הסנדויץ' הטעים ביותר לילדיכם

../images/Emo41.gifהסנדויץ' הטעים ביותר לילדיכם../images/Emo41.gif

או במילים אחרות, מהו הסנדויץ' הטעים ביותר שהילדודס אוהבים. אנא שרשרו תשובות מתחת להודעה זו. תודה ושבוע טוב
 

נופר א

New member
הסנדויץ' הטעים ביותר../images/Emo21.gif

הבת שלי אוהבת את הסנדוויץ' שלה יבש, בלי חמאה מרגרינה או מיונז, רק עם פרוסה של גבינה צהובה ומלפפון מחוץ לסנדוויץ'. אסור שיגעו זה בזה. הבן שלי אוהב עם הרבה מיונז+ פסטרמה ,מטבוחה ומלפפון חמוץ. והתינוקת פותחת את הסנדוויץ' ומלקקת את כל מה שיש בפנים.....
 

effyba

New member
רגע רגע, יש שינוי לאחרונה-בייגלה

ירושלמי שאני אופה עם חביתה בפנים. אני עושה את הבייגלה בצורת לחמניות מאורכות
 

effyba

New member
הנה המתכון לבייגלה ירושלמי.קל להכנ

מתכון: בייגלה ירושלמי רכיבים: לבצק (כ 5 ביגלה גדולים): 1/2 קילו קמח(אני משתמשת ב2/3 קמח לבן ו1/3 קמח שיפון) 1 כף שמרים יבשים 3 כפות סוכר 1/2 כף מלח 3 כפות שמן קנולה 1/2 1 כפות גדושות אבקת חלב פרווה(אפשר מלבין קפה) 1/2 1 כוסות מים חמימים (בקיץ מעט פחות) לציפוי: ביצה להברשה הרבה סומסום לפיזור מעט סוכר לפיזור אופן הכנה: לערבב את חומרי הבצק וללוש מס' דקות לבצק אחיד וגמיש. לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים. ללוש מעט את הבצק על משטח מקומח, לחלק ל 5 כדורים, להכניס אגודל למרכז הכדור עד לצד השני ולהתחיל לפתוח לבייגלה גדול (קצת פחות מאורך התבנית) תוך כדי סיבוב ובעדינות, להניח על תבנית עם נייר אפייה (מקומח), צריכים להתקבל בייגלה צרים וארוכים, להשאיר מרווח בין הבייגלה לצרכי תפיחה. למרוח בביצה ולפזר מעל הרבה סומסום, מעל הסומסום לפזר מעט סוכר עם היד (נותן אפקט של מתקתקות, כמו בפיתות סומסום של אבולעפיה). לכסות עם מגבת ולהתפיח כ חצי שעה במקום חמים. האפיה כ 15 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות, במרכז התנור (ניתן לאפות גם בטורבו)… עד לקבלת צבע זהוב. אם אוהבים בייגלה עם קרום רך יותר… אז לאחר האפייה להכניס לתוך מגבת עבה למספר דקות. אם אוהבים בייגלה עם קרום קשה יותר… אז לאפות עד לקבלת צבע כהה יותר…. ולקרר על רשת. הערות: וריאציות נוספות: ניתן ליצור גלילים ארוכים ודקים ולפזר על חלק סומסום, על חלק פרג ועל חלק סוכר וקינמון. ניתן לחלק ל 10 כדורים קטנים ולהכין לחמניות עגולות קטנות. החימום, בטוסטר אובן (ללא חימום מראש), כ 8 דקות (180 מעלות)… ויתקבל ממש כמו לאחר האפייה. מומלץ. מקור המתכון: Lord_of_Code הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

clcl

New member
טיפים להכנת כריכים לביה"ס ולעבודה

מה בסנדוויץ'? טיפים להכנת כריכים לבית-הספר ולעבודה
 

effyba

New member
הנה הראשון-סנדויץ' בלקני "רוטשילד"

מתכון: סנדוויץ בלקני רוטשילד רכיבים: לחמניית ג'בטה טרייה, או לחם כפרי ממרח פסטו גבינת פטה עגבנייה חציל קלוי בתנור אופן הכנה: פירסו את החציל והכניסו אותו לתנור בחום של 180 מעלות, לכעשר דקות. פירסו את הג'בטה ומירחו בממרח פסטו. מעל הממרח הניחו פרוסות של גבינת פטה. הוציאו את החציל מהתנור והניחו מעל הגבינה שיכבות אחדות. עטרו בעגבנייה קרה. כמה פשוט, כמה שילוב טעמים נפלא. המתכון מאת "קפה רוטשילד" ת"א הערות: נשלח ע"י תוכי / זהבית 20.8.01 מקור המתכון: חוברת מטעמים הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

clcl

New member
סנדוויץ דניס על מחית ארטישוק ירושלמ

מתכון של השף זאב מנדל, מסעדת "הקדרה של נגה", בית שערים
 
למעלה