו... - Bodysong הוא פסקול של ג'וני לסרט באותו שם שיצא ב-2003. - הטראק האחרון באלבום נקרא Techelet (תכלת). - לג'וני שנשוי לשרונה שלנו 2 ילדים: תמיר (לו הוקדש HTTT), והבת עומרי. - האלבום האהוב עליו - Meddle של פינק פלויד (בחירה מעולה בעיני!) שבת שלום לכולם

Latisia

New member
אהה חחח אשתו משפיעה! חיח

אהה אני ממליצה על שירים בקווין. אה הם פשוט מעולים במיוחד פרדי! גיליתי אותם בעקבות עבודה שהייתי צריכה לעשות באנגלית, עבודה על מפורסם שהוא נכה או חולה במחלה והתגבר על זה או משו. חח דפוק במיוחד.

חרטושה

New member
נו שוין, לפחות כשהם יגיעו לארץ

אף אחד לא יוכל לקפוץ ולצעוק שהם 'אנטישמים'. שיט!

libro

New member
באמת מוזר

איך זה שהם עדיין לא הגיעו לפה? אני מנסה להבין ולא מוצא שום תשובה מספקת. אני בטוח שיש לרדיוהד קהל מעריצים גדול בארץ, לפחות כמו ל דפש מוד והרבה יותר, והם כן מופיעים פה. אז מה לעזאזל מונע מהם לבוא לכאן שוב? האם יש איזה קצה חוט, מריאיון או משהו כזה? WTF אפילו RHCP (רצו) לבוא לפה.. למה צריך לנסוע עד לבלגיה או ארהב די לראות אותם?! אוף...

Latisia

New member
נדמה לי הם לא באים לכאןמבחינה כספית

בטח זה לא שווה להם, הם צריכים קהל שמוכן לשלם על כרטיס כמו שמשלמים בחו"ל... או שאולי זה לא שווה להם כי העלות לקיים הופעה כזו נורא יקרה והקהל לא מוכן לשלם כול כך הרבה כסף על כרטיס כדי לכסות את זה. אבל זה מוזר כרטיסים להופעות בחו"ל יותר זולים נדמה לי. לא? כי להופעה של רד הוט אפשר להשיג 2 כרטיסים ב160 דולר במקומות דווקא דיי בסדר, סבירים כאלה. אלה המחירים שראיתי בראש. בטח בקופה זה ממש יקר P: אהה ובערך עכשו מתקיימת הופעה שלהם :/ אבל לא ביג דיל יש מצב שהם אחרי צאת האלבום יגיעו לכאן שוב (=

לא יהיה להם רווחי?!

אני לא חושב שזאת הסיבה.... אין מצב שהם לא מפוצצים כמה אצטדיונים או מוכרים מראש את כל הכרטיסים לכל ההופעות שלהם. נראה לי הסיבה זה בגלל שת'ום הזה הוא קצת אוהב ערבושים, ולא אוהב פה את המצה בארץ. כאילו אנחנו מדינה "כובשת" ו"מדכאת". או שפשוט מפחדים פה מהמצב הבטחוני. בעצם יכולות להיות עוד 1000 סיבות.

vegetable man

New member
אני לא מסכים

לדעתי הסיבה שהם לא באים, והיא הסיבה היחידה, היא שאין מפיק שעושה מאמץ להביאם. שוקי הוא המפיק הרציני היחיד בארץ, ואם הוא היה מרים את הכפפה, הם היו באים. הגיע הזמן שנפסיק עם החוסר ביטחון הקולקטיבי הזה בעניין הדעות של רדיוהד עלינו. ג'וני כשנשאל, התבטא שהם רוצים לבוא לארץ כי לא היו פה כבר הרבה זמן. הבעיה שאין מפיק שעושה מאמץ להביאם, כפי הידוע לי ולכם. השאלה היא אכן, כפי ש-Latisia כתבה, היא רק כלכלית. אני לא בטוח שרדיוהד "מפוצצים איצטדיון" אם הם באים, מצד שני ברור שיש מספיק אנשים שירצו לראות אותם. ואני מעדיף שנמנע (לפחות פה) מביטויים פוגעים ונסתפק ב"בני דודים" או סתם "ערבים", הולך? ודבר אחד קטן: אם אנחנו רוצים להביא את רדיוהד, לא יזיק לעשות מה שעושים בפורומים דומים כמו של RHCP, או coldplay - עצומה, שאותה אפשר להעביר למשרד של שוקי לבסוף. אז, מי מרים את הכפפה?

Knives Out

New member
לקרוא לערבים "ערבושים" זה כמו

לקרוא ליהודים "יהודונים". די להיות גזען.

אני לא חושב שזה נושא כלכלי בכלל..

בל נשכח שבפעם האחרונה שהם ביקרו בארץ הם עשו סך הכל שלוש הופעות שביחד הביאו 20 אלף איש...שזה לא הרבה...וזה כן השתלם כלכלית (למרות שכרטיס עלה 189 ש"ח בלבד). אני חושב שהם פשוט מאוד עמוסים..וישראל היא לא בעדיפות ראשונה במיוחד מכיוון, כמו שנאמר, אף אחד לא טורח להזמין אותם...

libro

New member
אם הייתי יודע לתכנת ASP הייתי מרים

את הכפפה ובונה מערכת אינטרנטית. מישהו אחר מתנדב?

vegetable man

New member
אני יודע לתכנת ב-ASP

אבל לא צריך לדעת לתכנת כדי להעלות עצומה, כפי שעשו בפורומים אחרים.

Roy1232

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אם בשנה הבאה RHCP, Coldplay ורדיוהד באים רק בזכות העצומות שלנו... זאת תהיה השנה השמחה בחיים שלי

libro

New member
מכיר את השירות הזה, אבל אי אפשר

לעצב בו את העמוד עצמו. אני רוצה לעצב אותו בסטייל ה אלבום ארט של רדיוהד.. אבל זה אחרי שיהיה לחבר שלי זמן לתכנת form. בינתיים יש רק סאב-דומיין, ועמוד פתיח בעיצוב מינימאלי :) http://radiohead.go.cc אני צריך למצוא סקריפטים שישמידו את שני הבאנרים- של הסרבר, ושל הדומיין.

למעלה