המלצת השבוע

ROCKET QUEEN2

New member
טוב פעם אחרונה תקשיבו.

אני לא חריג, אני בן אדם רגיל, ששומע מוזיקה כזאת אנשים קוראים לי פריק אבל אני לא מתייחס למרות שאי שונא אנשים כאלה שקראים לאחרים פריקים על פי סגנון מוזיקה הבנתם?????????

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאם אתה לא אוהב שקוראים לך פריק

אז למה אתה מדיר את עצמך כפריק?! לדעתי להגדיר את עצמך כפריק זה הופך אותך לפוזר. ולמה פריק זה ללבוש צמידים של מטאליקה או גאנז או כל להקה אחרת? זה כתוב איפה שהוא?! אם אני אעשה את זה אני אהיה פריקית?? אני מתלבשת איך שבא לי... רוב החולצות שלי מפוקס, קסטרו וטיאנטי צבעוניות בכל צבעי הקשת, כולל ורוד (שהפכתם אותו לצבע השטן) אני הולכת רק עם ג'ינסים גם רובם מפוקס ויש לי שניים מלי קופר. אבל עדיין ילדים אצלי בכיתה קוראים לי פריקית. אני לא מגדירה את עצמי פריקית, ממש לא. אני מגדירה את עצמי כ-גלי, כדבר יחיד ומיוחד שאין עוד אחד כמוהו. נשמע קיטשי אבל זה בדיוק ככה. אתה בן 13 (ואני יודעת שלא נעים לך לשמוע את זה) אבל אתה עוד קטן, ובגילך גם אני החלטתי שאני פריקית. בתחילת החופש הגדול קניתי לי ניטים. הלכתי איתם בדיוק שבוע לבצפר ואז הבנתי שזה טיפשי ופתטי. ואני אלבש מה שאני רוצה ואראה איך שאני רוצה ואשמע מה שאני רוצה. תגיד שאני פאקצה תגיד שאני ערסית תגיד שאני פריקית,מטאליסטית, פאנקיסטית,אידיאנית,פקיסטינית או קזחסטנית. לי לא איכפת אני יודעת מי אני ומה אני אוהבת.

ROCKET QUEEN2

New member
טוב

זה לא שאני הולך עם מכנסי עור, ואני לא לובש רק שחור, אני לובש שחור לבן אדום וכחול זה הצבעים שאני לובד, לא ורוד או סגול, אבל ככה גם לי אומרים בכתה, פריק זה מעצבן. אני לא מגדיר עצמי כפריק ככה מגדירים אותי, לגבי ההודעה שרשמתי התחלה I'm Freak So Come With Me, זה היה בצחוק. ואני יודע שאני קטן.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה שאתה יודע שאתה קטן

זאת התחלה טובה. אם מגדירים אותך בכיתה פריק אז אתה קורא לעצמך פריק?! ת'אמת שאת התגובה שלי רשמתי בעקבות השרשור הכולל ולאו דווקא בעקבות ההודעה שרשמת בה את המשפט. ממה שהתרשמתי ממך זה שאתה רוצה להשרות פוזה של מאאגניב ופריק ששומע מוזיקה מאאאגניבה ולובש בגדים קשוחים ואפלים. אני אומרת תלבש מה שאתה רוצה ללבוש.. אנחנו בכל מקרה לא רואים (רק במפגשי פורום) תשמע מה שאתה רוצה לשמוע והרבה גאנז כי גאנז זה טוב. הפורום הזה הוא אחלה פורום, ולבוא לפורום חדש בגישה כזאת זה אף פעם לא טוב, והתוצאה לפניך. אני בטוחה שכל חברי הפורום ירצו להכיר אותך, ולא את הצדדים השטחיים. נותר לי רק להציג את עצמי אני גלי בת 16 מאזור ירושלים ולאחל לך התשלבות נעימה

ROCKET QUEEN2

New member
תודה אחותי את אחלה.

=אקסל רוז. ואיך יש לך כוח לכתוב כל כך הרבה חח?? היי אני לא מרגיש מאגניב ולא רוצה שיקראו לי פריק, יש לי סגנון לבוש טיפה שונה, זאת אומרת יש לי 2 חולצות של להקות וזה מה ששונה בי, ובגלל זה קוראים לי פריק, ומוזיקה מאגניב? כולם שומעים פה גאנז אז כולם שומעים מוזיקה מאגניבה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאם כבר.. אקסל רוז=../images/Emo99.gif

לי גם יש 3 חולצות של להקות שאני אוהבת ואחת נראת כמו חולצה רגילה (חוץ מהחתימה של יותם
) אני אוהבת לכתוב הרבה
(זה בערך כמו שאני מדברת הרבה חחח) וכמו שאמרתי גאנז זה טוב

ROCKET QUEEN2

New member
נכון אבל

נראה אותך הולך עם מכנסי עור, כולם יצחקו עליך, יש לי מכנסי עור אמיתיים בבית של אבא שלי שהיה בן 14 וזה עולה עלי, אבל אני לא לובש כי אז יצחקו עלי ועוד יותר יגידו שאני פריק.

כן, ברור

לא התכוונתי שתלך עם זה ברחוב. זה מגניב למי שעולה להופיע והמוזיקה שלו מתאימה לזה... ושמע, אנשים יכולים להגיד שאתה פריק :| חפיף, אם נעשה ונשבור את הראש על כל כמה שאומרים לנו אז יהיה רע מאוד :X

ROCKET QUEEN2

New member
צודק אחי

אני מתעסק רק עם ערסים כי הם מעצבנים אותי אבל בזמן האחרון התחלתי לא להתעסק גם עם ערסים.

ROCKET QUEEN2

New member
טוב תקשיבו

אני לא ממש גר בתל אביב, אני גר באור יהודה, ואם תסתובב באור יהודה עם חולצה של איזה להקה תקבל ערסים, אחי הם בכל מקום, ותאמין לי שיש כאן הרבה עם אולרים, רובם, ואני שונא אותם.

AsafGur

New member
חחח פייי לא הגזמת בכלל!

שמע אני גר בפתח תקווה וגם כאן לא חסר ערסים ועבריינים ב כ ל ל !! חוצמזה שאתה מגזים (רובים, טוב שלא..מכונות ירייה) אני לא מאמין שהם סתם רואים איזה ילד מושתן ברחוב ומרביצים לו רק בגלל שיש לו איזה חולצה של להקה!! אם הם מרביצים לך כנראה שיש סיבה...אם לא תוציא מילה הם לא ירביצו לך.

ROCKET QUEEN2

New member
חחח לא התכוונתי לרובים, התכוונתי ל

התכוונתי לרובם, כאילו רוב הערסים פה באור יהודה מסתובבים עם אולרים. נראה לך רובים?

תאמת אני מבינה אותך בקטע הזה

גם אשדוד זה עיר מלאה בערסים ואם אתה קצת שונה ישר מקטלגים אותך, היום שמעתי שיחה בין אחי הערס וחבר שלו, אחי:"מה הוא פריק סטייליסט?" חבר שלו:"לא, הוא פריק ראפר" אתה קולט מרוב שבחברה שלהם כולם כמו רובוטים שומעים אותה מוזיקה נראים אותו דבר מתנהגים וחושבים אותו דבר, לא נוח להם עם משהו שונה אז הם צריכים להכניס אותו לקטגוריות, ועכשיו יש להם גם תת ז'אנרים! ושהחברה מקטלגת אותך כמשהו אתה קולט את המסר, אני נגיד תמיד אהבתי ללבוש שחור הרבה לפני שידעתי מזה בכלל רוק ולא שמעתי את זה, ובכל זאת קראו לי פריקית.

למעלה