המלצת השבוע

דורסבג

New member
נצלו תסופ"ש לנוח הרבה...

שמעו מוזיקה טובה...תבלו עם חברים.. תראו נמלטים, סדרה מעולה!! ולגבי שירים: metallica- astronomy שיר מעולה פשוט Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama שיר סולידי ונחמד כזה... וזהו...תשתדלו להנות...

.....

לישון!!!!! הרבה
...... לנגן ולשמוע מוזיקה כמה שיותר
... לא לכבות את טלוויזיה לדקה אפילו
... ולא יודע אני לא טוב בדברים האלה
...

PleZer

New member
תשחקו אשכים!!1

משחק שאני וחברים שלי המצאנו. זה כמו מחניים אבל קצת שונה. משחקים עם כדור בייסבול או כדול בולינג. יש מגרש שמחולק לשתיים, בחצי אחד קבוצה א', ובחצי השני...קבוצה ב'. לכל קבוצה אסור לצאת מהשטח שלה. המטרה היא להפסיל את כל הקבוצה היריבה. איך? אם זורקים עליך כדור ואתה(אני מדגיש, אתה), תופס, מי שזרק נפסל. אם זרקו לך לאשכים אז...נפסלת. עוד משחק יצירתי בשבוע הבא. X:

Y036

New member
אם זרקו לך לאשכים כדור בייסבול

אתה כבר ככה לא יכול לשחק אחרי.

So like a rose

New member
לצערי,

אני לא מסוגלת עקב מצבי לשחק אשכים. אבל ציצים זה תחליף מצוין:)

danduuu

New member
חח גמאני באתי להמליץ את זה../images/Emo3.gif

ואל תהיו עבדים של המורה לתיאטרון שלכם ותישארו בביצפר משמונה בבוקר עד חמש וחצי בערב

SomebodyElse

New member
כמו המפקד שלי

וכשהוא כבר מרשה לנו לצאת הוא עוד אומר "בואנה אתם כאלה לחוצי בית, אתם חייבים להירגע" גם ככה אנחנו האחרונים שהולכים הביתה, טוב שכל הקומה לא ריקה כבר עד שמגיע השלב שבו אנחנו סוף סוף יכולים ללכת גם

עוד המלצות

אני רוצה לראות עוד המלצות. יובל, מאיה, אסתי, צחרא, יאללה קדימה :X המלצה חשובה: לא להיות ליד חבר שיש לו קקי במצב צב - זה מסריח גם כשהוא לא מפליץ.

משחק יצירתי 2 ../images/Emo70.gif

שם המשחק הוא "אני רוצה לבלות את הלילה בבית חולים". מה המטרה? אין שום מטרה. המטרה היא לנסות להשאר על הרגליים, אבל המטרה האמיתית היא סתם להיות אידיוט ולחוות ריגוש ששווה אורגזמה בריבוע. איך משחקים? לוקחים בקבוק, מפלסטיק, או כל דבר אחר. ויברטור יהיה גם טוב. מחזיקים את החפץ בגובה העיניים (ידיים ישרות), מעט מעלה. מביטים עליו ומתחילים להסתובב במקום למשך חצי דקה, וכל הזמן מביטים רק על הקצה של החפץ. בהנחה שמדובר בבקבוק, צריך להביט בפקק. אם מדובר בויברטור, אז צריך להביט על...... הכיפה מה שנקרא בשפת העם. לאחר 20\30 שניות, כל מה שצריך לעשות זה לזרוק את החפץ ולקפוץ לכל מקום שרוצים, שמטרה היא להשאר על הרגליים ^_^ מומלץ לשחק את המשחק בכיתה שהשולחנות בצורה של "ח", כך הסיכון שמישהו יפתח את הראש כשהוא יכנס בכיסא הוא גדול! עוד מקום מומלץ זה ביום העצמאות. ברגע שמישהו נופל, רוצו והכו אותו למוות בעזרת פטיש גומי של יום העצמאות ^_~ מומלץ לקפוץ בחוסר טאקט!

Cloudy Now

New member
הממ

בואו להבי מטאל מונסטרס, ב-5.10! הולך להיות ענק. וגם למחווה של מטאליקה, ב-7.10. הלו הלו, ג'ים מופיע!
יאללה איפה הבנות שיבואו לעשות לו ילדים?

למעלה