הפרוייקט הבא שהייתי רוצה שאמיר יעשה הוא

את מספרת לי?

בפורום של האח הגדול זה היה פשוט סיוט!!!!! יש שם אנשים כאלה מגעילים שאם את מביעה דעה שהם לא מסכימים איתה הם מתחילים לרדת נמוך לשפל המדרגה אבל כמובן שאני עם העקשנות שלי לא ויתרתי ו"נילחמתי" על הדעה שלי. וזו את ניסחת את זה לא אני הקרדיט הוא שלך

OOOO0

New member
נכון!בגלל זה היה לי כלכך מגעיל להיות שם.

אנשים שם השתגעו לגמרי והתחילו לרדת לפסים אישיים.....כל הכבוד לך שלא ויתרת והמשכת להתעקש. אה,חח אוקיי,

החוסר שפיות שם חגגה.

הם פשוט גועל נפש של פורום מזל שאני לא אצטרך להיות שם יותר כי רק בשביל אמיר נכנסתי לשם ככה העונות הבאות של האח הגדול לא ממש מעניינות אותי ובטח שלא אבזבז את זמני שוב בפורום הזוועתי הזה.

OOOO0

New member
בעונת הוי.איי.פי זה באמת היה נורא.

דווקא בעונה הרגילה היו שם הרבה אנשים שפויים.פורום הרי תלוי באנשים וכל עונה מביאה לפורום אנשים אחרים.אז אולי בעונה הבאה זה ישתנה לטובה.

OOOO0

New member
כן,אבל היו הרבה אנשים נחמדים מהעונה הראשונה

שבעונה השנייה עזבו.

לא נראה לי שאפשר להאשים אותם../images/Emo8.gif

כל בן אדם נורמלי לא היה יכול להשאר עם אנשים כאלו בפורום שתי עונות אחת אחרי השניה.

TetiBETTY

New member
תוכנית מעולה! זה שאתן לא אוהבות סאטירה

זה משהו אחר... הכל הכל נלקח שם בערבון מוגבל. הלוואי ואמיר יזכה לקחת חלק בתוכנית ה/כזו. לא סתם מקום ראשון ברייטינג בכל יום שלישי חדש. הם מעולים, שאמיר יחליף את עידו רונזבלום שלא ממש עושה שם משהו חוץ מלקום כשמדברים על יונית...

OOOO0

New member
מועדון לילה זה לא סאטירה.

זו תוכנית הומור.מוצלח או לא,זה כבר עניין של טעם.כמו שגם רעות וגם אני כתבנו, סאטירה אמורה לפגוע בחזקים ולא בחלשים.מועדון לילה לא עושים את זה ולכן הם לא סאטירה וגם לא מתיימרים להיות סאטירה.אני אישית לא מבינה מה מצחיק בבדיחות טפשיות,שוביניסטיות והומופוביות ללא הפסקה,אבל אם את אוהבת את זה,זכותך.על טעם ועל ריח אין להתווכח. וזו לא חוכמה להיות מקום ראשון ברייטינג כשאתה בערוץ 2 בשעה 21:00.כל אחד במשבצת הזו יהיה הראשון ברייטינג.חוץ מזה שרייטינג הוא לא מדד לאיכות,האמת בדרך כלל זה להיפך.ואם אמיר יחליף את עידו רוזבלום הוא יספוג על בשרו בדיחות הומופוביות על ימין ועל שמאל,אז אני מעדיפה שזה לא יקרה.

למעלה