דיייייי שקט ילדות!!!!
אל דברו כך על פרקי האהוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממ...דפי, אני זוכרת שדיברנו למה את לא אוהבת אותו, ומאז גם אני פחות אוהבת אותו. אבל זה לא משנה לי מה העלילה. מבחינת עלילה גם אני לא חולה עליו. אבל יש שם קטעים מהממים!! דבר ראשון הקטע של ג'וקסר וזינה, כשהוא אומר לה כזה are you disen? ממ בטח יש לי שגיאות כתיב אבל לא נורא
בקיצר, הקטע איתו מהמם!! כשהוא נותן לה משהו שאול, חדש, ישן וכחול- אותו! כל הדיאלוג ביניהם יפה מאוד! שלא לדבר על הקטעים של זינה וארס
דפי- אני פשוט לא מבינה איך את יכולה לא לאהוב.. כאילו איך הוא ממשיך להיות אובססי.. להציע לה עזרה בלמצוא את גבי רק אם תתחתן איתו (או שתתן לו את נשמתה) ואיך שהיא נכנעת!! זה כזה יפה!! ואיך שכשהוא יורד על הברכיים להציע לה!! דייי אני נמסההההההה
ובחתונה הקטע האהוב עלי נראה לי כמעט מכל הפרקים אי פעם (תסתכלו בחתימה) והמשפט היפה: אני לא חושבת שאנחנו נראים טוב ביחד מעל עוגת חתונה...(זינה אומרת) וארס עונה: כל עוד את תראי טוב מעליי... אוווווווווווווווווווווו זה כזה ארס!!!!!!!!! דייייייי איזה יופי! אביב צורבת יל את הפרק הזה! איזה כיף!!!!!! בקיצתר, אני מבינה מאיפה מגיע השנאה הזו שלכם.. אבל דפי!! יש פה הרבה קטעים שלהם!! כשהיא קופצת לבור לבה והוא תופס אותה. אווו... הוא תופס אותה...
בטח היה לה נורא כיף

להיות בזרועותיו! היא סתם מכחישה!! טוב.. אני רואה שקצת פירטתי יתר על המידה
חיחיחי בקיצר.. פרק מצויין מבחינת ארס-זינה. ממ.. בקשר לתמונה לא נורא שטעיתי
חיחי אהה ורק כדי להוכיח לכם איך היא נהנתה להיות בזרועותיו, שימו לב בתמונה, איך היא נוגעת בו כזה עם היד שלה.. נוגעת לו בחזה