הספיישל השבועי- ניקול

niranat

New member
אפשר להעיר משהו? ../images/Emo4.gif

בספיישל השבועי, נראה לי שתמונות מהסדרה הן סתם מיותרות.. אפשר לשים תמונות מהסדרה, אבל תמונות שהיא תופסת את כל התמונה, שזאת תמונה שלה, כי כל התמונות האלה שהיא סתם מבצבצת לא כל כך מעניינות פשוט.. כשזה ספיישל עלייה. רק הערה, וזאת רק דעתי - לא יודעת אם מסכימים איתי אבל זה מה שנראה לי.

Pink Angel1

New member
../images/Emo45.gif

עזבי שאני רואה איקס אדום בנתיים על התמונות מהסדרה, אבל צודקת.

הילקוש

New member
עשו לה טובה שסיפרו אותה..../images/Emo15.gif

היא פשוט מדהימה עם השיער הקצוץ.. עם השיער הארוך לא רואים את הפנים שלה.. שתי התמונות הכי מדהימות שלה זה היופי הטבעי והיהלומים.. איזה מסכנה היא ששכחו אותה..פעמיים.

oOBAGIRAOo

New member
אויש נו, היא כ"כ יפייפיה ופוטוגנית.

לא הייתה לה תמונה אחת שיצאה גרוע, וברוב הפעמים התמונה שלה הייתה פשוט הכי טובה באותו היום.

JULI4561

New member
אין היא פשוט 100מתת !!!!!

ניקול מדהימה התמונות שלה מהממות .. עם רק היה לה משהו יוצא דופן לפי דעתי היו לה סיכויים גבוהיים להשאר ב-3 האחרונה ..!

niranat

New member
או אמנדה ../images/Emo9.gif

יה-יה ואמנדה היו צריכות לשמוע את המשפט "I have one photo in my hand and this photo represents the girl that will continue on, and will still be in the running towards becoming america's next top model." פשוט שתיהן היו הכי גרועות.. אתם חייבים להסתכל עוד פעם על הפרסומת שהבנות עשו לאומה בושי [בזמן השיפוט], כמה יה-יה מעצבנת! זה לא יתוארררררר.... פשוט לדפוק בה כפכף יש את זה באתר הישראלי של הטופ מודל www.antm.exe.co.il

Pink Angel1

New member
אמנדה באמת הייתה מעצבנת

בפרסומת של אומה בושי כמו שנייג'ל אמר היא חייבת להפסיק לחשוב שהעיניים שלה מהממות וזהו זה מספיק. ובאמת היא תמיד עושה מבט עם העיניים שלה גרררר מעצבנת

niranat

New member
לגמרי!

את ראית איך היא יצאה אחרי שהיא עשתה את הפרסומת? [לא לאומה בושי, זאת שהן התאפרו ולמדו ויפנית] בשירים ובריקודים? חתיכת זונה מטומטמת היא הייתה כל כך גרועה.. על מה היא מתלהבת!? להתלהב זה גרוע גם כשיש לך על מה - וכל כך לא היה לה על מה!!! היא פשוט עשתה את הפרסומת הכי גרועה מבין כל הבנות, יווו רציתי לבעוט בה!!! היא ויה-יה העלו לי את הסעיףףף הפרק הזה אממ ונכון שכל שבוע אני אומרת את זה [ולא רק אני] אבל אני חייבת להגיד שוב!!! טיירה ממש מרגיזה עם הקטע הזה - "השופטים חושבים שאת עושה ככה.." "השופטים לא רואים בך פוטנציאל" זה כל כך מרגיז!!! היא חלק מצוות השיפוט והיא מחליטה בדיוק כמוהם אז שתפסיק להפיל עליהם את האשמה [לא שזאת אשמה, זה התפקיד שלהם] וכאילו לצאת "הטובה" בכל הסיפור הזה מעצבנתתת

Pink Angel1

New member
../images/Emo45.gif הריקוד ../images/Emo6.gif

היא נראתה כל כך מטומטמת! גם כשהיפני ההוא החמיא לה שדיברה יפה ביפנית התחילה לשיר משהו והוא כזה במבט WTF? ובאמת נראתה כמו חייזר. היא עשתה את הפרסומת בלילה והיא לבנה ועשו לה קוקו צמוד חחח מה צריך עוד? בקשר לטיירה
כל כך נכון! היא מדברת כאילו היא לאקשורה למה שהחליטו. בכלל כל פרק מעצבנת אותי... וכל הזמן שהיא מזכירה את הפרס של הזוכה אני משתגעת! אני יודעת שבטח היא חייבת או משהו... אבל היא פשוט מדקלמת אותו הדבר מהפרק הראשון
ובכלל כל הקטע שהיא תוקעת תמונה שלה בכל חור אלוהים!

למעלה