"הפעם" - השמעת בכורה!

Dug E

New member
עכשיו לדעתי

השיר באמת טיפה מונוטוני. את הלחן פחות אהבתי. הטקסט מצמרר ומבחינה קולית - מושלם הקול של ריטה ממש עושה את העבודה בשיר הזה. ככ נוגע. אהבתי ביותר
.

hahozer

New member
חבר'ה, נו די לנסות..... סינגל שיעמום טוטלי

אני קורא את התגובות שלכם, וכל אחד מנסה כאילו בכח להוציא מזה משהו......... "מבחינת הלחן לא התחברתי"..... "במילים בסדר"......המילים ככה והלחן ככה והווקאליות אחרת והביצוע כזה וכזה....... מה לגבי סוג הנייר של עטיפת הסינגל.? זה לא שווה התייחסות? תפסיקו נו. כשזה רע אז זה רע. וזה רע. אין מה לעשות. אין שם כלום.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה שאתה צודק. אין בשיר הזה ולו מעט רגש, מילים שעברי כתב כשהוא נפרד מבן הזוג שלו עכשיו מתאימות גם לריטה. לא מסתדר לי הקצב של המילים עם המנגינה, יש מקומות שזה נשמע מאוד מאולץ. מבחינה מוזיקלית, אולי עברי מבין יותר מאיתנו, אבל לא נראה לי שזה יתפוס כל כך , לאנשים שאוהבים את ריטה יהיה קשה מאוד לקבל חצי ריטה כמו בשיר הזה "היו לילות, אני אותם זוכרת, אני אותם עד סוף ימי אשא, במשעולים בין דגניה לכינרת, עמדה עגלת חיי העמוסה. אז הייתי בוכה, אז הייתי נדהמת, בשדות רחוקים עוד הלכתי אליו, אנוכי עוד נושאת כותנתו המרוקמת, כותונת של תכלת עם פרח זהב. " (בשביל הנוסטלגיה..................)

Dug E

New member
גם אם ריטה היום תבוא ותעשה משהו שבאמת לטעמכם

אתם לא תביעו הערכה כלפי הדבר. אז אל תצפו שמחבורת "תביעה ייצוגית" נדע לקבל ביקורת כזאת. מכל אחד אחר כן, הינו קונים את זה מכם לא. אז תעשו טובה, תחסכו את זה מאיתנו. נמאס כבר מהכנופיה העלובה שלכם

האמת?

אם ריטה תעשה עכשיו משהו טוב, אני אשמח עד הגג, מגיע לה להיות מאושרת ולהתרומם חזרה בתחום המוזיקלי אם לא בתחום הזוגי. אבל על טעם וריח אין מה להתווכח ומה שהיא עשתה עד עכשיו ממש לא מצא חן בעיני. ומעבר לזה גם אין לי מושג מי אותו בן אדם שכותב מעלי אז אנחנו לא ממש כנופיה.

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמשהו קצת חסר לי בשיר

אבל בכללי הוא נחמד. המילים והסוף בעיקר מצמררים.

new2noam

New member
אני אגיד לך מה חסר לך בשיר... אבל לפניי זה..

השיר עצמו הוא שיר באמת מקסים...!! מה שחסר פה לפי דעתי זה ה-TOUCH ה"ריטהאי" שבוף השיר היא צריכה לשיר איזה פיזמון בטונים יותר גבוהים (אוקטבה מעל) מה שנקא ה-PUSH של הסוף - וזה מה שחסר לי פה בריטה שאני מכיר - הסוף של השיר הזה כאילו מאופק אצלה ומחכה להגיע אבל לא מגיע ודעתי האישית שזה חבל.... אבל שוב, זה עניין של הסתכלות אישית... אבל באמת אחלה שיר

שיר מקסים,במיוחד הסוף,כל כך נוגע ואמיתי

אין מה לעשות, עם עובדות והצלחות לא מתווכחים, ריטה תמיד הייתה, עודנה ותמיד תהיה האחת והיחידה

יניב1

New member
שלום לכם. ריטה מקודמת גם בסלולר

חשבתי שזה עשוי לעניין אתכם, במסגרת אתר באזזז בקטגוריית "סלבס" של סלקום מקודמים הפורום הזה והודעת הסינגל החדש. הנה הלינק, למי שיש סלקום (פשוט להקליק אותה בסימניות / מועדפים) http://cellcommobile.tapuz.co.il/net/sbuilder/default.aspx?siteid=35

pc girl

New member
...

הממ... לא אהבתי את הלחן, אבל הטקסט והביצוע מעולים. גם את הסוף לא כ"כ אהבתי... לא יודעת בדיוק למה... נראה לי שאם היא הייתה אומרת את זה בשקט ויותר לאט זה היה יוצא יותר טוב. סה"כ מאוד אהבתי את השיר. נראה לי שהולך להיות לנו אלבום מעולה.

elad019

New member
עזרה!!!!

מישהו יכול להעלות לכאן את השיר בקובסץ מדיה פלייר שיהיה אפשר להוריד למחשב.?....

למעלה