היא דומה לאיילת זורר.
A American Starfish New member 17/2/07 #40 שאקירה-שאקירה ../images/Emo79.gif שאגב, חגגה שלושים לפני שבועיים
A American Starfish New member 17/2/07 #42 לא שמתי לב שכבר הוסיפו אותה../images/Emo122.gif סורי... בכל מקרה, זו תמונה יותר יפה
Y yaelsn New member 18/2/07 #49 ארסלי גונזלס../images/Emo47.gif לא יודעת אם אתם מכירים... מ-ה-מ-מ-ת אתם מוזמנים לראות עוד תמונות שלה פה..
ארסלי גונזלס../images/Emo47.gif לא יודעת אם אתם מכירים... מ-ה-מ-מ-ת אתם מוזמנים לראות עוד תמונות שלה פה..
נ נ ו נ י י י New member 18/2/07 #50 ממש ממש מוכרת לי../images/Emo70.gif מה היא עושה? אם היא שחקנית, איפה היא שיחקה? אני שונאת שאנשים מוכרים לי ואני לא זוכרת מאיפה חח =) אגב.. את חדשה אם כן, מקווה שתישארי איתנו
ממש ממש מוכרת לי../images/Emo70.gif מה היא עושה? אם היא שחקנית, איפה היא שיחקה? אני שונאת שאנשים מוכרים לי ואני לא זוכרת מאיפה חח =) אגב.. את חדשה אם כן, מקווה שתישארי איתנו
M m i c k e y 15 New member 18/2/07 #51 וואי זאת זאתי מהסידרה עם..יאוו איך שכחתייייייי...ראיתי את הסידרה שהיא הייתה בהה חח
נ נ ו נ י י י New member 18/2/07 #55 כן זהו היא ממש מוכרת../images/Emo70.gif איך קראו לטלנובלה?? (תצילו אותיי )