"הפעם" - השמעת בכורה!

Dug E

New member
../images/Emo41.gif"הפעם" - השמעת בכורה!../images/Emo41.gif

השמעת בכורה: "הפעם" סינגל שני מתוך האלבום החדש - "רמזים" >>> לחצו כאן לשמיעת השיר <<< לפני שלוש שנים השמיע עברי את השיר הפעם לריטה והשניים החלו לעבוד עליו. מתוך העבודה על השיר נולד הרצון של שניהם לחבור ולעבוד במשותף על האלבום החדש. הפעם - סינגל שני מתוך האלבום החדש "רמזים" שייצא במהלך ינואר 2008. הפעם / מילים, לחן והפקה מוסיקלית: עברי לידר הפעם זה יכאב נורא כשהדלת תסגר עליך הכל אותו דבר וכל כך אחרת בלעדיך היום אותו היום אני חושבת רק עליך נשארתי באותו מקום שבו הייתי לפניך הו, לומדים לברוח לא לסלוח בחינם הו, תתן לי כח לא לשכוח לעולם הפעם זה יכאב נורא בלי אזהרה היום הזה יגיע הכל כל כך שקט לבן בבית בלעדיך פנים אותם פנים אני קרובה מידיי אליך כבר לא אותו דבר כמו שהייתי לפניך הו, לומדים לברוח לא לסלוח בחינם הו, תתן לי כח לא לשכוח לעולם הפעם זה יכאב נורא כשהדלת תסגר עליך הכל אותו דבר אבל כל כך קשה לי בלעדיך... בהצלחה לשיר במצעדים ובצילומי הקליפ שיתקיימו מחר (19/11) וישודר במהלך דצמבר
הסינגל הבא והאחרון לקראת יציאת האלבום הוא "מחכה" (ריטה/עידן רייכל) שייצא במהלך דצמבר. >>> לחצו כאן לשמיעת השיר <<<

petit

New member
תגובה ראשונה../images/Emo220.gif

קול מרגיע ומהפנט, מילים יפהיפיות ונוגעות שקל להתחבר אליהן . לחן של הפזמון נחמד, שאר הלחן לא לטעמי. מונוטוני מדי. אולי אתאהב בהמשך-כרגע לא נופלת מהרגליים. מחכה ל-10/01 בכליון עיניים שבוע נפלא

פגית

New member
גם לדעתי הלחן לא מפיל

וחבל.. השיר עצמו יפה והשירה מדהימה כתמיד.. מקווה להתאהב בהמשך..

תגובה לשיר ../images/Emo4.gif

היי וקודם כל מזל טוב! בקשר לסינגל השני, באמת שניסיתי, אבל אני לא יודעת... לא התרגשתי והיה חסר לי משהו... כאילו הכל מונוטוני כזה... אני לא ממש אוהבת את הלחנים של עברי לידר, הם נשמעים יותר מדי "עברי לידר" ופחות מדי ריטה. למשל ב"גרה מול המים" כן אהבתי את הלחן, ובשני הסינגלים האחרונים לא. אבל זה רק איך שאני מרגישה, אז שיהיה

tiaa1

New member
שמעתי היום הרבה את השירים....נכון שיש הבדל

בין "גרה מול המים" לבין שני הסינגלים. את הראשון כתב יוסי בנאי ז"ל לפני מותו כשידע שהסוף קרב והוא עושה כאילו חשבון נפש. ריטה נותנת ביצוע מעולה כאילו מבצעת את צוואתו. שני השירים האחרים באים ממקום אחר.גם אני עדיין לא נפלתי בקסמו של עברי לידר .הלחנים אכן מעט מונוטוניים ודכאוניים. אולי מתאים לתוכן אבל זה לא בא רק מהמילים אלא מעולמו הרגשי-המוזיקלי של עברי לידר. זה שריטה "התחברה" לזה....זה החידוש,ואולי זה מה שעכשיו מתאים לה. היא עבדה על כל שיר המון זמן,שו דבר שם לא מקרי. היא בעצמה הודתה שהיא פרפקציוניסטית... אחרי שמיעה חוזרת של השיר, הרגשתי שהקלימקס-בסוף מתבטא גם בשינוי הגוון בקול שלה. סדוק מעט כאילו חנוק מדמעות. אני משוכנעת ש"העמדה" של השיר על הבמה תהיה משהן מיוחד בהופעה,(כבר נרמז ע"י "קלעים שיש חידושים באפקטים")ולא אתפלא אם באמת תזיל דמעה ...ריטה חיה את השירים שלה על הבמה. מספיק לראות את הקליפ של "חברה," כשהיא שרה בלווי גליה חי (הכנרית או הכנרת?)הנפלאה,ובסוף כ"כ מתרגשת. כי זה סיפור קטן מחייה האישיים של ריטה. וכל השאר מסופר באתר "ריטהסטאר". ערב טוב

למעלה