המלצות על מוזיקה

Billy Shirs

New member
הם מצוינים../images/Emo99.gif

הקליפ של פאנק רוק 101 נראה לי הכי מוצלח, זה של אמילי הזוי עד דוחה.

לחובבי המוזיקה

המזרחית אני ממליץ על האלבום האחרון של אייל גולן ``בשבילך נוצרתי`` אחלה של אלבום

moran916

New member
אני רוצה להוסיף..אפשר, יופי.

להקות useless id paramore kill the drive new found glory guns n roses got no shame panic! at the disco שייגעצ מוניקה סקס איפה הילד (חמי רודנר) מלכת הפלקט משינה החרים של נטשה כנסית השכל
זמרים אביב גפן ברי סחרוף עברי לידר חח זהו.

moran916

New member
אוייש נו.. כתבתי מהר זה הכול..

לא צריך להיכנס לקטנות =]

יווולי

New member
אני אוהבת הכלל!!!

הכלללל חוץ ממזרחית ודכאון...לא סובלת את זה!! וזה מה שאני שומעת עכשיו: Mika - Relax Fergie - Big girls don´t cry Daddy Yankee ft. Fergie - Impacto David Guetta - Love is Gone (new single 2007) (Radio FG) DEE DEE - Forever Tokio Hotel - Monsoon Timbaland - The Way I Are My Chemical Romance - Teenagers Sunblock - Baby Baby Nicki French - Total Eclipse Of The Heart 2007 Cascada - Everytime We Touch בעברית אני שומעת הרבה את אביב גפן...לא עולה לי יותר..

zippe

New member
D'elles

דיסק איכותי ביותר עם מגוון עצום של שירים של סלין דיון שלא הכרתם. אה, וכן, השירים בצרפתית. שם האלבום: D'elles

אז... המוזיקה שלי D:../images/Emo60.gif

קודם כל, אני אוהבת מוזיקה כמעט מכל הסוגים, חוץ ממזרחית ודיכאון (בעיקר דיכאון, למען האמת) שאני פשוט לא מסוגלת לשמוע. אני פשוט אכתוב כל ז'אנר ואילו אומנים אני אוהבת [:
מטאל
- Within Temptation, Orphaned Land, Nightwish, Sonata Arctica, Iron Maiden, Dream Theater, Epica, Evanescence.
פאנק
- Simple Plan, Bowling For Soup, Sugarcult, Goo Goo Dolls, Yellowcard, American Hi-Fi, Sum 41, Paramore, NOFX, The Sex Pistols, Green Day, Avril Lavigne.
היפ הופ ואראןבי
- Rihanna, Ciara, Gym Class Heroes, Sean Paul.
פופ
- Brithney Spears, Christina Aguilera, Aqua, Blondie, The Carpenters.
רוק
- Led Zeppelin, Queen, Alice In Chains, The Beatles, Nirvana.
בלוז|
- James Brown, Ray Charles, Louis Armstrong.
ישראלי
- אביתר בנאי, איה כורם, אביב גפן, היהודים, מירי מסיקה, המכשפות, ענבל פרלמוטר, יוני בלוך, הפיג'מות (XD), אריק איינשטיין, מוניקה סקס, אפרת גוש.
דברים בלתי מוגדרים
- Bjork, The Sugarcubes, David Bowie, Bob Dylan, Steve Vai, Edith Piaf. ויש כמובן כל מיני שירים בודדים שאני אוהבת לשמוע בלי קשר
(פיו, זה היה ארוך
)

JOZI1

New member
כדאי לך

אני שומעת פופ ובעיקר בערוץ MCM TOP והזמרת שאני אוהבת לשמוע היאNAJOUA BELYZEL

hadarinke

New member
וואו קשה להיזכר בהל...

אני ארשום אומנים ואם יש להם שיר ממש יפה אני ארשום: רד הוט עברי לידר-זיכיתי לאהוב קווין נירוונה מיקה-ביג גירל באולינג פור סופ אליס אין צ'יינס-רוסטר מטאליקה-נוטינג אלס מטרס יוני בלוך שייגעץ-שחכתי איך קוראים לשיר
גאנז אנד רוזס-נובמבר ריין גרין דיי לימפ ביזיקיט וכו... שירים שלא קשורים: -אייריס-גוגו דולז -פיל גוד-הגורילז -ווינד אוף צ'יינג-אלטון ג'ון -השיר של מישהו לרוץ איתו:)

אוהו

The Poet And the Pendulum מהאלבום החדש של נייטוויש, זמרת חרא, מילים מדהימות. והמ, Unia של סונטה ארקטיקה וכל האלבומים של לורדי X_X (ודת'לייק סיילנס... לא מוכרים בארץ, אבל אפשר להשיג :))

shelly malka

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

Afroman - Because I Got High אעאעאעא זה ה-שיר
... וגם כל אבל כללל השירים של green day MCR,FOB,מרילין מנסון,BLINK 128,SUM 41 ועוד ועוד ועוד ועוד...

למעלה