ממש לא ! הכי שמחה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S spiceupmylife1 New member 31/12/10 #82 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שיר מעולה ../images/Emo23.gif לדעתי היה צריך להיות גבוה יותר
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שיר מעולה ../images/Emo23.gif לדעתי היה צריך להיות גבוה יותר
M me123 New member 31/12/10 #50 ../images/Emo222.gifמקום 37 Gotten - השיר של רבידדדדדדד!!!! אני חייב להגיד שחשבתי שהוא לא ייכנס. אז יפה לזה, רביד. אל תתבאסי ותהני מהשיר!
../images/Emo222.gifמקום 37 Gotten - השיר של רבידדדדדדד!!!! אני חייב להגיד שחשבתי שהוא לא ייכנס. אז יפה לזה, רביד. אל תתבאסי ותהני מהשיר!
M me123 New member 31/12/10 #61 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא רוצה להיכנס לפייסבוק, כי הוא מדי פעם תוקע לי הקלטות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לא רוצה להיכנס לפייסבוק, כי הוא מדי פעם תוקע לי הקלטות
L limors2 Active member 31/12/10 #71 אני לא נכנסת כי כל הדף שלי מתמלא בפוסטים שלהם ושל אנשים אחרים על הקיר שלהם אבל כן קראתי לשיר ודורין!
R RC153 New member 31/12/10 #94 ממש לא ! אני בכלל לא חשבתי שייכנס !!!!!!!!! הייתי ממש מאושרת !!!!!!!!!!!
R RC153 New member 31/12/10 #62 גם אני חשבתי שהוא לא ייכנס !!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות שיהיה מקום 40 !!!!!!!!!!!! אבל איזה כייייייייייייייייף ! 37, לא ציפיתי בכללללללללללללל !
גם אני חשבתי שהוא לא ייכנס !!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות שיהיה מקום 40 !!!!!!!!!!!! אבל איזה כייייייייייייייייף ! 37, לא ציפיתי בכללללללללללללל !
G GIOVANINI New member 31/12/10 #55 קדימה WAKA WAKA חבל שבארץ לא מכירים את AMY MACDONALD ושוב שיר מצוין שלה DONT TELL ME THAT ITS OVER לא יגיע למצעד
קדימה WAKA WAKA חבל שבארץ לא מכירים את AMY MACDONALD ושוב שיר מצוין שלה DONT TELL ME THAT ITS OVER לא יגיע למצעד
G GIOVANINI New member 31/12/10 #64 ודעה אישית אהבת או לא? ממש אוהב אותה כזמרת שני הדיסקים שלה קניתי וכנראה אלך להופעה שלה באפריל בבריטניה
ודעה אישית אהבת או לא? ממש אוהב אותה כזמרת שני הדיסקים שלה קניתי וכנראה אלך להופעה שלה באפריל בבריטניה
L limors2 Active member 31/12/10 #68 ממש אהבתי! לא הצבעתי לה לעשיריה שלי כי היו שירים אחרים שאהבתי הרבה יותר, אבל כשהיא רצה במצעד הצבעתי לה כל שבוע.
ממש אהבתי! לא הצבעתי לה לעשיריה שלי כי היו שירים אחרים שאהבתי הרבה יותר, אבל כשהיא רצה במצעד הצבעתי לה כל שבוע.
M me123 New member 31/12/10 #70 תהנה! בתחנה של ירדן שקלטנו במכינה השמיעו אותה מלא. את Give It Up To Me ואת השיר עם רפאל נדאל ששכחתי איך הוא הולך. אה, קוראים לו ג'יפסי! שניהם נורא נחמדים
תהנה! בתחנה של ירדן שקלטנו במכינה השמיעו אותה מלא. את Give It Up To Me ואת השיר עם רפאל נדאל ששכחתי איך הוא הולך. אה, קוראים לו ג'יפסי! שניהם נורא נחמדים
G GIOVANINI New member 31/12/10 #77 אני דיברתי על AMY MACDONALD אבל גם שאקירה אהבתי שירים שלה השנה חוץ מגיפסי ולא בגלל השיר,, רק רוגר פדרר!
אני דיברתי על AMY MACDONALD אבל גם שאקירה אהבתי שירים שלה השנה חוץ מגיפסי ולא בגלל השיר,, רק רוגר פדרר!
M me123 New member 31/12/10 #60 דווקא הוא היה מלא זמן במצעד! אבל הייתי מנחש שאם הוא ייכנס, זה יהיה בשעה הזו. ובערך למקומות ששמענו.
L limors2 Active member 31/12/10 #65 ../images/Emo221.gif36- Justin Bieber - Baby קריוקי-ירמי קפלן זה לא גבוה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת.
../images/Emo221.gif36- Justin Bieber - Baby קריוקי-ירמי קפלן זה לא גבוה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת.
ע ענבר עם הקוביות New member 31/12/10 #69 זה אפילו נמוך../images/Emo70.gif מפתיע ביותר../images/Emo103.gif
M me123 New member 31/12/10 #75 מאד מפתיע! I'm going down down down ועוד איזה למטה! ציפיתי באמת לאיזה עשירייה. או לפחות ל-20