הסקר השתנה

lestatgirl

New member
עזוב זה שבר לי תלב בכ"כ הרבה דרכים..

הקטע זה כאילו לא מה ש"הפך ממנו" זה העובדה שאין בנים בגיל 17 עם כזאת שנינות ואהבה ללהקה ומוזיקה שיצטטו לך פילוסופים ומעדיפים לקרוא דברים איכותיים על פני כל השטויות שהם עושים עכשיו... [ושהם גם כאלה פוצקיםםםםםםם]

sha na na revol

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif

הקטע פה שהוא אמר בדיוק את דעתי על אואזיס... וגם המנחה התלהב.

CitizenErased

New member
הגעתי דרך הסרטון ההוא לסרטון הזה ו...

(http://www.youtube.com/watch?v=U66QZYQWhL4&mode=related&search= ) זה דיי נורא כי אני מכירה שם חצי מהפאפרצים מהתקופה שהייתי אוספת חתימות בלונדון חחחחחח אחד האוספי חתימות שהכרתי בזמנו, שזה היה לפני שנתיים בערך, אמר לי שהוא פגש את פיט כמה פעמים ושהוא אחד האנשים המצחיקים והנחמדים ביותר שהוא פגש ושהתקשורת סתם מנסה להוציא אותו מניאק... וואי, פתאום נזכרתי בזה חח בכל הסיטואציה, אפילו איפה שהוא אמר לי את זה. והעובדה שבאמת לא ידעתי כלום על פיט חוץ מזה שהוא יוצא עם קייט ומעשן סמים

lestatgirl

New member
ה וא כ"כ הרבה יותר מקייט וקוק..במיוחד אחרי

סרטון כזה.. ואוווו לאסוף חתימות נשמע לי כזה נחמד פתאום..אם רק היה לי ממי...
אגב רק מוזיקאים או גם שחקנים? לא מבינה איך את היית שם לכ"כ הרבה זמן בכזה גיל קטן.. וכשמיוז הופיעו במקומות גדולים והלכת לפגוש אותם זה היה יותר לפני או אחרי ההופעה עצמה? יש יותר סיכויים אחרי ההופעה נכון... גם אם זה מקום יחסית גדול..

CitizenErased

New member
חפירה על אוסף החתימות שלי.. חח

בתקופה ש*באמת* אספתי חתימות לא ממש הייתי בקטע של מוזיקה, בכללי. לא הלכתי להופעות... היה לי אלבום אחד של מיוז והם היו הלהקה האהובה עלי יחד עם פלסיבו אבל לא הייתי בקטע של ללכת לראות אותם וכאלה. סביר להניח שפספסתי מיליון הזדמנויות לראות אותם בהופעות ולפגוש אותם. בעיקר ב4 חודשים שגרתי שם (אוגוסט-דצמבר 2005) זה כזה עצוב כשחושבים על זה חח בעיקרון הייתי טסה פעם בכמה חודשים ללונדון, נפגשת עם חברות והיינו הולכות לבכורות של סרטים ופוגשות שחקנים ובמאים. וחברות שלי בקטע ממש חזק אז הם גם הכירו אנשים נכונים ותמיד גילינו על אירועים מסתוריים וכאלה חח ולפני שאת שואלת איך נכנסתי לאירועים - לא נכנסו. פשוט עמדנו בחוץ עם הפפארצי חח (ותתפלאי כמה אנשים עושים את זה..) כן יצא לי להתקל במעט זמרים באירועים וכאלה אבל הם תמיד פחות עניינו אותי. יש כמה שחקנים שעדיין מכירים אותי טוב בגלל כמות הפעמים שפגשתי אותם חח וגם בגלל שהם נחמדים בטירוף - ג'פרי ראש למשל (שאמר שאני כמו משפחה בשבילו ושתמיד יהיה לו מקום בלב בשבילי
), ג'יימס מקאבוי (שסביר להניח שאת לא מכירה חח), טים רות' (מכירה?), כמה שחקנים משר הטבעות ועוד כמה. גם טים ברטון כבר הכיר אותי
בעיקרון זה לא בעיה להתחיל. פשוט הולכים לבכורה ומתחברים עם אנשים. before you know it, את מוצאת את עצמך מחוץ למסיבה פרטית של ג'ורג' מייקל או אנערף. זה ממכר ברמות. מה שהוציא אותי מההתמכרות בעיקר היה שבקיץ שעבר פשוט היה לי משעמם, הייתה בכורה שלא ממש עניינה אותי וחברה שלי אמרה לי את המקום *הסודי* כביכול בו יש את חלוקת פרסי המגזין קראנג. הלכתי בתקווה שמיוז ופלסיבו יהיו שם כי אמרתי "אם כבר אז כבר".. מיוז לא הגיעו כי הם הופיעו באותו היום עם מיי כמיקל רומנס בסקוטלנד (כמובן שלא היה לי מושג כי לא הייתי אובססיבית כמו עכשיו) אבל פלסיבו כן הגיעו. הם לא היו נחמדים בצורה מיוחדת, אפילו דיי סנובים. היו שם כמה להקות נחמדות שבאמת לא היה לי שמץ מי הן בזמנו אבל התלהבתי מהסוג של האנשים, מכל הרוקרים האלה ששום דבר לא מזיז להם חח ואז החלטתי שאני חייבת גם לפגוש את מיוז... באותו הטיול גם פגשתי את מיי כמיקל רומנס, פשוט כי חברה שלי מאוד מאוד אוהבת אותם וגילתה אז דרך הקשרים שלה איפה הם ישנים והתחננה שאני אבוא איתה, ובכלל לא ידעתי מי הם בזמנו. והם היו נחמדים לאללה (יותר נכון לומר, פרנק היה נחמד לאללה, לא דיברתי עם האחרים ממש) ומצחיק שכל הקטע הזה דווקא הכניס אותי יותר לקטע של מיוז (הצטרפתי אז גם לפורום הרשמי סוף סוף ורשמית הצטרפתי לפורום בתפוז, שבו עוד הייתי מבקרת קודם לכן) וגרם לי לרצות לטוס לראות אותם (ואז בטיסה הבאה טסתי ללונדון לשבוע לראות את פלסיבו ואז לצרפת לשבוע לראות את מיוז 3 פעמים חח) לפגוש להקות מחוץ להופעות זה בעייתי. זה מאוד תלוי במקום ובלהקה. אם יש דרך להגיע ליד האוטובוסים והלהקה היא מיוז - אין בעיה לפגוש אותם חח אם יש גדרות בדרך כלל אף אחד לא ייגש. אם יש מוסכים והאוטובוסים הם במוסך שוב הסיכוי הוא אפסי. למרות שאנחנו הצלחנו לפגוש את מיוז בכזה מקום ביוסטון, טקסס. פשוט צריך בצהריים לפני ההופעה לעשות סיבוב, לראות איפה מאחורי הקלעים ואיזה דרכים יש להגיע לשם. אם זה איכשהו נגיש (לא מבחינה של להכנס מפנימה, אלא מבחינה של לראות *אותם* נכנסים פנימה) ויש אנשים שיכולים לשמור לך את המקום בתור, אז שווה לחכות אז מאחורה במקום בתור בכניסה. ככה רוב הפעמים פגשתי אותם וגם דיי לבד כי הרוב לא חושבים על לפני ההופעה. אחרי ההופעה בדרך כלל יהיו מלא אנשים ובעייתי יותר.

lestatgirl

New member
רגע כאילו עבדת וחיית שם כמה חודשים?

אז זהו..שאם אני נוסעת להופעות אני נוסעת לבד ואמ.. אני לא יכולה לבקש ממישהו שסתם ישמור לי על התור.. ובליימי את עושה לי חשק.. העיניין הוא שכמו שאת רצית לפגוש את מיוז אני חייבת לפגוש את פיטקה ואני יודעת שהדרך היחידה שזה יקרה במאה אחוז זה רק בארץ או אם אני איהיה ממש סטוקרית.. ובקשר לשחקנים אני אפסיק לחקור, כי בסוף אני עוד אזמין איזה חיסול ממוקד.. או סתם אנעל אותך בחדש ויענה אותך עד שתחשפי לי את כל סודותייך.. אז בטח גם פגשת את קילי ואת דני בויל הא..

CitizenErased

New member
לא עבדתי...

חיפשתי עבודה. אבל זה מאוד קשה כשרוצים עבודה חוקית כשאת חיה עם ויזת סטודנט (שמעניקה לך עד 20 שעות עבודה בשבוע..
) אז בסוף פשוט חגגתי חח היה כיף לא נורמלי אבל זה לא בדיוק היה *חיים*. פשוט 4 חודשים של כיף... מה שהרוב עושים אחרי צבא בהודו, אני עשיתי בלי קשר לצבא בלונדון פחח גם אני טסה לבד להופעות. וכן היו לי חברות בסן פרנסיסקו ולוס אנג'לס אבל שאר ההופעות לא הכרתי אף אחד. פשוט מדברים עם אנשים בתור, מתחברים, זה באמת קל! חח בסופו של דבר לכולם יש שם עניין משותף אז זה כיף
ותאמיני לי שברגע שתגידי למישהו לידך שאת מישראל כבר יהיה על מה לדבר. פגשתי את קילי עוד לפני שידעתי מי הוא. בבכורה של באטמן מתחיל. כל האיזור שלי קרא לו 'סיליאן' חח ואז הPA שלו באה אלינו ואמרה 'זה קיליאן, לא סיליאן'... אז קראנו קיליאן ואז הוא בא. הוא יפיוף כזה חח פעם שניה שפגשתי אותו כבר ממש אהבתי אותו אבל אז הוא היה דיי סנוב חח הוא עצר וחתם אבל היה סנוב חח דני בויל לא פגשתי, הלוואי!

lestatgirl

New member
הוא לא יכול להיות סנוב!

יש לו כ"כ הרבה רגש בעיניים ובקול שלו..גאד הקול שלו.. הוא בטח פשוט לא הרגיש טוב.. וואי הלוואי והיה לי המימון לחיות שם בלי עבודה..ומה גרת לבד כאילו? למרות שאם אני לא אשרוד שם זה יהיה בגלל האוכל ולא בגלל הכסף.. אגב סורי על החקירה..אני פשוט חיה דרך חוויות של אנשים אחרים.. ולא יודעת בתום להופעה של DPT הייתי לבד ואני לא כזאת טובה באמ.. לגשת לאנגלים ולדבר איתם במיוחד כשזה מבטא ניוקאסלי...

CitizenErased

New member
אין צורך להתבייש

בריטים כאלה חמודים
אם אני רואה אנשים סביבי בהופעות אני אתחיל לדבר חח ככה זה. וחח צר לי, אבל קילי דיי ידוע בתור סנוב. הוא גם לא מוכן להצטלם עם אנשים וכאלה, רק לחתום. שזה דיי מאעפן אבל שיהיה. יש לו קול מקסים.. יש לי עדיין את שיר קצר שלו על המחשב.. So New? וואי, שלחו לי את זה לפני כמה שנים חח

lestatgirl

New member
במסנג'ר?...

[email protected] וואי לא נעים לי שכל הדיון הזה לא היה קשור לפורום, אבל אין מצב שזה הופך להיות MTV2 ובריטים פוצקים אחרים הא?.. אגב אוקי אז אפשר לפגוש מוזיקאים ושחקנים אבל איך לעזאזל פוגשים קומיקאים? [כי אני חייבת להסתפר ואני לא אתן לאפחד שהוא לא נואל פילדינג לגעת לי בדיער או אולי ראסל בראנד..]

CitizenErased

New member
את ראסל יצא לי לראות

תתפלאי איזה אנשים לא קשורים הולכים לפרימיירות, חלוקות פרסים ואירועים כאלה ואחרים. שלא לדבר על זה שיש את הComedy Awards גם כן... רק שאני לא זוכרת מתי.

Runt

New member
ווא,

טוב אז אחרי זה נראה לי שאני אתחיל להקשיב לליבס.

milkofamnesia

New member
אני לא יכול להפסיק לראות את זה!

how would you sum up oasis in one word? trousers זה גאוני!

Runt

New member
סקוט היה מושלם!

כבר מגיל... קטן רציתי להתחתן איתי ולהגר לסקוטלנד! עכשיו הוא לא יפה
ואוף אני רוצה את הקאמבקקקקקק

למעלה