אבל זה כמו שאני אבוא לנהג מונית ואשאל אותו "תגיד פשוש, מה השעה?" כאילו זה כיף ומצחיק, אבל הנזק של זה בלתי הפיך. ולבנות מותר לשתות את זה, זה כל הרעיון - זה "בירה" לבנות D:
שיקראו לי חריד מה אכפת לי, אני לא נהנה מזה אבל אני רוצה שהרבה יהיו כאלה ולא ערסים וכאלה. מה הופך אותי לחריג?? לבוש, שיער וסגנון של מוזיקה, אני שונא אבל את האנשים שקוראים לאנשים אחרים פריקים בגלל סגנון מוזיקה.
"תלכו ברחוב ויגידו שאתם פוזרים ולא פריקים זה ממש לא כבוד" אתה מנסה להרשים מישהו?..תעשה מה שאתה רוצה ותלבש מה שאתה רוצה ואל תנסה להיות פריק מגניב וקשוח, אתה רק בן 13 לא נראה לי שמישהו ישתכנע שאתה אפל או משהו
ראיתי מישהו ברוק"צ והוא לא היה יותר מבן 12 והוא ממש הפחיד אותי. היה לו שיער בלונדיני ג'יפה ארוך, עם חולצה ענקית של איזו להקת מטאל סודגת שטן ומכנס אקס בוי ענקי וסיגריה ביד. דברים כאלו גורמים לך לתהות להיכן נעלמה הילדות. זה ממש מפחיד. ם.ם
אני ממש לא אפל ולא קשוח, אל תכניסו כל פעם את המילה קשוח ואפל, אני אפילו לא מבין על מה אתם מדברים, עזבו אם אתם חושבים שאני אפל וקשוח אז אני לא, אני דווקא הפוך אני בחיים שלי לא רציני, תמיד עושה שטויות, זה נקרא להיות קשוח?