...?|פגרה| הא
D Dark Force New member 5/6/05 #11 ../images/Emo41.gifקלי קלי היא בת 20, והיא ציירת. היא בעלת גלרייה באינטרנט של ציורים, הסרט האהוב עליה הוא "ספלאש"- והשם של הגלרייה שלה הוא על שם אביה.
../images/Emo41.gifקלי קלי היא בת 20, והיא ציירת. היא בעלת גלרייה באינטרנט של ציורים, הסרט האהוב עליה הוא "ספלאש"- והשם של הגלרייה שלה הוא על שם אביה.
D Dark Force New member 5/6/05 #13 ../images/Emo41.gifקריסטי קריסטי היא בת 20, והיא סטונדטית. למי שלא יודע היא לבשה לנשף הסיום שלה, שמלה שעליה מצוייר הדגל האמריקאי. והמאכל האהוב עליה זה עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד מעליה
../images/Emo41.gifקריסטי קריסטי היא בת 20, והיא סטונדטית. למי שלא יודע היא לבשה לנשף הסיום שלה, שמלה שעליה מצוייר הדגל האמריקאי. והמאכל האהוב עליה זה עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד מעליה
D Dark Force New member 5/6/05 #14 ../images/Emo41.gifליאה../images/Emo128.gif ליאה היא בת 24, והיא עוסקת בשיווק. המאכל האהוב עליה הוא סושי, ומי שלא יודע היא נולדה בתוך חווה באוקלהומה
../images/Emo41.gifליאה../images/Emo128.gif ליאה היא בת 24, והיא עוסקת בשיווק. המאכל האהוב עליה הוא סושי, ומי שלא יודע היא נולדה בתוך חווה באוקלהומה
מ מכורה לפיתוי שלך New member 6/6/05 #41 בתוך? חחחחחח בטוח שלא התכוונה שכשהיא נולדה הם גרו בחווה או משהו כזה?
מ מכורה לפיתוי שלך New member 6/6/05 #42 אחותי אמרה לי שהיא גרה בישראל! כאילו.. היא עברה לגור פה עם האבא החורג שלה.. או משהו כזה.. והיא חברה של חבר של חבר של אחותי או משהו כזה.. אל תבנו על זה.. אבל זה מה שאמרו לי
אחותי אמרה לי שהיא גרה בישראל! כאילו.. היא עברה לגור פה עם האבא החורג שלה.. או משהו כזה.. והיא חברה של חבר של חבר של אחותי או משהו כזה.. אל תבנו על זה.. אבל זה מה שאמרו לי
D Dark Force New member 5/6/05 #16 ../images/Emo41.gifמגדלנה../images/Emo128.gif מגדלנה היא בת 24, והיא סטונדטית. הסרט האהוב עליה הוא "תפוס אותי אם תוכל", והמאכל האהוב עליה הוא פיצה.
../images/Emo41.gifמגדלנה../images/Emo128.gif מגדלנה היא בת 24, והיא סטונדטית. הסרט האהוב עליה הוא "תפוס אותי אם תוכל", והמאכל האהוב עליה הוא פיצה.
D Dark Force New member 5/6/05 #17 ../images/Emo41.gifניקול ניקול היא בת 21, והיא רוקרית לשעבר המאכל האהוב עליה הוא שרימפס, ולמי שלמי שלא יודע היא עברה לארץ חדשה (סיאטל) עם רק 400 דולר בכיס (שזה כלום)
../images/Emo41.gifניקול ניקול היא בת 21, והיא רוקרית לשעבר המאכל האהוב עליה הוא שרימפס, ולמי שלמי שלא יודע היא עברה לארץ חדשה (סיאטל) עם רק 400 דולר בכיס (שזה כלום)
D Dark Force New member 5/6/05 #18 ../images/Emo41.gifנורל נורל היא בת 19, וגם עוסקת בשיווק. היא מקליפורניה, והמאכל האהוב עליה הוא ספגטי
../images/Emo41.gifנורל נורל היא בת 19, וגם עוסקת בשיווק. היא מקליפורניה, והמאכל האהוב עליה הוא ספגטי
D Dark Force New member 5/6/05 #26 כמובן.. הנה התמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif|פגרה| חייבת להיות פאשלה
D Dark Force New member 5/6/05 #19 ../images/Emo41.gifטוקורה טוקורה היא בת 22, והיא סטונדטית. המאכל האהוב עליה הוא ספגטי, והשאיפה שלה היא להיות דוגמנית העל הראשונה במידות גדולות.
../images/Emo41.gifטוקורה טוקורה היא בת 22, והיא סטונדטית. המאכל האהוב עליה הוא ספגטי, והשאיפה שלה היא להיות דוגמנית העל הראשונה במידות גדולות.
D Dark Force New member 5/6/05 #20 ../images/Emo41.gifיהיה\יאיא\יאיה ../images/Emo6.gif יהיה היא בת 21, והיא סטונדטית. הסרט האהוב עליה הוא "האלמנט החמישי", והיא מהארלם ניו יורק. למי שלא יודע יהיה מדברת פורטוגזית, ספרדית, צרפתית ואנגלית
../images/Emo41.gifיהיה\יאיא\יאיה ../images/Emo6.gif יהיה היא בת 21, והיא סטונדטית. הסרט האהוב עליה הוא "האלמנט החמישי", והיא מהארלם ניו יורק. למי שלא יודע יהיה מדברת פורטוגזית, ספרדית, צרפתית ואנגלית
D Dark Force New member 5/6/05 #21 זהו../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה| בבקשה, בואו כולנו נוסיף עוד פרטים על המתמודדות- ככה נכין את עצמינו לבאות שיר
זהו../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה| בבקשה, בואו כולנו נוסיף עוד פרטים על המתמודדות- ככה נכין את עצמינו לבאות שיר