שיר השבוע של באסטד: אין שיר השבוע של סאן אוף דורק: אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: taking back sunday-make damn sure וכל השירים של אינקובאס אלבום השבוע: incubus-a crow left... incubus-make yourself משפט השבוע: אין סמיילי השבוע: אין? תמונת השבוע: אני רוצה ילד ממנו. למה לעזאזל אין לי ילד ממנו?!
אז... אם אני שוכבת עם חבר שלי, אני בעצם שוכבת עם חברה של בנדוד של סבא של שכנה של קרוב משפחה של בנדוד של אחיין של בנדוד של חבר שלי :S טוב אללה אני מוותרת. שיספתק בי כידידה פלרטטנית D:
שיר השבוע של באסטד: Better Than This שיר השבוע של סאן אוף דורק: Sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:Taking Back Sunday - Make Damn Sure shayne ward - No Promises אלבום השבוע: - משפט השבוע: כל השיר של טייקינג באק סאנדי סמיילי השבוע:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:end up like that שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: so sick -ני או
? no promises שכחתי את השם. all the small things-blink 182 i miss you-blink 182 good friend-simple plan אלבום השבוע: אממ שמעתי הרבה.. משפט השבוע:מקפלוץ רוקדוורלד;או שלא,רק את מודיעין
שיר השבוע של באסטד: אייר אוסטס...ובילד אפ בטר כאפ..(או משהו כזה...חחח) שיר השבוע של סאן אוף דורק: לא דעת עוד לא הורדתי כלום שלהם... שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: גטאווי של הילארי דאף... אלבום השבוע: אין משפט השבוע: וואט דה הל?! ו-טל-עלה!!! שירה- אבן!!! סמיילי השבוע:
שיר השבוע של באסטד: האקוסטי של YOU SAID NO שיר השבוע של סאן אוף דורק: - שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: אמממ.. Queen - Don't Stop Me Now אלבום השבוע: TAKING BACK SUNDAY - LOUDER NOW
hoobastank - every man for himself
משפט השבוע:THE TIME HAS COME FOR THOSE WHO ARE DIFFERENT TO STAND UNITED יאפ יאפ.. שבוע הבא
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Taking back sunday-A Decade Under The Influence Taking back sunday-Number Five With A Bullet taking back sunday-make damn sure HIM-The Funeral Of Hearts The Kooks - Naive Orson - No Tomorrow My Chemical Romance - I'm Not Okay
אלבום השבוע: Useless ID Taking back sunday
משפט השבוע: I'm not saying its your fault Although you could have done more Oh you're so naive yet so
שיר השבוע של באסטד:meet you there שיר השבוע של סאן אוף דורק:- שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:make damn sure-TBS אלבום השבוע:שייגעצ -משקאות חריפים משפט השבוע:love cant save you only my new power can סמיילי השבוע: