הפרסומות של פוקס

מאיה1983

New member
הוא נראה ממש סנוב

ולדעתי הוא ממש לא חתיך ובמיוחד שהוא מתנשא זה עוד יותר לא מושך. מה את חושבת?

אממממ....

חחחח אני אגיד לך את האמת? בחיים שלי לא שמעתי אותו מדבר או משהו כזה! כאילו... ראיתי כמה תמונות שלו, ותמונת מחזור אצלנו בבצפר ו...זהו. מן הסתם כל הדוגמנים תופסים תחת..

סמוראית

New member
איך לא!

הפרסומת של קסטרו מגעילה. רומי הייתה שחקנית טובה והפירסומות האלה רק הרסו את התדמית שלה כשחקנית מוערכת... מה לא עושים בשביל הכסף... מה הקטע של "תן להוריד אותה קודם" הבנאדם בא לזיין לך תצורה (סליחה על הביטוי) ואת דואגת לחולצה?! ושל TNT דווקא בסדר... למרות שלא הבנתי איך זה קשור לבגדים, אבל לא משנה... לעומת זאת הפרסומות של פוקס ציניות, חצופות ומעניינות להבדיל מכל השאר...

swirrrly

New member
אני דוקא ממש אוהבת.. ../images/Emo118.gif

..את כל הקטע הזה של פרסומות בלי נקודה, בלי סיפור. ממש אהבתי את זה כשראיתי את זה. כל פרסומת שונה - זה פרסומת טובה.

i l0ve u

New member
תודה על ההסבר אני חושבת שהיינו

מספיק חכמים בשביל להבין לבד....

keren201

New member
חחחח...

אתן מצחיקות אותי..... אין כמו יהודה לוי..... והפרסומת דיי דפוקה.... אבל הוא נראה ס-ו-ף שם :)

מאיה1983

New member
טוב תראי

הייתי עושה לו טובה... אבל .....אמממ בוא נגיד שהוא לא הכי.. בטח לא הכי שיש לפוקס. והוא דיי נראה כמו ערבי.

Nשמה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיוק היום אני וידיד שלי ראינו את הפרסומת של פוקס והוא עושה לי כזה "שיואו ממתי ערבים מדגמנים?" ונקרעתי מצחוק... "זה לא ערבי!!! זה יהודה לוי..." חחחחחח... עזבו אנחנו ממש שרוטים...

מאיה1983

New member
רואהההההההההה../images/Emo3.gif

אור תעשה סקר בפורום אם יהודה לוי נראה כמו ערבי.....

keren201

New member
חחח....

הוא לא ערבי....טוב עזבי אנחנו יכולות להתווכח שעות..... יש איזה דוגמן שכחתי ת'שם שלו.... גיא משהו..... נראה סוף :)

spur girl

New member
../images/Emo128.gifבאמת?!

נראה לי שהדעה שלך דפוקה ולא הפרסומת (למרות שעל טעם ועל ריח אין על מה להתווכח, לא משנה)הפרסומות החדשות של פוקס ממש מדליקות הן שוות במיוחד הפרסומת עים יעל בר זוהר אז סורי שלא כולם חושבים כמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i l0ve u

New member
חחח אין דבר כזה דעה דפוקה

זאת דעה כאילו?! איזה טימטום...

swirrrly

New member
אפשר להגיד איזה פרסומת אהבתי?../images/Emo118.gif

את זאת של "קרוקר" נראה לי.. זאת עם הערפדית נושכת ישבנים.. זה דוקא היה מפתיע בשבילי, ותפס אותי חזק כזה כשהיה כתוב בסוף: "expect the unexpected" מה לא נחמד?

למעלה