אניאניאני
משום מה, באלבום הזה, את האהבה שלי לשירים רכשתי אחרי מספר מסויים של האזנות/זמן יחסית רב אחרי ששמעתי אותם לראשונה. run the world- בהתחלה חשבתי שהשיר מוזר, אני עדיין חושב שהיא הייתה יכולה להפציץ במשהו קצת יותר מקורי (מצטער, פשוט לא אהבתי את העובדה שהסינגל הראשון הוא סימפול למשהו אחר). כולנו יודעים שהניסיון פה היה לעשות single ladies 2 הן מבחינת המשמעות של השיר והן מבחינת ההייפ שזה היה אמור להרים. ברצינות שהיה לי קשה לראות שהשיר נפל (לפחות בזמן שייצא) ופשוט לא התרומם על הרגליים, מה שעוד יותר היה קשה, זה ש-ה-ב-נת-י למה הוא לא פופולרי שכן גם אני לא השתגעתי עליו. best thing i never had- חמדמד, מתקתק, לא יודע אם היה הכי חכם להוציא אותו כסינגל. הוא יותר מדיי סתמי שכזה, ויש באלבום שירים שהיכולות הווקואליות של מיס B הרבה יותר מודגשים, כמו כן האינסטרומנטים המוזיקליים (גם מהבחינה הזאת השיר חלש יחסית). למעשה, אף על פי שאלו שני הסינגלים הכי פופולריים כביכול, אני מאמין שהם (ו party) , השירים הכי פחות אהובים עליי באלבום. 1+1- הסיפור שלי עם השיר הזה קצת מורכב. לראשונה שמעתי אותו באמריקן איידול ואמרתי לעצמי- אני כל כך לא רוצה לראות את ביונסה קורסת עם השיר הזה, כי יש לו פוטנציאל להפוך משעמם לאור העובדה שהמלודיה חוזרת על עצמה בצורה אינטנסיבית. אבלללל, וזה אבל גדול, ככל שעבר הזמן, לא יכולתי להוציא את השיר מהראש, האמיתיות שלו, וכן העובדה שהוא בלדה אמיתית עם כלים מוזיקליים אמיתיים ולא איזה סימפולי מערכת (ראה run the world) פשוט הקסימו אותי. לעיתים אני יכול לשמוע את השיר וממש לשקוע בתוך עולם ורוד שכזה מתמסר למילים ולמנגינה המופלאה. אני לא מסכים עמכם שהסינגל הבא צריך להיות love on top. השיר אמנם ממולא טוב טוב במה שאני אוהב, אבל מתאים לו להיות מהשירים האלה שלא יוצאים כסינגל, ולא מבוצעים בהופעות, פשוט "עוד אחד". הופתעתי ברמות שזה מה שהיא בחרה לשיר בטקס האמור, אך לאחר שהיא הפציעה עם הבטן הבנתי שזה היה השיר הכי מתאים מבחינת הכיפיות שבו בלי צורך לרקוד יותר מדיי כמו שביונסה משקשקת תמיד =) כמובן שזה עבד וההתמקדות ביכולות הווקאליות של בי (הסוף פשוט הורגגגג איך שהיא עולה עוד סולם ועוד סולם) רק הרימו את הקהל. מוזיקה במיטבה. התעצבנתי שבהופעה לא הייתה להקה חיה. לדעתי, ואסכם את ההודעה בכך, הסינגל הבא, ואם לא ה-ראשון שבאלבום הוא כ-מ-ו-ב-ן end of time. העוצמתיות שלו, בכל פאקינג מובן המילה, היא זאת שהופכת שיר מ "שיר מגניב וכיפי באלבום (love on top) לשיר שכל העולם צריך להיות מודע אליו ולהתלהב ממנו כשהוא מושמע בתחנות הרדיו או במסיבות. לסיכום סיכום סיכום (באמת עכשיו), הייתי מאושר גם אם i was here או i care הפשוט גאוני ייצאו כסניגלים בעתיד. הלוואי שהייתי יכול להכניס אתכם לראש שלי ותראו מה קורה מבחינת דמיונות "איך ייראו הקליפים לשירים האלה".