קסדייה, טוסט מקסיקני
קסדייה, טוסט מקסיקני הקסדייה עשויה משתי שכבות של טורטיות וביניהן מלית. אפשר להחליף את מרכיבי המלית, אך גבינה צהובה שמדביקה את הטורטיות היא מרכיב חיוני. את הקסדייה קולים משני הצדדים (אפשר להשתמש בטוסטר לחיץ רגיל). חומרים: 2טורטיות (קפואות, ללא חומר משמר) 4-3 פרוסות גבינה קשה מסוג צ'דר, אדם או כל גבינה חריפה אחרת 3-2 כפות סלסה אדומה כף פלפל חלפניו כבוש, חתוך לטבעות אופן ההכנה: 1. מניחים טורטייה על משטח עבודה ומורחים עליה את הרוטב. 2. מניחים על הטורטייה את הגבינה ומפזרים פלפלת לפניו. מכסים בטורטייה השנייה. 3. מכניסים לטוסטר לחיץ שחומם מראש ל-220 מעלות למשך חמש דקות או עד שהטורטייה פריכה (אפשר גם לקלות על גריל או במחבת חמה משני צדי הטוסט). אפשר להוסיף לקסדייה ירקות קלויים. הגשה מומלץ להגיש עם סלסת עגבניות, גווקמולה (סלט אבוקדו מקסיקני), פריחולס (ממרח שעועית). מקור המתכון: מסע אחר