המלצת השבוע

../images/Emo41.gif המלצת השבוע ../images/Emo41.gif

טוב, מכיוון שלא הייתה הענות כל כך גדולה, אז פשוט שכל אחד ימליץ פה על מה שבא לו. ספרים, סרטים, אוכל, מוזיקה, וכל מה שבא לכם.

Cloudy Now

New member
בואנה קקי,

שלא תעיז לדבר ככה על בריזר אבטיח. הנה המלצה :)

לא הבנת את הרעיון

את אמורה ממש להמליץ על זה. תסבירי על זה שאת ומאיה כל פעם "שותות" ואז "משתכרות" D: נו באמת, אם הפינה לא תעבוד אני אסגור אותה (אוי לא :|....)

Cloudy Now

New member
../images/Emo176.gif

אנחנו לא שותות ומשתכרות. אנחנו גם נהנות מזה! סתם. זה טעים. ובואנה, קקי, תקבל ממני מכות.

זה טעים

אבל זה כמו שאני אבוא לנהג מונית ואשאל אותו "תגיד פשוש, מה השעה?" כאילו זה כיף ומצחיק, אבל הנזק של זה בלתי הפיך. ולבנות מותר לשתות את זה, זה כל הרעיון - זה "בירה" לבנות D:

ROCKET QUEEN2

New member
המלצה שלי אל תשימו...

אל תשימו ניטים, זה של פוזרים!!!!! תלכו ברחוב ויגידו שאתם פוזרים ולא פריקים זה ממש לא כבוד, לכו עם צמידים רגילים שחורים, של מטאליקה או גאנז, הכי טוב.

Cloudy Now

New member
כןכן,

תשימו צמידים שחורים רגילים של מטאליקה, גם אם אתם לא שומעים - הכי טוב. כי אם לא, תיחשבו כפוזרים.
אחלה המלצה, אימצתי.

ROCKET QUEEN2

New member
מה אכפת

שיקראו לי חריד מה אכפת לי, אני לא נהנה מזה אבל אני רוצה שהרבה יהיו כאלה ולא ערסים וכאלה. מה הופך אותי לחריג?? לבוש, שיער וסגנון של מוזיקה, אני שונא אבל את האנשים שקוראים לאנשים אחרים פריקים בגלל סגנון מוזיקה.

לי זה נשמע כאילו אתה די אוהב את זה

"תלכו ברחוב ויגידו שאתם פוזרים ולא פריקים זה ממש לא כבוד" אתה מנסה להרשים מישהו?..תעשה מה שאתה רוצה ותלבש מה שאתה רוצה ואל תנסה להיות פריק מגניב וקשוח, אתה רק בן 13 לא נראה לי שמישהו ישתכנע שאתה אפל או משהו

../images/Emo45.gif

אם בן אדם רוצה להיות "אפל" שילך לכנסייה, יהרוג אנשים ויגיד שהוא האנטיכריסט וזהו :-|

דווקא,

ראיתי מישהו ברוק"צ והוא לא היה יותר מבן 12 והוא ממש הפחיד אותי. היה לו שיער בלונדיני ג'יפה ארוך, עם חולצה ענקית של איזו להקת מטאל סודגת שטן ומכנס אקס בוי ענקי וסיגריה ביד. דברים כאלו גורמים לך לתהות להיכן נעלמה הילדות. זה ממש מפחיד. ם.ם

ROCKET QUEEN2

New member
לא בא לי להיות קשוח ואפל

אני ממש לא אפל ולא קשוח, אל תכניסו כל פעם את המילה קשוח ואפל, אני אפילו לא מבין על מה אתם מדברים, עזבו אם אתם חושבים שאני אפל וקשוח אז אני לא, אני דווקא הפוך אני בחיים שלי לא רציני, תמיד עושה שטויות, זה נקרא להיות קשוח?

לא ממש הבנתי

לא אכפת לך שקוראים לך חריג, אתה לא רוצה שיהיו הרבה חריגים ואז אתה בעצמך אומר מה הופך אותך לחריג? ולמה כל התיאורים האלו הופכים אותך לחריג?

למעלה