הסיכום השבועי

MoRaN SaShA

New member
יאאאאאאאאאאאאאלה בכיף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

הדבר הטוב של השבוע: היה לי יום הולדת ביום ראשוןןןן
הדבר הפחות טוב של השבוע: רבתי קצת עם אחותי. והשלמנו
שיר השבוע: BABY GIRL של נלי פורטדו
!!! וגם APOLOGIZE של טימבאלנד המדהים עם להקה (שאת שמה איני זוכרת). ו NOW THAT YOU GOT IT- של גוון סטפאני. התחדשות השבוע: שרשרת מדהימה ומיוחדת שאחותי קנתה לי ליום הולדת
בילוי השבוע: תל אביב עם אחותי ביום הולדת. תכנית השבוע: FRIENDS כמובן. סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע.. ספר השבוע: חח גם לא קראתי ספר השבוע.. אבל!- מגזין זה גם טוב? חחח אז אחד מהאמריקאים- PEOPLE. אגב היו שם תמונות של קורטני וג'ניפר
חח מאכל השבוע: שניצל עם פירה
יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא? לא ממש. ציטוט//יציאת//מילת השבוע: שיהיה משהו מFRIENDS
ממ...ARE THOSE MY WIFE'S NIPPLES ?
פרק קורעעעעעע

danduni

New member
and now.. the time has come... ../images/Emo27.gif

הסיכום הסיכומי שלי
הדבר הטוב של השבוע: מממ לא יודע היום בחצות אמורה להיכנס משכורת
אז אני מניח שזה טוב. וגם הייתי אתמול בחתונה של אחראית משמרת לשעבר והיה ממש ממש כייף!
הדבר הפחות טוב של השבוע: לא היו דברים פחות טובים, אולי שהיה טיפה יבש.. שיר השבוע: השיר שהיה אתמול אחרי שבירת הכוס - I'm so exciteddddddddd התחדשות השבוע: מממ.. מכנס שחור ויפה!
בילוי השבוע: החתונה! תכנית השבוע: "נמלטים". סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע
ספר השבוע: ורוניקה מחליטה למות של פאולו קואלו. מאכל השבוע: פריקסהה (טעמתי בחתונה
) יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא? לעבוד ולעשות סוף כל סוף תיאוריייייייייהההההההההההההה כמה אפשר לדחות את זה לעזאזלללל?!?!?! ציטוט//יציאת//מילת השבוע: "די לקטון" תמונת השבוע: ממממממ בנדוד שלי הקטן הזה. אני נשבע לכם שיום יבוא ואני אוכל אותוווו
.

just adiki

New member
איזה ממי!!

הוא קצת דומה לאח שלך המתוק
! ואם כבר לאכול משהו, תגיד איך הלאפה החדשה במקדונלדס?. שניייייייים לא אכלתי שם אבל יש את הטורטייה הזאת החדשה עם העוף... זה טעים?!

danduni

New member
הוא באמת דומה ../images/Emo99.gif הוא גם דומה לי כשאני

הייתי קטן, בלונדיני ושבדי
. לגבי הטורטייה - תקחי את זה, זה ממש ממש טעים!
מה שכן, זה יחסית קטן (כאילו יחסית לרויאל או משהו) אבל לא יודע, אם זה ארוחה שיש בה 2 טורטיות, צ'יפס ושתייה אז סבבה - וזה עולה 35 או 36 שקל. את יכולה גם לקנות טורטייה בודדה וזה עולה עשרה שקלים. אני אהבתי - רק תיקחי צ'ילי מתוק כרוטב ותבקשי שהטורטיה תהיה חמה ושיורידו בשר חדש לטיגון
. לעובדים בינתיים אסור לאכול את זה, אבל אפשר לקחת 3 סלקט (שזה הבשר בתוך טורטייה באריזה כאילו, שזה גם טעים!

just adiki

New member
שבדיםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif

חתיכים קטנים
. החלטתי לאמץ את השבדים ולא לכתוב שוודים, זה יהיה לי קשה אבל לא משנה
.
מה זאת אומרת אסור לכם לאכול את זה
איזה רשע
. למה לבקש שיורידו בשר חדש לטיגון
אפשר לבקש כזה דבר
איך אני אדע שעושים את זה
למה אני שואלת כ"כ הרבה
...

danduni

New member
בטח שאפשר! פשוט לפעמים כשהסניף לחוץ ויש הרבה

אנשים מורידים בשר ואז שמים אותו בשמירה שזה שומר אותו חם. מן הסתם הרבה יותר טעים כשזה רק מוכן. וכן, את יכולה לבקש הכל במקדונלדס. כמו שנאמר "הלקוח תמיד צודק"
.

סופ"ש../images/Emo3.gif

הדבר הטוב של השבוע: עבודה ויציאה היום ^_^ הדבר הפחות טוב של השבוע: סתם מקרה מעצבן בעבודה שיר השבוע: אול אווט אוף לאב התחדשות השבוע: חולצות יפות לחורף ^__^ וכובע חמוד חח בילוי השבוע: היוםם עם חברים ^_^ תכנית השבוע: "האי" ^_^ סרט השבוע: "להירצח" חח זה סרט אימה מצחיקXB ספר השבוע: -- מאכל השבוע: פסטה יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא? עבודה
ואולי יוצאת עם חברים לקומדי קלאב
ציטוט//יציאת//מילת השבוע: -- תמונת השבוע: --

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo112.gif

הדבר הטוב של השבוע:התחלנו לשבות!1 הדבר הפחות טוב של השבוע:יהיה לי משעמם בבית
שיר השבוע:אין התחדשות השבוע:גם אין בילוי השבוע:חג מעלות!!! תכנית השבוע:המופע של שרה זילברמן סרט השבוע:אין ספר השבוע:אין מאכל השבוע:מקופלת
יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא?באולינג ציטוט//יציאת//מילת השבוע:"בואו נצא מהארון גי-נַ-תון" תמונת השבוע:

למעלה