הפרק היומי

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo41.gifתגובתי על הפרק../images/Emo41.gif

לפי דעתי היה אחלה פרק.לא אחד המעולים.אבל טוב,THE O.C אף פעם לא מאכזבת. לפי דעתי המשחק של מישה קצת תקוע,לשחקנית שמשחקת את ג'ולי כ"כ מתאים להיות ביץ' והיא עושה את זה בצורה מושלמת! וסוף סוף הם התחילו עם הבית ספר,נקווה שיהיה שם מעניין.סאמר פשוט נראתה מדהים בפרק! יותר מתמיד...סת' הרג אותי שהוא אמר שאפילו בבית ספר אמא שלו יותר פופלארית ממנו. וזהו..אחלה פרק...ג'וני איפה הציטוטים והמידע?! איכזבת השבוע..

Aviad1987

New member
אני אהבתי ש...

סת' תיקן את אמא שלו שאומרים טיחואנה. ושסאמר וסת' יצאו מהחדר שלו אז הוא כזה "זאת המיטה שלי רק חשבתי שכדאי שתדעי"...

מ i ר

New member
../images/Emo6.gif הקטע עם המיטה קרע אותי..

וגם היה את הקטע שהוא וסנדי חיכו לראין, וסנדי שאל אותו: "אם לי אתה לא מספר אז למי כן?" אז סת' ענה לו: "אממ לראין, לאמא, לעץ הזה שם.."

TheCharm

New member
ציטוטים

The O.Quotes: Sandy: Go to Dr.Kim and explain yourself. Ryan: I don't think she wants to hear from me, ever again. Sandy: Oooh, you're afraid of her. You who went toe-to-toe with Julie Cooper, the dragon lady. You can take Dr.Kim. סנדי: לך לד"ר קים ותסביר את עצמך. ריאן: אני לא חושב שהיא רוצה לשמוע ממני שוב, אי פעם. סנדי: אווו, אתה מפחד ממנה. אתה, שהלך ראש בראש עם ג'ולי קופר, אשת הדרקון. אתה יכול גם נגד ד"ר קים. ** ** ** ** ** ** ** Seth: It's pronounced TEE-WANNA. That's how.....you're so white, mom! סת': מבטאים את זה טי-חואנה. ככה... את כל כך לבנה, אימא! ** ** ** ** ** ** ** Kirsten: I'm sure she'll apologize. Sandy: You are? This is Julie Cooper we're talking about. קירסטן: אני בטוחה שהיא תתנצל. סנדי: כן? אנחנו מדברים על ג'ולי קופר. ** ** ** ** ** ** ** Seth: My mom's more popular than me. That's somewhat pathetic, I realize. סת': אימא שלי יותר פופולרית ממני. זה איכשהו פתתי, אני מבין. ** ** ** ** ** ** ** Dr. Kim: Seth. Always interesting to see you. ד"ר קים: סת'. תמיד מעניין לראות אותך. ** ** ** ** ** ** ** Sandy about his new office: Well, this doesn't suck. סנדי על המשרד החדש שלו: טוב, זה לא דפוק. ** ** ** ** ** ** ** Seth: Not now Mom. I'm studying naked. Summer: Ew. סת': לא עכשיו, אימא. אני לומד בעירום. סאמר: איו. ** ** ** ** ** ** ** Summer: What is this? Seth: I don't know. I've never seen it before. Summer: What's its name? Seth: Captain Oats. סאמר: מה זה? סת': לא יודע. בחיים לא ראיתי את זה. סאמר: איך קוראים לו? סת': קפטן אואטס. ** ** ** ** ** ** ** Seth: You're a strange and mysterious woman, Summer. סת': את אישה מוזרה ומיסתורית, סאמר. ** ** ** ** ** ** ** Sandy: If you can't tell your dad, who can you talk to? Seth: Gee, I don't know. Ryan, Mom, that tree over there. Sandy: You're gonna miss me when I'm gone. Seth: When are you leaving? סנדי: אם אתה לא יכול לספר לאבא שלך, עם מי אתה יכול לדבר? סת': בחיי, אני לא יודע. ריאן, אימא, העץ שנמצא שם. סנדי: אתה תתגעגע אליי כשאני אעזוב. סת': מתי אתה עוזב? ** ** ** ** ** ** **

שכחת אחד

הקטע עם הגבות של סנדי, בסוף הפרק. זה הולך בערך ככה, סנדי מראה לראיין וס'ת את הכרטיס עובד החדש שלו, עם התמונה שלו. ואז ס'ת אומר משהו כמו, וואו מה זה הגבות האלו ? וסנדי אומר לו, אתה יודע שזה תורשתי נכון.....

JoHnYmYsTeR

New member
זה לא הלך ככה.. היה עוד..

סת':וואו מה זה הגבות האלה סנדי:גבות מסמלות עוצמה וכוח ראין/סת'.. אני לא זוכר בדיוק:אז אתה האיש הכי חזק בעולם סנדי:אתה יודע שזה תורשתי נכון? סת':אפשר לסדר את זה.

TheCharm

New member
לא מצאתי את זה במדויק, אז...

יש הרבה קטעים מצחיקים, אבל לא את כולם מצאתי.

TheCharm

New member
הנה עוד ציטוט:

(In Harbor school) Ryan: you guys have tennis courts and a swimming pool Seth: I'm guessing you didn’t at your old school Ryan: ah, well we had a basketball hoop (Meanwhile, In Sandy's new workplace) Sandy: Oh you guys have a gym Rachel: You didn't at the PD's office? Sandy: Oh, we had a basketball hoop (בבית הספר ארבור) ריאן: יש לכם מגרשי טניס ובריכת שחיה. סת': אני מניח שבבית הספר הישן שלך לא היה. ריאן: אה, טוב, היה לנו סל כדורסל. (בינתיים, במקום העבודה החדש של סנדי) סנדי: יש לכם מכון כושר. רייצ'ל: לא היה לכם במשרד היועץ המחוזי? סנדי: אה, היה לנו סל כדורסל.

the baby girl

New member
על הפרק..

עוד לא ראיתי את הפרק אז תוכלו להגיד לי למה ג'ולי כ"כ עיצבנה את כולם?? מה לוק עשה...שהוא עוד לא עשה? ומה עם יאן ומריסה וס'ת וסאמר? מתה על ריאן!!!!!!

tazit

New member
אחלה פרק היה אתמול ../images/Emo127.gif

הזוגיות של סת' וסאמר הכי הורסת ומצחיקה. גולי ממש כלבה, טוב מישהי צריכה להיות כזו. מחכה כבר ליום שישי הבא.

mor kutcher

New member
איזה פרקקקק

אוי ריאןןןןן!!! איזה דמות מתוקה!!! איך הוא מקריב הכל בשביל מריסה... וסת'!!! הוא היה כ"כ מסכן...כשהוא ישב לבד
ארררררר סאמר איך את לא מתנפלת עליו?!?!?! וואן מור ט'ינג- ג'ולי קופר- ה ש ט ן !

למעלה