הסקרים של טלטול

../images/Emo22.gifבהמשך לשאלות....מה השכלתכן?

היי בנות, בבקשה, מכל מי שעונה על הסקר, שאני עושה, שתענה על כל שאלה זה "חוזה" דו- צדדי, אחרת לא אוכל להוציא נתונים. תודה לכן. מה השכלתכן? תיכונית- בגרות חלקית תיכונית - בגרות מלאה לימודים גבוהים- סמינר למורות, בי"ס לסיעוד ועוד... מוסד אקדמאי, לימודי תואר.(פרטי מ"ס התואר) מ"ס שנות לימוד כולל. נ- נמנעת מלענות. גם זה זכותכן.... יאלה לעבודה... תודה לכן

../images/Emo22.gifסוג הלידה וחווית הלידה?!...

בבקשה רשמו, איזה לידה עברתן. ( מי שזו לידה חוזרת להתייחס רק לאחרונה זו ש"מכניסה" אותה לקטגוריה של " נשים לאחר לידה,") לידה רגילה. לידה מכשירנית- וואקום , מלקחיים. ניתוח- קיסרי- יזום (אלקטיבי) או דחוף. 2. האם הלידה זכורה לך כארוע טראומטי? או כחוויה חיובית, ומעצימה? אני שואלת את שתי השאלות, במקביל, בכדי לזרז את הסקר. ושוב להזכירכן, הסקר הוא שלי , אישי, ומענין אותי כאחות- בריאות הציבור. ושוב
לכן.

../images/Emo22.gifקורס "הכנה ללידה" עברתן?

אם כן, באיזו מיסגרת? מדובר רק על קורס ללידה הנוכחית, האחרונה, אם ילדתן יותר מפעם אחת ועברתן בעבר, לא רלוונטי. כן עברתי, במסגרת: קפ"ח- כללית, מכבי, מאוחדת, לאומית. בתחנות לבריאות המשפחה (משרד הבריאות) במיסגרת, מועדון יולדות (שיבא תה"ש, ליס, מאיר ועוד...) במסגרת פרטית. לא עברתי.
לכן.

galala

New member
לא עברתי

ובמהלך כל הלידה בעלי אמר- אם היינו הולכים לקורס הייתי יודע מה לעשות עכשיו.... אולי בפעם הבאה בשביל לדעת מה הפסדתי

galala

New member
אשמח לענות

שמי גלי, ואני "חדשה" בפורום, אם תפני לסקרים אותי אני אשמח לענות

עמית@

New member
עברתי בליס.

היה משעשע, בדיעבר בלידה הסתבר כי הנשימות *כן* מועילות, מאחר ולא הספקתי לקבל אפידורל, הוסיף המון בעיקר לבן הזוג, שעד היום משנן לי קטעים מהקורס, ובזכותו שלט בכל מהלך בלידה. (היתה גם מדריכה נהדרת, מה שהוסיף לכל העסק תוכן)

משוש30

New member
התחלתי שתי פגישות במסגרת בית

החולים. היה מיותר לגמרי, הרגשתי שאני יודעת יותר מהמיילדת (מבחינה תיאורתית כמובן לא מעשית) היא גם ביטאה את המילים הלועזיות לא נכון מה שגרם לי לחשוד שהיא לא יודעת על מה היא מדברת. ואני חייבת להגיד: זה מה זה מיותר סתם בזבוז כסף. לידה זה משהו אחר לגמרי אפשר לדבר על זה שעות אבל עד שלא מנסים לא יודעים וגם אז...

Joy107

New member
עברתי - "החסידה בדרך"

סוף שבוע מרוכז בבית מלון בזכרון יעקב כולל קצת יוגה, קצת עיסוי תינוקות קצת עזרה ראשונה, די נחמד. נתן לי הרבה בטחון למרות שבפועל לא נשמתי כמו שלמדו אותי....

קרניר

New member
עברתי בדיאדה,

מאוד מרוצה, עזר לי הרבה גם בלידה וגם לבעל כמובן!

עינבלית

New member
../images/Emo45.gifעברתי בדיאדה פרדס חנה

בדיעבד- מיותר לחלוטין. היה כייף ותו לאו.

למעלה