הפרוייקט להבאת מקפליי לארץ

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gifהפרוייקט להבאת מקפליי לארץ../images/Emo41.gif

חשבתי על זה ביחד עם חיה(LovE BuSTeD) וסוד באים לארץ אז למה שמקפליי לא יבואו איתם ביחד? והם עצמם אמרו שהם רוצים וזה תלוי בסוכן שלהם........ אז בואו נשלח להם כולנו הודעות למייספייס הראשי שלהם שיבואו לישראל והם יראו שיש להם הרבה מעריצים בישראל וידברו איתם ואולי הם יבואו. ואולי נעשה גם עצומה?? מה אומרות? חח סתם חשבתי על זה ואולי יצליח..מי יודע

וואייי זה יכול להיות כזה מגניבבב../images/Emo12.gif

לראות אותם מקרובבבבבבבב
והכי חשובבב הדיסקים שלהם יגיעו לארץץץץץץץץ

Mai 17

New member
אממממ..

הרעיון טוב, ברור..וזה יכול להיות מדהים אם הם יבואו... אבל זה לא כזה קל... וכמה שהייתי רוצה שזה יצליח, אני ממש לא בטוחה שיצא מזה משו... אבל לא נפסיד כלום אם ננסה, נכון? =/

LovE BuSTeD

New member
ברור שזה לא קל...

אבל צריך לעבוד קשה בשביל להגיע לטוב בואו ננסה לעשות עם זה משהו תארו לכם זה יהיה מדהים גם מקפליי וגם סוד בישראל! אני חושבת שזה ימשוך גם יותר קהל! צריך פשוט להציף אותם בהודעות במייספייס הראשי שלהם גם בקומנט וגם בהודעות אישיות.. וגם נפתח גם עצומה. יאללה בננוס לעבודה שלחו להם מלא הרבה פעמים עד שאתם רואות "read" :).......אני כבר שלחתי היום אחת והם קראו אותה וגם השארתי קומנט...

DesertRose7

New member
את האמת..

לדעתי זה להשוות את מקפליי לסוד ולחשוב שמקפליי יבואו לארץ זה כמו לחיות בסרט אבל אני מבטיחה לעזור

shakedy69

New member
אממ אני בפנים!

אין לי בעיה...אם הם באו לאוגנדה הם יכולה לבוא גם לפה חחחחחחח אבל זה ניראה לי הזוי קצת =/ אין לי בעיה לשלוח הודעות ועצומות וכאלה אבל לא ניראה לי שזה יעזור כולכך צריך למצוא איכשהו לדבר עם המנהל שלהם זה הכי טוב חח ואיתם לטחון להם תשכל על ישראל...

DesertRose7

New member
זה לא כל כך משנה

בסופו של דבר לא מקפליי מחליטים אם לבוא לפה להופעה הם יכולים להחליט שהם רוצים לבוא לפה לאיזה חופשה שלהם על חשבונם הפרטי אבל כשזה מגיע להופעה יש הרים וגבעות של מנהלים ויועצים ומי לא שהם אלו שמחליטים אם זה כדאי להגיע למקום כמו ישראל. וכפי שזה נראה כרגע - לא ממש כדאי להם הם יבזבזו המון כסף על ההופעה פה וההכנסה תהיה קטנה יחסית להוצאה

DesertRose7

New member
ואז הוא יגיד כן?!

הוא המנהל של אחת הלהקות הכי מצליחות בבריטניה כרגע.. המינימום שהוא יכול זה לעמוד בלחץ של הודעות ממעריצות

DesertRose7

New member
אבל שוב..

אני כן אעזור וכן אהיה חלק מהעניין אבל אני פשוט לא רוצה שתכנסו לאיזה סרט כגודל הציפיה - כגודל האכזבה

לושהה

New member
../images/Emo45.gif

יש להם מספיק מעריצים כאן כדי למלא אולמות?.. [נוו בדיוק קראתי שבלאק אייד פיז מכרו הכל ><]

לושהה

New member
וזה מה שיכול לעשות את זה כלכך

בעייתי. >< הרי המנהל שלהם לא יביא אותם בשביל הופעה של הפורום שלנו ועוד מעריצים בארץ [ואין כלכך הרבה]. ומצטערת שאני לא מפרגנת,אני פשוט מנסה להיות ריאלית. אבל נשקיע הכל

DesertRose7

New member
אני איתך../images/Emo45.gif

זה בדיוק העניין.. זה אנחנו ונגיד עוד 100-200 אנשים בארץ ואני מגזימה ברמות מטורפות.. זה עדין - כלום

LovE BuSTeD

New member
אל תגזימי

בואי נהייה אופטימיות. . אני חושבת שיש בהרבה יותר.. אפשר להגיע ל1000

DesertRose7

New member
זה שהגענו ל1000 בסוד

זה כי כמה פה חתמו 500 פעמים ועוד כל מיני שלא מכירים ולא באמת יבואו להופעה אבל אם תחתימי אנשים שבאמת מתכוונים גם לקנות כרטיס את תגיעי את יודעת מה.. ל-500 מה יש למקפליי לחפש ב-500 אנשים?!?

למעלה