אחלה...תודה גבר
C Cloudy Now New member 15/9/06 #33 יש מצב שתבוא? שיאללה, אני מרגישה כמו מטרידה לא נורא, אתה אוהב אותי.
T The legendary DuDe New member 16/9/06 #38 בכיף, אחי אני אשמח לראות אותך שם אנחנו הולכים לתת הופעה בת זונה
C Cloudy Now New member 16/9/06 #44 זה כל הקטע \: זה שבת, אין הסעות, צריך מונית. טוב אני אדבר איתך בבצפר מחר
ק קקי מאסטר New member 15/9/06 #25 חעחהחעחה קטיה שתתה קצת בירה ואיבדה את הראש הא? סתם גם לי יש ניסיון רע עם אלכוהול
S SomebodyElse New member 15/9/06 #27 הלוואי שזה היה בירה../images/Emo10.gif אני עד עכשיו לא כל כך סגורה על מה לעזאזל שתינו שם אבל בלי ספק איבדתי את הראש חראחראחרא
הלוואי שזה היה בירה../images/Emo10.gif אני עד עכשיו לא כל כך סגורה על מה לעזאזל שתינו שם אבל בלי ספק איבדתי את הראש חראחראחרא
® ®NuLy® New member 15/9/06 #17 ../images/Emo205.gif אל תתכופפו אם האורתופד אסר עליכם כי אחרת תרגישו את כל הברך שלכם זזה.. ואז תרגישו דקירות ואז תתנפח לכם הברך ולא תוכלו לקפל אותו במשך שבוע
../images/Emo205.gif אל תתכופפו אם האורתופד אסר עליכם כי אחרת תרגישו את כל הברך שלכם זזה.. ואז תרגישו דקירות ואז תתנפח לכם הברך ולא תוכלו לקפל אותו במשך שבוע