הפרוייקט להבאת מקפליי לארץ

LovE BuSTeD

New member
אבל יש עוד מלא מעריצות

שלא פה בפורום ועוד מלא מעריצות שאין להם בכלל איטרנט יש עוד הרבה...

DesertRose7

New member
רוב הסיכויים

הם שלמי שאין אינטרנט לא מכירה את מקפליי בכלל אז אמרתי.. נגיד שאנחנו בפורום 40?! ונגיד שיש בארץ עוד.. 300 מעריצות נגיד שאנחנו מגיעים ל500 כרטיסים.. זה עדין לא מוכר.. אפילו 1000 אני לא חושבת שיגרום להם להגיע

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

אף אחד לא מדבר עליהם פה,לא משמיעים שירים שלהם ברדיו (לעומת להקות בריטיות אחרות שגם הן לא נראה לי יבואו),בכלל לא מכירים אותם פה,וגם כשJML יבוא לכו תדעו מי ידבר עליהם..עד שלא תהיה פעולה בארץ כדי שישמעו אותם ועליהם אין טעם לנסות להביא אותם לארץ..כנל לגבי סוד..

אבל בואי נגיד שכל אחת שהולכת גם

מביאה איתה חברה או שתיים להופעה כי אף אחת לא נירא לי שתלך לבד! אז אפשר להגיע ל1000 ואפילו ליותר! אני מכירה לפחות 5 בנות שאוהבת את הלהקה ולא בפורום לדעתי עם הם יגעו אז אפשר למלא אולם אבל השאלה איך נגיע למנהל שלהם?

LovE BuSTeD

New member
גם אני מכירה מלא בנות שלא בפורום

שמעריצות את מקפליי ופעם אחת הייתי באתר של ראש 1 וראיתי שמה מלאאאאאאא מעריצות של מקפליי קיצור אני אופטימיות:) תחשבו חיובי יהיה חיובי:)

Bleed for Me

New member
אני איתכם..

אין שום דבר רע בלחלום קצת..שווה לנסות,במיוחד אחרי שJML יגיע לארץ..

לושהה

New member
אני איתכם.

זתומרת..ברור שאני איתכם. כמה שאני רוצה שהם יבואו אלוהים
ד''א..למישי יש קישור לדף של הDVD של באסטד באמזון?! כי אני מחפשת בנרות ולא מוצאת.
אני יודעת שזה לא קשור אבל אני ממש חייבת.

לושהה

New member
כן..אבל אנלא נוסעת להרצלייה.

וחיפשתי בכל המקומות הקרובים אליי ואין/= ואיזה מוכר בטאוור רקורדס בקניון שאל אותי "מי שומע באסטד בכלל?!"

Yely

New member
אני קניתי ברחובות =]

בטאוור רקורדס אפשר להתקשר ולהזמין.. זה לוקח כמה ימים [או שבועות..] אבל זה יותר זול =]

לושהה

New member
קנית ברחובות??

אני יברר[= עוד חשבתי שסגרו תחנות אתמול..פתאום ראיתי שלט "חנות נייקי תפתח בקרוב" נבהלתי כבר.. אבל רק העבירו את זה לממול..אנלא מתרגלת

Yely

New member
יש גם בקניון..

שם נראלי יהיה לך יותר קל להשיג =] או שאת מדברת על הקניון?

Rowdy Girl

New member
חחח לי אמרו

"אבל אין לבאסטד דיוידי |:" -"כן יש להם!" "לא נכון.." -"כן נכון!!!!1111" "טוב אז לא כאן" -"=/" [- = אני]

למעלה