הפרק היומי

JULI4561

New member
יהיה אחרי העונה הראשונה גם את

השנייה :) !!!! פרק יפה .. ואיי נזכרתי במלא דברים שחשבתי שראיתי את זה פעם ראשונה ואו וגם תסתכלו על החדר של השופטים .. איזה קטן !!!

IkMfNiY

New member
ובכן.. ^^ ../images/Emo42.gif

כיף לצפות בזה שוב P: יש נורא הרגשה של התחלה. אם משווים אל העונה השלישית, רואים שכל ההפקה צברה הרבה נסיון. עדיין לא החלטתי מי הפייבוריטיות שלי P: למרות שכבר ברור לכולנו שאדריאן לוקחת P: יעל

אוגסלט

New member
איזה נוסטלגיה!

האמת שהתגעגעתי הכי לרובין, זה כיף שהיא מעצבנת. התגובה של אבוני כשהודיעו לה שהיא עברה את הסינון האחרון הייתה מצחיקה

איזה כייפ לא ראיתי ת'עונה הראשונה

אחלה פרק וטסה הייתה מהממממממממת... היא עפה בגלל שהביטחון שלה בערך בגובה של אווה.. אשכרה בונא היא פצצת על ואפילו נראה לי שלי יש ביטחון יותר גבוה משלה מה נסגר כעיקרון ג'יזל מכוערת בטירוף אדריאן ממש יפה וחמודה אהבתי בטירוףף.. איליס אהבתי ת'אופי וגם את היופי אבל רזה מידי.. שאנון מהממממת אבל היא אל אמריקן גירל כזאת.. רובין לא פרופרוציונלית ושתירגע לא כולם חייבים להאמין באלוהיםםם קייסי אהבתי ת'פנים מהממות פשוט ניקול כוסית על אבל בכלל לא אהבתי ת'פניםםם והלסבית שכחתי איך קוראים לה לא אהבתי את התמונה אבל היא אחלה ונראית טובב..

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifפעם ראשונה שראיתי

את הפרק הזה
כי לא ראיתי את העונה הראשונה
זה מגניב לראות איך הכל התחיל
חחחחחח ועכשיו הבנתי את מה שכתבו פה על הבקיני ווקס
טיירה מהממת, כרגיל
מ-מ-ש אהבתי איך שהיא היתה עם הקוקיות בצילומים על הגג
הקטע עם ה-8 בנות שהפכו ל-10 בנות היה קצת מוזר
הממ... מה עוד
ג'ניס היתה קצת קשה על הבנות
ממש מרגיז אותי שהיא כל כך שונאת נשים שמנות או מלאות
חחח ולטיירה עוד לא היו את המשפטים המפורסמים שלה של הניפוי

purple rain2

New member
אלו הבנות של העונה הראשונה

התחיל היום שידור חוזר שלה מההתחלה

purple rain2

New member
שתי מסקנות חשובות מהפרק../images/Emo11.gif

1. ניקול פשוט קופי של שירלי נוב, מכוכב נולד 3
2. ג'סטין הבלונדינית הזו שלא עברה את הניפוי האחרון (הבלונדה הזו שנראית כמו כוכבת פורנו ובטוחה שהיא מלכת העולם) כ"כ דורשת נעל לפרצוף

einbal13

New member
יוווווווווו כל התוכנית הסתכלתי

וחשבתי היא כל כך שירלי נוב הן פשוט אותו דבר

Sweet Misery

New member
ניקול באמת דומה לשירלי נוב! ../images/Emo12.gif

גם אני אמרתי את זה!

purple rain2

New member
כפרעלייך../images/Emo99.gif

לא ידעתי שאת רואה את הסדרה
מעכשיו נוכחות חובה

פרק יפה..../images/Emo87.gif

לא האמנתי שכבר בפרק הראשון יעיפו מישהו! מזה זה כל כך מהר!!! בטופ מודל 3 היה לאט לאט... שאנון וניקול קופיייי!!

purple rain2

New member
לא נורא, לא הפסדת הרבה../images/Emo3.gif

סתם הראו את הבנות בשלבים האחרונים שלפני הקבלה לתוכנית, את המשימה שלהן של צילום בבגדי ים על גג ניו יורקי בקור של מינוס 23 מעלות רחמנות
ואת הניפוי מן הסתם שהעיפו את טסה... ובובי את חייבת להתחיל ללמוד לשרשר בפורום...
משמע לא לפתוח הודעה חדשה על כל דבר אלא ללחוץ על "הוספת תגובה" לכותרת השרשור המתאים.. לדוגמה במקרה הזה לכותרת "השרשור היומי", יש מבין?

Pink Angel1

New member
אחלה פרק

הכל נראה שונה מהעונה השלישית... לא יודעת מוזר פוטושוט נחמד ופשוט. לחשוב שהן הצטלמו במינוס 23 ואנחנו, בישראל, כמעט ולא שורדים מתחת ל15 מעלות

למעלה