המלצות

danielgr3

New member
דיני חוזים מיוחדים

ספר חדש מאת פרופ' מיגל דויטש, פרופסור מן המניין באוניברסיטת תל אביב. פרופ' דויטש פותח בסדרת ספרים בתחום דיני החוזים המיוחדים, אשר צפויה להקיף, עם השלמתה, את מרבית סוגי העסקאות המקובלות במשק. כרך א דן בשורה של עקרונות וכללים החלים על עסקאות מכר, שירותים ומלאכה. בתחום מכר הדירות הדיון כולל גם את החידושים הרבים שנחקקו זה עתה, בעקבות קריסת חברת חפציבה. בנוסף להיבטים עיוניים, הספר מנתח את השאלות היישומיות המתעוררות בתחומים הנדונים, לאור החקיקה, הפסיקה והספרות, ומציע פתרון לסוגיות שטרם הובהרו. הדיון בספר גם בוחן את הדין הקיים תוך מבט השוואתי לתזכיר הקודכס האזרחי. פרטים נוספים ניתן למצוא באתר ההוצאה http://www.bursi.net/.

iris be mo

New member
בקשה דחופה!!!!

מישהו יכול לתת לי כמה המלצות על עורכי דין שמתעסקים בדיני משפחה באזור ירושלים ?

עזרה בדחיפות!!

שמי לירון ואני תלמידת כיתה י"ב הלומדת במגמת משפטים וקרימינולוגיה בבית ספרי. אני כותבת בימים אלו עבודת מחקר בנושא "סחר בנשים", שתהווה חלק ניכר מציון הבגרות. סיימתי לכתוב את החלק התיאורטי, וכעת עליי לגשת לחלק המעשי- הריאיונות. אני זקוקה לעורך/ת דין או משפטנ/ית לריאיון הבא. אשמח אם תוכלו ליצור עמי קשר במהירות ולסייע לי לענות על מספר שאלות. האימייל שלי הוא: [email protected] ניתן לפנות גם במסר. תודה רבה, לירון.

את מן הסתם מחפשת עו"ד שמתמחה בתחום..

אני מעולם לא עסקתי בסחר בנשים, מצטערת.. בהצלחה!

צבי481

New member
איך מוצאים עו"ד שמוכן לעבוד לפי אחוזים?

אני מחפש עו"ד ליטיגטור שמתמחה בחוקי חברות, שיודע לא רק להגיש כתב תביעה לבימ"ש, אלא גם לדאוג להוצאה לפועל -- ושמוכן לעבוד לפי אחוזים (contingency). עורכי-דין שמוכנים לעבוד לפי שעות - אין בעיה למצוא. אני לא מעוניין בעו"ד שמוכן לעבוד לפי שעות. אני מעוניין בעו"ד שמוכן להתנות את שכרו בהצלחתו. יש עורכי-דין כאלה? או שכבר פסו מן הארץ? אם ישנם עדיין עורכי-דין כאלה, איך מוצאים אותם? תודה.

adgr

New member
עורכי דין ? - כאן

נסה לבדוק עם כמה עורכי דין באתר . יש שם רשימה ארוכה של מאות רבות אולי אחד מהם יסכים.

למעלה