כאן? אם מישהו חושב שתנועה מסוימת לא חוקית. הוא מוזמן ללכת לבית משפט כדי שיוציא את התנועה מחוץ לחוק. זה לא תפקיד של אף אחד להחליט מה חוקי ומה לא חוקי. לגבי סירוב, אם זה בניגוד לחוק למשל לא לעשות צבא ומישהו מסרב, אז הוא לוקח את הסיכון שהוא יענש.
תנועה קיימת, על אחת כמה וכמה שפעילה 8 שנים (כמו פרופיל חדש) היא, מן הסתם, תנועה חוקית.... בעניי, אגב, זה אחד הסימני האחרונים שנותרו בישראל מהדמוקרטיה, כנראה לא היתה קיימת כאן באמת מעולם....
דמוקרטי וחוקי בענייך לכפות גיוס על ילדים בני 18? שים רגע את שני ההבדלים מול ענייך- מה יותר לא דמוקרטי: לכפות גיוס על ילדים וילדות בני 18 או מתן סיוע ועיצות כיצד לצאת מהצבא, בדרכים לגיטימיות? כל שכל ישר ידע לעשות את ההבדל.
על הכביש המזורגג, ודי נמאס לי מויכוחי הסרק איתך ועם חבריך פה. תמשיכו לחיות את החיים האומללים במדינת ישראל. את ואנשים שכמותך גרמו לי שאני אגור הרחק הרחק. חבל רק שהפלסטינאים סובלים בגלל אנשים כמוך, ושהילדים היהודים בארץ גם סובלים, כי יש אנשים קטני אמונה, שכל מה שהם מוכנים זה לשמור על המצב במקום לנסות ולשנות ולקוות לטוב. כל מה שהם רוצים זה שיהיו מעט פיגועים. אז תמשיכו להתוכח פה, בהצלחה.