המלצת החודש

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאבל קליק זה כזה סרט טראומתי../images/Emo7.gif

מאז הפעם הראשונה שראיתי אותו בבצפר אני מפחדת לראות שוב ><

NoFaR815

New member
אחנו מדברות על אותו אחד נכון? ../images/Emo12.gif

עם אדם סנדלר.. חח זה כל היופי שהוא סרט קורע ובסוף בוכים

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאת יודעת מה עיצבן אותי?!../images/Emo58.gif

שאני הייתי בקולנוע בשביל לראות אותו ואני כולי בכיתי בקטע בסוף..ואז פתאם אני צריכה לגלות שזה לא באמת קרה והכל היה חלום?!?! אווף איתם!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifזה לא יפה../images/Emo11.gif

ברגע שהוא מתחיל לאבד שנים מהחיים שלו זה נהיה חרא

LeAnnDylan

Well-known member
נממ ננסה

אני לא בן אדם של סרטים אז אין לי מבחר מגוון אבלאלה שכן ראיתי ממש טובים אז תראו או שמטרת השרשור הזה זה סתם להגיד איזה סרטים אתם אוהבים ואז אל תראו. אבודות והוזות אחד הסרטים הכי חזקים, נוגעים ומדהימים שאי פעם ראיתי וללא ספק הסרט האהוב עליי ביותר. משחק יוצא מן הכלל ובכלל סרט חובה. דרמה אנושית במיטבה. פיירסטארטר הסרט הזה רץ מידי פעם ביס (טוב לפחות פעם הוא היה רץ) יש לו כמה גרסאות אבל הגרסה של 1984 זאת ה-גרסה וכל מי שחושב, "אה זה סרט ישן לא אוהב כאלה" אז גם אני כזאת ואני בחיים לא אראה סרט מהניינטיז |מגלגל| אבל זה סרט מאסט במיוחד אם אתם אוהבים סרטי מתח. האמת מתחת לפני השטח אם אתם אוהבים סרטי אימה זה הסרט בשבילכם. מצמרר ומרתק. עשוי כהלכה ומשחק יוצא מן הכלל של מישל פייפר
והריסון פורד |ריר| עימות חזיתי משום מה תמיד אני אזכור את הסרט הזה לטובה ולמרות שאני לא מסוגלת לראות סרט יותר מפעם אחת את הסרט הזה כל פעם שישדרו בטלוויזיה אני אראה. סרט אקשן מעולה. גריז אומנם נכנס לקטגורית הטיטאניק אבל עם כל הילדים בפורום הזה לכן תדעו
החיים בעצם מתחלקים לשנים, הראשון לפני שראיתם גריז והשני לאחריו. אין סרט יותר חובה מזה. קיצר אממ נתתי דוגמא מכל סגנון שאני מכירה אז נממ אה וגם את 27 שמלות ממש חיבבתי אז זהו סגרתי את כל הפינות :)

LeAnnDylan

Well-known member
זה מה שקורה שמתייאשים באמצע ההדגשה../images/Emo3.gif

תתמודדו:)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיאללה../images/Emo152.gif

קודם כל, שודדי הקאריביים. כולם. קפטן ג'ק ספארו
|ריר|
תא טלפון. ספרתי את מספר הפעמים שאומרים שם פאק/מאדר פאקר או דומיהם, עד כמה שזכור לי יצא 75. בואו נתחיל עם סרטי אימה.. סיוט בחדר המורים (ג'וש הארטנט
), מוזיאון השעווה (החלק הכי טוב בהתחלה, כשפריז הילטון מתה), עצירת ביניים עם ג'סי גם לא רע. הצלצול 1 ו-2 למרות שהראשון יותר טוב כי יש שם את הדרמה של הקלטת ובשני כבר יודעים הכל
ו.. אני חייבת להגיד.. מה שבחורה רוצה. למרות שהיום אני חושבת שזה סרט דביק כזה ומאוד צפוי, עדיין פשוט לא נמאס לי לראות אותו כל יום כיפור מחדש.

NoFaR815

New member
מה שבחורה רוצה../images/Emo45.gif

ויש לה ביצים וסיפור סינדרללללה
וקול גדוווול

למעלה