הפרסומות של פוקס

אור P

New member
../images/Emo41.gif הפרסומות של פוקס ../images/Emo41.gif

ראיתם את סדרת הפרסומות של פוקס? ראיתי לפני שעה בערך במהלך התוכנית של דודו טופז, וזה היה ממש דפוק לדעתי (הכוונה במיוחד לפרסומת של פוקס מן), כאילו, חברה שמשקיעה, מה הבעיה לעשות פרסומת קצת עם מסר (או רמה!)??

היא בהחלט טיפשית..

ולוקחת מקום ראשון מהסוף בדרג הפרסומות של פוקס העונה.. אחריה מגיעה הפרסומת של המכנסיים (יב"ז טופלס) ואחרונה (שהיא דווקא די) חביבה, היא הפרסומת עם הילד אגב, השיר המקפיץ שמופיע בפרסומת עם הילד ושל המכנסיים we don't care של audio bullys (וזו תרומתי לפורום זיהוי שירים *344*- חסכון בכאבי ראש)

אין פירסומת ללא מסר...

רק שהמסר המובר בפירסומת הזו אינו פונה אלייך דווקא אלא לקהל יעד שונה לחלוטין ולא נראה לי שאני אלך לישון בזמן הקרוב... באסה!

לא יודעת מה הבעיה שלכם

אבל אני אהבתי את הפירסומת והיא מצחיקה ומגניבה אלק מסר...חחחחחחחחח איזה בולשיט מי צריך מסר בפירסומת לבגדים

i l0ve u

New member
מסר?רמה?

ממתי פרסומות לבגדים אמורות להיות כאלה?? למה לפרסומת של קסטרו/H&O/גולף והלאה יש רמה או מסר? איזה שטויות... זה סתם אמורה להיות פרסומת נחמדה שתראה את הבגדים זה הכל... ולפי דעתי הפרסומות ממש חמודות {של פוקס מן קצת דבילית כי רואים את יהודה לוי שניה זה נראה כמו פוקס של הנשים-הפרסומת} אבל חפיף...אהבתי...

אהההה.....

את הפרסומת עם יהודה לוי והחצים ממש אדירה... למרות שאין קשר בגרוש לפוקס...(?...) וזאתי שיש ג'ינס ואז כאילו רואים בחנות את יעל בר זוהר... פשוט מפגרת ורואים אותה לשנייה בידיוק... ולמה הם היו צריכים לטוס להונגריה בישביל 2 שניות!? חפיף...

Nשמה

New member
המסר המועבר בפרסומות

של פוקס TNT קסטרו ועוד... לכול פרסומת שנעשתה אי פעם יש סיבה כול שהיא, והיא למשוך את הקהל. בדרך כלל בפרסומות של בגדים לצעירים, כמו לדוגמא הפרסומת של TNT עם ליהי אלון ועומר ברנע, ישתמשו במסרים סמוים על מנת להחדיר את המוצר לתודעה שלנו. בפרסומת של TNT המסר הוא "תהיה נועז, תקנה את הבגדים שלנו." מפני שרואים את ליהי אלון יורקת על הכוס זה כאילו שהיא נוןעזת והבגדים עושים לה את זה. בפרסומת של פוקס, רואים שלכול הבגדים בעולם אין גוף, ודווקא הג'ינס של פוקס מתלבש על יעל בר זוהר. זה אומר שהג'ינסים של פוקס הם "שונים ויוצאי דופן ולכן הם הכי שווים" ובפרסומת של קסטרו אתנחו רואים בחורה סקסית וספונטנית לבושה בבגדים הכי שייקים ואופנתיים משיגה את הבחור הכי חתיך. המסר של קסרטו הוא "קסטרו או שאין לך את זה" וזה אומר שאם תלבשי את הבדים של קסטרו תוכלי להשיג לכול בחור בעולם. אני יכולה להמשיך ולהמשיך להסביר לכם אבל אין לי כוח... אז ביי בינתיים...

אור P

New member
בתחרות של פוקס מול קסטרו וTNT...

הפרסומות של קסטרו וTNT הרבה יותר יפות מאשר של פוקס. הפרסומת של פוקס נראית לי גרועה

keren201

New member
תרשו לי...

אין כמו הפרסומות של קרקור,והפרסומת האחרונה של לי קופר!!!!! ענק!!!!!!!!!!!

Nשמה

New member
אני הכי אהבתי את

הפרסומות של קרוקר. ממש מעצבן אותי שמצנזרים אותן! זה ממש מגניב איך שמשחררים פרסומות עם מסרים חזקים. הפרסומת של פוקס דווקא נחמדה. פעם היו להם פרסומות על הפנים ובזמן האחרון הם השתפרו. וקסטרו? חבל"ז ראיתם את הקטלוג? פשוט מא-מם! נורא נגנבתי מזה. הם עשו קטלוג שאין עוד באף חנות בארץ- מין משחק קלפים שבצד אחד יש את התמונות ובצד השני יש תשובות לשאלות. זה המשחק: שואלים את הקלפים שאלה כמו "האם כדאי ללבוש את החולצה הכחולה?" או "הוא אוהב אותי?"... ומקבלים תשובות... זה מה זה מאגניב. אני וחברה שלי שיחקנו בזה פעם אחת לכול אחת היה חבילה משלה. חברתי שאלה "האם אני מושכת ונראית טוב?" ושתינו הוצאנו קלף מהחפיסה של כול אחת. יצא לשתנו אותה תשובה! "בעוד שנה זה כבר לא יעניין אותך..." ממש נקרענו מצחוק!!! בקשר לקטלוג של פוקס- ממש מגעיל! לא יודעת למה פשוט ממש לא אהבתי. הם עשו פרסומת ברמה גבוהה אז שיוציאו גם קטלוג שמתאים!

i l0ve u

New member
אני שאלתי:"האם אני לסבית?"

וזה אמר לי "תשאלי את החברה הכי טובה שלך" והבדיוק היינו אני וחברה שלי וזה היה מאאאאזה קטעים...!!!! {סתם שאלתי בשביל הקטע אל תיבהלו חחח}

מאיה1983

New member
אני לא מבינה...

למה בפירסומת של פוקס מן אפילו לא רואים בגד אחד של פוקס מן... זאת לא פיקסומת לבגדים בכלל אלא למותג!! עובדה שהמכוער הזה שדומה לערבי לדעתי... הוא לובש חולצת טריקו שחורה... זה מה זה דבילי למרות שהרעיות נחמד... אבל לא מפרסם את המוצר וזה דפוק. בקשר לפירסומת של פוקס..אולי רואים כמה בגדים שאני לא בטוחה בכלל שכולם של פוקס ושוב הפירסומת היא רעיון יפה (מאוד אפילו!) למותג... אבל רוצים לקנות בגדים יפים ולא כל דבר שכתוב עליו "פוקס" (כבר סיכמנו בפורום שזה ממש לא מותג נחשב מי-יודע-מה אלא רק חברה עממית) אז שיפרסמו את הבגדים... ובקשר לקטלוג... במילה אחת ... א-כ-ז-ב-ה!!

i l0ve u

New member
המכוער שדומה לערבי....

את מתכוונת ליהודה לוי הכוסון העולמי?!?!

מאיה1983

New member
כן

לדעתי הוא לא חתיך. אני לא מבינה איך הם ויתרו כל כך מהר על התגלית שלהם יונתן לוי המושלםםםםםםםםם

לא יודעת מי זה יונתן לוי....

אבל ראיתם בדודו טופז איך הוא היה נראה עם שיער ארוך?? בעעעעע... גם עכשיו הוא סתמי כזה... יש הרבה יותר שווים ממנו... (אהמ ריאן פליפה... אהמ אהמ..)

מאיה1983

New member
יונתן לוי הוא מדהים;

היה בקטלוג הקודם של פוקס ביחד עם איתן אורבך יש לו שיער קוצים שחור והוא מדהים, נראה לי עיניים כחולות. הוא היה חבר של יעל בר זוהר תקופה והוא ירושלמי. הוא כל כך יפה......... חבל על הזמן

למעלה