הפורום חוגג שנה!

enicegirl

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מזל טוב ו../images/Emo51.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

התמונות מאוד יפות, בעיקר של הצעירים ממש: ויקי בתור נערה צעירה-מקסימה, ראיין - איזה חמוד מ-91, ממש נראה ילד ממחלקת הדואר
כמו כן תמונות מצויינות של ניקי, כריס, פול ופיליס עם תסרוקות מעניינות
לא ידעתי שיש רק שנה לפורום, היה נראה לי הרבה יותר! בכל מקרה שמחה להיות כאן

../images/Emo65.gif מזל - טוב ../images/Emo65.gif

אז הפורום קיים רק שנה?!, גם אני הייתי בטוחה שיותר, אז אפשר להגיד שלא הפסדתי הרבה, אני הצטרפתי שנה שעברה בחודש פברואר בעיצומו של החורף...
כל הנוסטלגיה הזאת גרמה לי לחפש את ההודעה ה-1 שלי וזה היה בדיוק ב-20/2/04...
טוב, נשאר לי לאחל לך שחר ולנו ישר כח ושהפורום הזה ישרוד בהצלחה עוד כמה שנים טובות ושכל האנשים המקסימים שכותבים כאן לא ינטשו וימשיכו לכתוב ולשעשע כמו בשנה שחלפה...

dviridit

New member
מזל טוב לפורום המקסים הזה ../images/Emo77.gif|בלון

הפורום שיש הכי הרבה חברים בתפוז. הפורום הכי מגובש וגם אני לא הייתי מאמינה שאנו כותבים בו רק שנה. זה טוב ואומר שהתגבשנו. מאלת לנו עוד שנים משעשעות ובידור. עידית

sergew2

New member
מזל טוב לכולנו!!../images/Emo77.gif

ושנעבור עוד שנה שמחה ומלאת הפתעות בסדרה חסרת המנוח שלנו! גם לי יש כמה תמונות.. נתחיל עם ניקי..

dviridit

New member
אה ולגבי התמונוות,

קתרין נאתה מאד מצחיקה וממש אהבתי את ההקבלה המוצדקת בין מרי לשולמית אלוני. לא חשבתי על זה........ יואני שואלת את עצמי איך??? הרי זה כל כך בולט.

ויקטור וניקי מודל 1982...

ה י י ת ם מ א מ י נ י ם ? ? ?
ניקי נראית כאילו עכשיו שלפו אותה מהסידרה "דאלאס"... ועידית, נכון שזה כזה ברור??! גם אני לא מבינה איך לא עלינו על זה קודם...

ויקטור וניקי עם ויקטוריה ה"מקורית"

ויקטוריה ה-1 והחמודה !!! נראית בתמונה כמו מישל טאנר...

dviridit

New member
נכון באמת דומה וגם חמודה

איזו סידרה מגניבה ומצחיקה צער גידול בנות

python 4

New member
../images/Emo35.gifWhat's another year

יווו.. שנה לפורום. זה מזכיר לי שבהתחלה לא אהבתי את הפורום הזה, ואת יתר הפורומים של אופרות סבון, כי חשבתי שהם מבשרים את מותו של פורום האם, אופרות סבון (שבאמת מת סופית לפני כמה חודשים..). אבל הרעיון ההוא של מתן פורום לכל סדרה בנפרד היה מעולה בדיעבד. ככה לכל סדרה נוצרה קהילה משלה. והקהילה שנוצרה פה, היא שונה מאוד מזו של תשוקות או ימ"ח למשל - קהילה בוגרת יותר.. ומשעשעת יותר. לדעתי צריך להגיד כל הכבוד לשחר שעושה עבודה נהדרת!!
ומתי שהוא צריך לעשות מפגש פורום..

למעלה