שלי היחידה שמצאתי.. חמודה
מ מ י ר י ד ב ו ש 1 New member 27/8/07 #6 ../images/Emo210.gifשלי../images/Emo27.gif היחידה שמצאתי.. חמודה
מ מ י ר י ד ב ו ש 1 New member 27/8/07 #19 ../images/Emo210.gif../images/Emo127.gif../images/Emo99.gifמעלפתתת
א אלונייי האחת New member 27/8/07 #8 יאי תודה רבה../images/Emo24.gif אבל לא עדיף שתעשי ליד השם שלי שני כוכבים ? חחח במקום לרשום את השם שלי פעמיים ..
יאי תודה רבה../images/Emo24.gif אבל לא עדיף שתעשי ליד השם שלי שני כוכבים ? חחח במקום לרשום את השם שלי פעמיים ..
P Poncho Mi Principe New member 27/8/07 #9 שלי../images/Emo26.gif אוווף מירי נקחת לי את התמונה שרציתי לשים,אתמול ניסיתי לשין אותה ולא הצלחתי טוב לא משנה מקווה שהפעם יצביעו לתמונה שלי דרך אגב אפשר לשים,עוד תמונה אחת עם משקפיים?
שלי../images/Emo26.gif אוווף מירי נקחת לי את התמונה שרציתי לשים,אתמול ניסיתי לשין אותה ולא הצלחתי טוב לא משנה מקווה שהפעם יצביעו לתמונה שלי דרך אגב אפשר לשים,עוד תמונה אחת עם משקפיים?
A Asi soy yo New member 27/8/07 #11 תמונה יפה..../images/Emo99.gif אני בהתחלה רציתי לשים אותה.. ו.. כתוב רק תמונה אחת כל אחד..
מ מ י ר י ד ב ו ש 1 New member 27/8/07 #12 ../images/Emo210.gifחחחחח סליחה מאמי אבל שלך הרבההה יותר יפההה!!! וגם של שירנולה משהו כזה....