המשחק שלא נגמר

shanyz

New member
חההה כן!!! טוב, זה היה רמז מאוד

גדול:) לא חוכמה.. הייתי צריכה להגיד מהעונה השישית.. טוב, חיחיחי לא נורא! יאלה תורך! תני אחד קשה!!!!!!!!!!!!!!!! בא לי אתגר!! אבל- קשה עם רמזון קטנטון כזה..כאילו, נניח שיראו את המאחורה של הדמות...הבנת?:9 חחהה. טוב מה אני אומרת לך מה לעשות!? חחה.. תעשי מה שבא לך.. חיחי:)

gabrielle

New member
אני לא מבינה בפרק הזה בכלל...

מכיוון שהוא הפרק השנוא עליי, ולדעתי זה כל כך בזיון שהם שמו את הפרק הזה כפרק אחרון ( נורמלי ) לפני FIN - פשוט חוצפה, בכל מיקרה- בקושי ראיתי אותו כי הוא לא מעניין אותי. זאת דעתי בכל אופן... טוב חרגתי מהנושא- תמונה!:)

shanyz

New member
אם כבר חרגת....../images/Emo13.gif

למה הוא לא בסדר???? כי גבי לא משתתפת בו הרבה? כי....זה לגמרי משנה את כל הקטע של ארס וזינה... כי...למהה...? טוב, אני בעיקר אוהבת בגלל הקטעים של ארס וזינה:) לא יותר מזה. אני לא אוהבת פרקים שמתרחשים בעתיד/הווה (חוץ מאנני שהיא חמודה) בקשר לתמונה- אני לא יודעת.. כרגע

shanyz

New member
אני חושבת שאני ידועת מאיפה התמונה!

מממ... בעצם זה ניחוש אחד ענקי מארץ הענקיים!!! ממ...הפרק השני בעונה השישית קשה לי להגיד את שמו.. משהו של אמפיפוליס. "הצדיה של אמפיפוליס" ???? ממ.. זה שגבריאל כל הידיים שלה נהיות עם דם.. והיא וזינה מתחברות בגוף.. ו...עם מלך השאול.. זה זה!? :)

gabrielle

New member
כן כי גבי לא משתתפת בו הרבה.

זה א. ב. הוא עלוב,לא מעניין , לא מושך, משעמם, עם עלילה מפגרת וחסרת טקט- ופתאום הם חוזרים לי אחורה בשתי עונות כמו איזה מפגרים במקום לעשות את זה בתחילת העונה ה-5, או תאמיני לי, עדיף שלא היו מסבירים את המוות שלה בכלל. ואני מבינה אותך שאת אוהבת את הקטעים של זינה וארס כי באמת יש שם בשפע... אבל הקטע ( לדוגמא ) שמג קופצת מהעוגה עם קצפת על השדיים... נו באמת. והניחוש של התמונה לא נכון

Dafi the Mighty

New member
Succession

אוי שני, שני... לא פלא שלא ידעתי מאיפה התמונה מוכרת לי, אני עוד בשלבי ההדחקה והכחשה של הפרק הזה.

shanyz

New member
דיייייי שקט ילדות!!!!

אל דברו כך על פרקי האהוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממ...דפי, אני זוכרת שדיברנו למה את לא אוהבת אותו, ומאז גם אני פחות אוהבת אותו. אבל זה לא משנה לי מה העלילה. מבחינת עלילה גם אני לא חולה עליו. אבל יש שם קטעים מהממים!! דבר ראשון הקטע של ג'וקסר וזינה, כשהוא אומר לה כזה are you disen? ממ בטח יש לי שגיאות כתיב אבל לא נורא
בקיצר, הקטע איתו מהמם!! כשהוא נותן לה משהו שאול, חדש, ישן וכחול- אותו! כל הדיאלוג ביניהם יפה מאוד! שלא לדבר על הקטעים של זינה וארס
דפי- אני פשוט לא מבינה איך את יכולה לא לאהוב.. כאילו איך הוא ממשיך להיות אובססי.. להציע לה עזרה בלמצוא את גבי רק אם תתחתן איתו (או שתתן לו את נשמתה) ואיך שהיא נכנעת!! זה כזה יפה!! ואיך שכשהוא יורד על הברכיים להציע לה!! דייי אני נמסההההההה
ובחתונה הקטע האהוב עלי נראה לי כמעט מכל הפרקים אי פעם (תסתכלו בחתימה) והמשפט היפה: אני לא חושבת שאנחנו נראים טוב ביחד מעל עוגת חתונה...(זינה אומרת) וארס עונה: כל עוד את תראי טוב מעליי... אוווווווווווווווווווווו זה כזה ארס!!!!!!!!! דייייייי איזה יופי! אביב צורבת יל את הפרק הזה! איזה כיף!!!!!! בקיצתר, אני מבינה מאיפה מגיע השנאה הזו שלכם.. אבל דפי!! יש פה הרבה קטעים שלהם!! כשהיא קופצת לבור לבה והוא תופס אותה. אווו... הוא תופס אותה...
בטח היה לה נורא כיף:) להיות בזרועותיו! היא סתם מכחישה!! טוב.. אני רואה שקצת פירטתי יתר על המידה
חיחיחי בקיצר.. פרק מצויין מבחינת ארס-זינה. ממ.. בקשר לתמונה לא נורא שטעיתי
חיחי אהה ורק כדי להוכיח לכם איך היא נהנתה להיות בזרועותיו, שימו לב בתמונה, איך היא נוגעת בו כזה עם היד שלה.. נוגעת לו בחזה

shanyz

New member
../images/Emo3.gifאוי דפי דפי...../images/Emo9.gif

מממ... בקשר לתמונה, ניתן לראות כי לזינה יש חתך בזרוע השמאלית.. ממ.. העניין הוא שכל יום יש לה חתך שם1 אגב- איך זה הגיוני שהיא נשארת חלקה לגמרי בלי צלקות!?!!?!? ממ.. אז חזרה לתמונה...אניז ורקת ניחוש- להליקון ובחזרה!?

shanyz

New member
תקשיבו...

מממ...נראה לי אביב לומדת עכשיו למגן באזרחות שלה והיא לא נכנסת.. אז לדעתי אני אשים תמונה במקומה, ובפעם הבאה שאני אצליח, היא תשים תמונה במקומי.. נראה לכם? או שלא... אביב? את פה?

*neta*

New member
אביב את פה? ../images/Emo124.gif

שני רוצה לגנוז לך את התור !!!

הלו, הלו!../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo123.gif

אני פה, המגן באזרחות כבר היה בבוקר
חזרתי עכשיו מהמספרה, עשיתי צבע ופן
טוב, אז הנה התמונה! היא קלה, אז יאללה, להסתער!
*אביב, שיש לה מצב רוח טוב פתאומי*

למעלה