המלצות על מוזיקה

../images/Emo41.gifהמלצות על מוזיקה../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

אנשים, שתפו אותנו במוזיקה שאתם מקשיבים לה! אילו אומנים אתם שומעים, על אילו שירים ואלבומים אני ממליצים וכו'. תתפרעו!

liorhikri1991

New member
12 השירים האהובים עלי...ומומלצים מאוד...

1.צועקים על אהבה-היהודים. 2.סרט הודי-דנה אינטרנשיונל ועידן יניב. 3.אלה-היהודים. 4.אני מאמין-כנסיית השכל. 5.בואי נעזוב-רן דנקר ועילי בוטנר. 6.הזמן שלך-היהודים. 7.הימים שלנו-היהודים. 8.המתוקות האחרונות-אריק ברמן. 9.מחפש תשובה-היהודים. 10.מרגיש אחר-סינרגיה. 11.תגידי שטוב-כנסיית השכל. 12.תנו לי לשתות-כנסיית השכל. וזה לא מדורג או לפי מה שאני הכי אוהב

liorhikri1991

New member
חחח...

אני לא כלכך אוהב את עידן יניב,אבל את השיר הזה אני מאוד אוהב "סרט הודי",יש לו קצב מיוחד ויפה

Billy Shirs

New member
צועקים על אהבה זה לא של סינרגיה?

או שהיהודים עשו לזה קאבר? או הפוך?

Over My Head

New member
אז ככה../images/Emo42.gif

דבר ראשון- כל השירים של THE FRAY... כאילו----ווואוווו
!!! דבר שני- Arctic Monkeys מצוינים...במיוחד When The Sun Goes Down
גם ל TRVIS ו- Evanescence יש שירים טובים למדי
וקלי קלרקסון, גוון סטפני, נלי פורטדו ואבריל לאבין מבריקות פה ושם. בעברית אני אוהבת את סינרגיה, עברי לידר(
) ,מוניקה סקס(
) ,שייגעצ(
!!) ופה ושם יש גם למירי מסיקה דברים טובים, יהודה פוליקר, שלום חנוך,ועוד כמה... יש גם שירים שאני אוהבת בלי קשר לאמנים-
דון קישוט של דני סנדרסון ומזי כהן,
מסיבת כיתה של "העברית",
לא מכירים אותך של הראל מויאל,
Mary J Blige Ft. U2 - One
, gary jules- falling awake ועוד שלא עולים לי עכשיו
וזהו....אני חושבת...
בטח יהיו כאלה שיכתבו ואז אני אזכר שגם אני אוהבת את מה שהם אוהבים..
אמרתי לכם שאני חופרת...

liorhikri1991

New member
הבתי הרבה דברים ממה שרשמת...

the fary יש להם שירים ממש יפים. when the sun...-שיר ממש טוב. גם למירי מסיקה יש שירים ממש טובים(לעיתים)-כמו "עכשיו אתה חוזר בחזרה"/"אף אחת" ו"לא מכירים אותך" של הראל מיואל גם טוב מאוד!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאממ

להקות:
My Chemical Romance הכל
System Of a Down
The Fall of Troy [במיוחד שיר שנקרא Semi fiction
זה שיר השבוע שלי] גם F.C.P.R.E.M.I.X... וגם על Cut down all the trees and name the streets after them [אוווח זה קשה לכתוב] סתם שירים שעולים לי בראש: Hanging By a Moment- Lifehoush Circus- Lenny Kravitz Hey there dalilha שאני מניחה שרובכם מכירים.. [בדיוק שומעת] אממ.. מה עוד? So far של הבנות נחמה.. November Rain- Gunz N' Roses Canon Rock- Jerry C [סתם מנגינה] Lest Resort- Papa Roach

למעלה