../images/Emo41.gifהסיכום המלא שלי..../images/Emo56.gif|פגרה|
אן-אן מה קורה לך
אני מתחיל לחשוב שבתוך תוכך את היית מבחוץ חברה של אווה אבל מבפנים רק קינאת לה. כאילו את באמת יפה ומדהימה, אבל די
אני באמת חושב באמת ובתמים שנתנו לה יותר מדי צ'אנסים, כל ניפוי היא לפני אחרונה- והתמונה היום הייתה מזוויעה, היא הייתה צריכה לעוף היום
נורל-מסכנה נורל, באמת חיבבתי אותה- יש לה תמונות מדהימות- אבל מה לעשות היא עדיין ילדה, לדעתי לא היו צריכים להעיף אותה- כי התמונה שלה הייתה מעולה יחסית לשל אן.
יה יה-אוקיי, מה יש להגיד עליה
יהיה את גרועה
תפסיקי להתערב בהכל- במיוחד בשיחה בין שלושתן, תפסיקי לחשוב שאת מעולה ולקחת הכל כמובן מאליו רק בגלל שאת מנצחת בהכל. שונא אותך
אמן תדחפי את כל הענווה והנימוס שאמרו שיש לך בחו"ל לתחת.
אמנדה-אוקיי, צבועה צבועה צבועה צבועה, כל הפרקים לשעבר היא שיחקה אותה חברה של אווה- בג'קוזי, יש תמונות שהן מתחבקות וכו' וכו', אבל לא לדבר עליה מאחורי הגב כשכולן מפנות לה גב
מה גם, שהיא כ"כ מעצבנת, אני מניאק אם היא לא תבכה כשהיא תראה את הענווה בתחת של יה-יה כי זה... "ככ מרגש..."
אווה-אוקיי, אווה. הנושא החם של הפרק.. אני באמת מרחם עליה. היא אומרת את כל מה שהיא מרגישה מתי שהיא מרגישה. לדעתי היא מאוד יפה, התמונות שלה מאוד חזקות- ובאמת ובתמים אן כועסת עליה סתם, היא באמת אוהבת את אן ורואים את זה- והיא פגעה בה. וראו את זה היום בשיפוט (אגב מה שטיירה אמרה, כולנו בני אדם תסתמי מותר להיות עצובים). אני חושב שהטעות הגדולה שלה, שהיא סמכה פשוט יותר מדי על מי שלא היה ראוי לסמכות.
טיירה-תסתמי, תצטנעי ותהיי יפה
נייג'ל-פשוט הכי חמוד שם
תכף אני שם ת'תמונות..