המלצות סופ"ש

scooby4

New member
רגע

אז לשם אנחנו מכוונים? אחי, תריץ את זה עכשיו. בוא לא נתעכב על כל החרא שמסביב.

libro

New member
זה סבבה אבל יש בעיות

1. זה לא רדיוהדי מספיק 2. הממשק באנגלית מונע ממעריצים חביבים בני 13 מלהצביע 3. שם אנחנו אחד מתוך הרבה ולא בפני עצמנו 4. העזוב אותך, הם כולם אנטישמיים

vegetable man

New member
או קיי

אני רואה שהשקעת (וגם scooby4, תודה לשניכם!) אני מקווה שאתם סגורים על איזה עצומה משניהם ללכת ושאף אחד לא יעבוד לחינם כי אין טעם ל-2 עצומות. ברגע שזה יהיה מוכן, אם לא אכפת לכם, עדכנו אותי. כשתהיה עצומה אני אוסיף לינק מודגש בצד הפורום ונשתדל לפרסם את זה גם בתפוז.

פוֹלי

New member
סתם הערת ביניים - למה בעברית?

אנחנו יודעים שג'וני יודע עברית, אבל אם כבר אתר עם עצומה - לא עדיף שהכל יהיה כתוב באנגלית? מעבר לזה
יוזמה ברוכה, אם זה יצליח לעשות משהו - דיינו...

scooby4

New member
מה? למה באנגלית?

אם אני ארצה להביא את רדיוהד לישראל אני אכתוב בישראלית, אם אני רוצה לאינדונזיה אני אכתוב באינדונזית.

libro

New member
אני מתכוון לפרסם את זה בכל מקום

אפשרי. השאלה היחידה היא, נניח שנשיג 3000 חתימות או אולי אפילו הצהרות. למי מפנים את זה? שווה את הטרחה?

scooby4

New member
אתה לא תטרח

(אף אחד לא הולך להמציא 3,000 אנשים). אנחנו נשלח את העצומה לחברת ההפקה של שוקי וויס ונראה מה הלאה.

Latisia

New member
אני לא חושבת שעצומה משפיעה כול כך..

כי בנתיים שוב להקה שחתמתי על העצומה שלהם לא הגיעה לישראל. אני לא חושבת שזה כזה עוזר במשו אבל שווה לנסות P:

חרטושה

New member
אני לא רוצה לייאש

אבל אני בספק לגבי עד כמה, אם בכלל, האמרגנים לוקחים ברצינות לתשומת ליבם את אותן עצומות. מה שכן, זה אף פעם לא יכול להזיק.

kittycatbone

New member
אמנם עבר הסופשבוע!

אבל... בכל מקרה.. בעקבות המתכונת שהייתה לי ביום שני בתולדות הג'אז (קיבלתי 100!!!), והבגרות שיש לי מחר, שמעתי בשבוע האחרון בעיקר ג'אז... במיוחד היום ומחר אני הולכת לשמוע המון! חח.. אז אני ממליצה על כל מיני שירי ג'אז! צ'רלי פרקר, דיזי גילספי, מונק, מיילס דיוויס, ג'ון קולטריין נו כל המפורסמים! LOL וזהו
סורי על ההודעה חסרת המשמעות...

kittycatbone

New member
יאא ורק עכשיו קראתי

פרטים מעניינים על ג'וני! לא ידעתי בערך שום דבר מהם..XD מגניב שלילדים שלו יש שמות ישראליים כאלה! למרות שעומרי לבת זה די מוזר.. אפילו שיצא לי לראות כאלה..
וחח! ג'וני היה ויולן!!! אפשר עכשיו לרדת עליו
סתם.. ויולה זה כלי מדהיייייייים, ממש מגניב!

פוֹלי

New member
מצאתי לינק נחמד שמרכז תחנות רדיו

מכל העולם וגם מישראל. עובד יופי, נכנס אצלי למועדפים בבית ובעבודה, ובעצם - הפסקתי להשתמש ברדיו בעבודה, הוא קולט את 88 יותר טוב מהרדיו הרגיל

למעלה