העצומה של המדינה

doresh shalom

New member
כי אני המנהל ../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

מותר לך, כל עוד זוהי ביקורת עניינית. לרוב הביקורות שמושמעות בתחומים שנחשבים ל"פרות קדושות" אינם כאלו, או שהנן ענייניות בתוספת לכינויי גנאי.

somebodddy

New member
אך האם ביקורות כאלו מספיקות

בשביל לשלול את חופש הביטוי?

somebodddy

New member
בשמחה

אני בעצם שואל האם יש ליחס ללחץ חברתי אותו משקל שמיחסים לאמצעי "שמירת סדר" במשטרים טוטליטריים? האם דעת קהל עוינת שקולה לצנזורה פוליטית?

Mip Mip

New member
הדמוקרטיה הישראלית בתהליך התפוררות

בעשור האחרון לא היתה ממשלה שסיימה את כהונתה כמו שצריך, אין חינוך לדמוקרטיה,מושגים כמו פלורליזם, שוויון, זכויות אדם ואזרח הפכו למלים גסות, אחוזי ההצבעה הולכים ופוחתים ואם כבר אנשים הולכים להצביע הם מצביעים במחאתיות מטופשת למפלגות קטנות שיודעות להגיד את המה- ואת האיך אנחנו נצטרך לגלות לבד, הצבא נלחם באזרחי המדינה במקום באויבים ועוסק בפעילות שיטור (ואני מדברת על ההתנתקות), תראה את כמות המנדטים של ליברמן- מצא פאשיסטי לחלוטין שדוגל באתנוקרטיה, בשלילת זכויות, בהתניית מתן זכויות במילוי חובות, בהעצמת המנהיג- יסודות אנטי דמוקרטיים בעליל, ואף אחד לא פצה פה על הבעייתיות שבזה. איפה זכות הדמוקרטיה להגן על עצמה- לא לא מוציאים מפלגות כאלו אל מחוץ לחוק? תגיד מה שתגיד- ניחוחות פאשיסטיים עולים פה באוויר, וזה כל כך כואב שבא לי לבכות...

doresh shalom

New member
מסכים ../images/Emo41.gif

רק 2 הערות: *המפלגות גם לא אומרות את המה, זה בדיוק העניין. אין בכלל מה. השיח הערכי נעלם. *הצבא עוסק בפעולות שיטור בעיקר בשטחים

Wing Chan

New member
מה, אתה לא יודע? ישראל היא מדינה

פאשיסטית בה משטר הרשע הציוני והכובוש האכזר מוציא להורג כאלף ילדים פלסטינים כול יום! איך לא ידעת?!

למעלה