הפרק היומי

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifצפייה מהנה../images/Emo8.gif (למרות שאין לי

יס)
איזה מס' פרק זה ?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifטוב אני לא זוכרת מה היה שם../images/Emo3.gif

תרשמו חוויות..ואני אחווה את זה מחדש

noy13pour

New member
עו לא התחיל ו..../images/Emo113.gif

איזה פרק יפהההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחח אפילו לא ראיתי את זה.... סתם ניחוש נראה איך זההה אני בטוחה שיהיה יפה....

bad attitude

New member
אני הראשון שמגיב איזה כיף!

איזה יופי של פרק במיוחד הסוףףףףף איזה מגניבבבב סאמר וסת ומריסה וריאן סוף סוף ביחד או לפחות בדרך להיות ביחדד פרקק אדיר מחכה לשבוע הבא

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק

וואי הפרק היה ממש יפה! לוק ממש מעצבן! לא מספיק הוא פגע במריסה הוא הולך לבקר אותה בבית חולים.. ג'ולי מעצבנת.. בעע היא קרצייה כזאת! סת'... מושלם שלי! וסאמר הייתה חומד!

popit

New member
תגובתי הראשונה בפורום../images/Emo13.gif

פרק טוב. ג'ולי מעצבנת אותי. סת' מלך.כל דבר שהוא אומר כזה גאוני, הוא מצחיק אותי
. מחכה כבר שהוא וסאמר יהיו ביחד...מקווה שזה יקרה. וזהו, אין לי עוד מה להוסיף. רק שבמציאות, אין סיכוי שבחורה כמו סאמר תלך ותקנה משולש פיצה שני.אבל זאת טלוויזיה, וכנראה שרק אני שמה לב לשטויות כאלו
.

Aviad1987

New member
פרק חביב

דיאלוגים מעולים. לקראת הסוף הפרק הוא הפך להיות מעולה.

SaMaRa 18

New member
פרק נחמד..

כמו תמיד - סאמר וסת' (
) שולטים!! ג'ולי כל כך אבל כל כך מעצבנת!!!!

מ i ר

New member
אני כל כך מאוהבת...../images/Emo99.gif

בסת'...
הוא וסאמר כל הזמן קורעים אותי מצחוק, אני רק רואה אותם יושבים ביחד וכבר עולה לי חיוך על השפתים..
גם לסנדי לא חסר..
כל כך חיכיתי לנשיקה המיוחלת בין ראין למריסה, שלצערי גם הפעם לא הגיעה..
רק ג'ולי עצבנה אותי, רציתי להרוג אותה!

IDOffryn

New member
דבר אחד הפריע לי

שג'ימי חוזר הביתה הוא מדליק את האור ורואה את מריסה והחברים שלה יושבים בסלון. למה לעזאזל הם יושבים בחושך? ואם תשימו לב ממש בסוף הפרק אפשר לקלוט ניצבת שמחכה ליסמן שלה להתחיל ללכת והיא פשוט עומדת במקום ומתחילה ללכת שסת ריאן וסנדי מתקרבים אליה וגם הפרק מסתיים בשיר נחמד. GUSTER - Keep It Together

theone2468

New member
היי! אני חדשה =))

רק היום גילית על הפורום הזה! אני פשוט חולה על הסדרה, בין המושלמות שייצרו!! ומה שכתבת (IDOffryn) זה בדיוק מה שרציתי להגיד!!

איזה פרק אחלה !

מריסה
!!! איזה פופושה !!! (ח מילה שהמצתי , אני קורא ככה גם לאחיינית שלי) כוס אמא של ג'ולי המעפנה , מאיפה הגרילו ת'כלבה הזו ?! שתישרף ! נ.ב מה עם המשחק ההוא ???

patito ƒeo

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

סת' הזה.. מה יהיה איתו?! אני לא יכולה לראות אותו ולא לחייך.. ועוד אחרי שסיימתי לראות את הפרק, הצלחתי לשכוח ממנו ופתאום אני רואה תמונה שלו בראש1. הוא כל כך חמווווווווווווווווווווווווווווווד
הפרק היה נחמד, מה שמפריע לי זה רק המשחק של מריסה (תסלחו לי שאני לא משתמשת בשמות האמיתיים
), הוא מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! אבל למי אכפת העיקר שיש את סת' :)

לא צריך לסלוח כי

את לא מדברת על האנשים האמיתיים,את מדברת על הדמויות! והדמויות הם כמובן לא שחקנים!

TheCharm

New member
חחח נפלתי

אחד הפרקים הקורעים ביותר. חח "סאמר, את אישה מאוד מסתורית" חחחח... וגאד איך ריאן לא הסתובב כדי להציץ לה?! פאקקקק. כאילו הוא התחרפן על התחת. וגאד כ"כ לא רציתי לראות את לוק כשהוא הופיע. חשבתי זה מפרק הכל. ועוד, מה הוא מתנהג כל כך טוב? אגב, זה שהם הלכו לבית של ג'ימי אחרי שהם ברחו, היה מטומטם. הרי זה בטח המקום הראשון שג'ולי תחפש בו, אז מה הפואנטה? הם לא.. לייק... בורחים מג'ולי? וג'ולי היא פשוט כלבה. 'דרקון'. אוחחח אני כ"כ שונא אותה. איים גלאד שריאן ילמד עם סת', אפילו שלא חשבתי שזה יקרה. בעע, אבל לחשוב עליהם בתוך ביצפר? זה פריקי. וחח "היה לנו סל כדורסל".

למעלה