כן, ראיתי מוזר רק ששמו שיר חדש, ולא את פיר.
G green plan New member 10/10/06 #15 אוחחח 1.ראיתי איזה סרט מזה חמוד..."המגן" ממש מומלץ... 2.טל אמרה לי לנסות לאונן בחלק של הגניחות בולקאם תו דה ג'ונגל וזה מה שעשיתי..וזה באמת מאוד מומלץץ!! 3.זהו אין עוד..
אוחחח 1.ראיתי איזה סרט מזה חמוד..."המגן" ממש מומלץ... 2.טל אמרה לי לנסות לאונן בחלק של הגניחות בולקאם תו דה ג'ונגל וזה מה שעשיתי..וזה באמת מאוד מומלץץ!! 3.זהו אין עוד..
א אסתריקהההה New member 10/10/06 #18 Slash's Snakepit ראיתי שבוע שעבר תסינגל שלהם Good to be alive ב-VH1 וממש אהבתי.
J just טלוש New member 10/10/06 #22 קקי אל תתגייס!!!../images/Emo7.gif הפורום יקרוס בלעדייך לאא1 טוב. 1. לשמוע את estranged איך שאתה קם 2.לאכול אוכל טוב. והרבה. ממ זהו? שיעממתי
קקי אל תתגייס!!!../images/Emo7.gif הפורום יקרוס בלעדייך לאא1 טוב. 1. לשמוע את estranged איך שאתה קם 2.לאכול אוכל טוב. והרבה. ממ זהו? שיעממתי
D danduuu New member 12/10/06 #30 עוד המלצה: לא להתחצף לקקי ולהגיד לאסתי שהיא מלכה [למרות שהיא כן] כי אחרת תקבלו מסר מאוד מוזר ומאיים שיגרום לכם לרוץ בבית בצעקות סתם המסר הזה באמת היה מפחיד חחח מעכשיו אני סוגדת לאלון כדי שלא ירצח אותי בשנתי או משו כזה [אסתי אני עדיין סוגדת לך אבל בסתר ]
עוד המלצה: לא להתחצף לקקי ולהגיד לאסתי שהיא מלכה [למרות שהיא כן] כי אחרת תקבלו מסר מאוד מוזר ומאיים שיגרום לכם לרוץ בבית בצעקות סתם המסר הזה באמת היה מפחיד חחח מעכשיו אני סוגדת לאלון כדי שלא ירצח אותי בשנתי או משו כזה [אסתי אני עדיין סוגדת לך אבל בסתר ]