הפרוייקט הבא שהייתי רוצה שאמיר יעשה הוא

../images/Emo41.gifהפרוייקט הבא שהייתי רוצה שאמיר יעשה הוא../images/Emo41.gif

אמיר שלנו עשה ועושה כל מה שאפשר לחשוב עליו בעולם הבידור:שירה,משחק,ריקוד ועוד.... איזה פרוייקט חדש הייתם מציעים לאמיר בתחום התרבות והבידור
אבל זיכרו לחשוב טוב טוב על משהו שהוא עדיין לא עשה... ושכל אחד יכתוב לא יותר משני רעיונות כדי שנשאיר גם לאחרים קדימה חברים תזרימו רעיונות
קרדיט לברעות על הרעיון של הפעילות הזו

עונה../images/Emo13.gif

הייתי מאוד רוצה לראות את אמיר על המסך הגדול משחק בסרט קולנוע דרמתי בתפקיד הראשי או השני החשוב ביותר. זה משהו שאני מאוד מקווה שיעשה בעתיד.

ברעות

New member
הפרויקט הבא של אמיר

אני רוצה לראות את אמיר על במת האורויזיון מביא כבוד לישראל ולוקח מקום ראשון . וכמובן שר ורוקד כמו שרק הוא יודע...!!! והייתי מסדרת לו גם איזה תפקיד ראשי בטלנובלה/ דרמה יומית

OOOO0

New member
הייתי רוצה לראות אותו גם בתחום האקטואליה.

הוא מכור לאקטואליה ויש לו המון ידע בפוליטיקה.הוא יכול לתרום הרבה בתחום הזה כפרשן בטלוויזיה או משהו בסגנון.חשוב שהוא יראה לצופים בבית שהוא לא רק פרצוף יפה אלא שהוא גם חכם ושיש לו הרבה דעות בהרבה נושאים חשובים.

אני יסכים עם מה שהבנות כתבו...אני מאוד בעד...

סרט-אבל משהו רציני ככה טוב ומעניין שישחק,או נלך על משהו קצת יותר רחוק ומאתגר בעיניי,שיביים סרט
או סדרה בטלויזיה יומית\שבועית,לראות אותו על המסך במשהו איכותי שווה,נשמע לי מעולה. ואני גם חושבת שיתאים לו להיצטרף לאיזה פאנל של תוכניות כמו מועדון לילה,אין מצחיק כמו אמיר

OOOO0

New member
כן,אבל רק לא למועדון לילה,זו תוכנית תת-רמה

הם יורדים שם נמוך מידי,ובתוכנית האחרונה הם גם ירדו עליו מתחת לחגורה.אין לי בעיה עם הומור,כל עוד הוא איכותי.אולי שיצטרף לתוכנית של שליין.

כן הם לא דופקים שם חשבון לאף אחד.ראיתי שבוע..

שעבר מה היה. די מגעיל. אבל לא התכוונתי ספציפית אליהם,אלא לתוכניות בסיגנון...גם צחוק מעבודה זה אחלה
לא משנה לי מה,העיקר לראות אותו בטלויזיה והרבה!!!! כמו שמגיע לו.

אני ממש לא בעד שאמיר

יהיה כחלק מפאנל של תוכנית סאטירית.אין מנוס שם מלרדת על אחרים ולאמיר אין את התכונה הזו בכלל גם כשכל הנאמר שם הוא בגדר הומור בלבד ולא אישי.

OOOO0

New member
תלוי איזה ירידות.

בגלל זה אמרתי שאני נגד מועדון לילה כי שם באמת יורדים מתחת לחגורה.אבל אם הירידות הן לא פוגעניות אז אין לי בעיה עם זה שאמיר ייקח חלק בזה.כל עוד זה הומור איכותי וסאטירה נשכנית ולא תת-רמה אז אמיר יכול להשתלב בזה בול עם חוש ההומור המבריק שלו והידע שלו בפוליטיקה.

גם ארץ נהדרת ושבוע סוף

הם אותו סיגנון של תוכנית לא רק מועדון לילה. תוכנית סאטירה לא משנה איזה רמת ירידות יש בה הבסיס שלה היא ירידות על אחרים ואני ממש לא רואה את אמיר לוקח חלק בזה כי אין בו את התכונה הזו גם בתור שחקן הוא פשוט אדם טוב מידי שגם שזה לא אישי וסך הכל סאטירה ולא מעבר אני לא רואה אותו עושה את זה. אבל אם בכל זאת הוא יקח חלק בפאנל כזה בעתיד אתמוך בו ואפרגן

OOOO0

New member
אבל זה סאטירה,זה לא סתם ירידות

סאטירה אמיתית זה בעיטות למעלה,לחזקים.זה לרדת על פוליטיקאים שפוגעים בעם,זה לרדת על חברי כנסת הומופובים למשל.את זה אמיר יכול לעשות מצוין.לא צריך להיות אדם רע בשביל זה,צריך שתהיה לך מודעות פוליטית גדולה.

אדם רע ממש לא צריך להיות

לפחות רוב הסטנדפיסטים והבדרנים שלנו הם אנשים טובים. היום תוכניות הסאטירה הם ממזמן לא רק על פוליטיקאים וכל הפאנל חייב לשתף פעולה בכל נושא ולא רק במה שהוא רוצה או לא רוצה.

OOOO0

New member
תלוי איזה פאנל ובאיזו תוכנית.

זה מאוד כללי מה שאת אומרת.אפשר למשל לתת לו פינה אצל שליין שבה הוא ידבר כל פעם בהומור על משהו אקטואלי אחר.אפשר לשתף אותו באיזה מערכון של ארץ נהדרת או של שבוע סוף.הוא השתתף פעם במערכון של ארץ נהדרת ויצא נורא מצחיק.אז הוא לא חייב לרדת על אחרים אם הוא לא רוצה.

להשתתף במערכונים זה משהו אחר

הוא כבר עשה את זה פעמיים פעם אחת ב2003 בעונה הראשונה של ארץ נהדרת עם לובה פעם אחת בשנה שעברה ב"גם להם מגיע" והשתתף בתוכנית שולץ.השתתפות במערכונים היא לא קבוע אם אתה לא חלק מפאנל. להשתתף מידי פעם במערכונים זה מצויין אבל להיות חלק מפאנל אני לא כ"כ בעד.

OOOO0

New member
חח כן,באמת דיון נחמד.../images/Emo13.gif

במיוחד יחסית לאיזה דיון אחר שהשתתפתי בו היום שסחט אותי לגמרי וגרם לי להרגיש רע על זה שבכלל השתתפתי בו.רק על זה אפשר לנהל דיון:האם שווה או לא שווה להשתתף בדיונים מסוימים. בכל מקרה אני בעד סאטירה טובה כל עוד היא פוגעת באנשים הנכונים.אני מפרידה בין פגיעה באנשים מאוכלוסיות מוחלשות כגון נכים,הומואים,מזרחים,נשים וכו' לבין פגיעה באנשים החזקים כגון פוליטיקאים ואנשים שמנהלים את המדינה הזו. זו לא חוכמה לרדת על חלשים,אבל זו כן חוכמה להצביע על ליקויים בתפקידם של פוליטיקאים.ואם אמיר יעשה את זה אז אני אעריץ אותו על כך.אבל כרגע הפאנל היחיד בטלוויזיה זה מועדון לילה אז זה לא רלוונטי לדבר על זה.נחכה לראות איך תצא התוכנית הסאטירית החדשה של רשת.אם היא תצא ברמה גבוהה,אני אשמח שאמיר ייקח בה חלק.

חח עד כדי כך זה היה נורא?

ועכשיו כשאת אומרת את זה אני חושבת שאת צודקת תוכנית סאטירה מושלמת תהיה אם יפגעו רק באנשים הנכונים.

OOOO0

New member
חח כן...מכירה את זה שאת חושבת משהו מסוים

ומישהו אחר חושב אחרת ואתם לא מצליחים בשום אופן לשכנע אחד את השני ורק מתעייפים מזה?כמו הריבים עם מנחם באח הגדול....זה סתם מעייף ולא יוצא מזה כלום. ונכון,ככה בדיוק אני חושבת.ניסחת את זה מעולה!תוכנית סאטירה מושלמת תהיה אם יפגעו רק באנשים הנכונים.

למעלה