הפרק השבועי-עונה 3

Sahar 11

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי-עונה 3../images/Emo41.gif

שרשרו הכל לכאן בנוגע לפרק
צפייה מהנה לכולם

חחח לא יפה.. אבל בכל זאת ../images/Emo9.gif

היתה ילדה אחת בשם פגרה שתמיד שמה בכותרת של ההודעות שלה |שיר| אז הוא התחיל לשים |פגרה| ומאז הוא לא הפסיק! חחחח סיפור "ארוך"! לפחות נראה לי שזה זה

תשאלי אותם ../images/Emo12.gif

יש מצב זה היה רק הכינוי.. פרטים כאלה אני לא זוכרת

purple rain2

New member
יש לך זיכרון סלקטיבי../images/Emo123.gif

ותגררי לכאן גם את מרי ואת כל שאר האפסים מפורום טב"ע שרואים את הסדרה אבל לא דופקים נוכחות כאן

../images/Emo6.gif אבל צריך לעבור סלקציה

זה לא עובד ככה
ומה אני נראית לך?! אמא שלהן? שיבואו לבד.. כמו שאני באתי
סתם.. אני מודה באתי בגלל ששמעתי שיש פה את המנהלת הכי שווה בתפוז!

purple rain2

New member
אבל... אבל... אבל...

תעזרי לי
ומישהי מנסה להתחנף למנהלת הכי שווה בתפוז?
ממי שמעת?

חחח לא לקחת ללב כפרעלייך../images/Emo25.gif

סתם.. אמ.. אני מכירה את הפורום/אותך עוד לפני שבאת לט"ב.. סתם הייתי קוראת סמויה (בכ"נ גם-ואני עדיין) ותמיד אמרתי שאת מנהלת טובה.. (רציני..
) ואם את כל כך נואשת אני אביא לפה אנשים... חחחח רק אל תבכי
ותעני כבר למסרים

purple rain2

New member
ריגלת אחרי?../images/Emo123.gif

ואני לא נואשת
וטוב, פשוט דרך דף הניהול אני לא יכולה לראות שקיבלתי מסר חדש
*הולכת לענות לך*

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דוגרייי איזה הורים רעים ../images/Emo70.gif

Dark Force

New member
../images/Emo24.gifצפייה נעימה../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

יהיה טוב

עדידי15

New member
איזה שטויות../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

מישהו מוכן להסביר לי מה הקשר טקס תה לדוגמנות? זה ממש בולשיט
אמנדה הלכה כמו פינגווין שתקעו לו מקל בתחת! והקיוקה היפנית הזאתי חייבת לעשות משהו בשיער שלה! הסתכלתי עליה ולא הפסקתי לצחוק

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifהסיכום המלא שלי..../images/Emo56.gif|פגרה|

אן-אן מה קורה לך
אני מתחיל לחשוב שבתוך תוכך את היית מבחוץ חברה של אווה אבל מבפנים רק קינאת לה. כאילו את באמת יפה ומדהימה, אבל די
אני באמת חושב באמת ובתמים שנתנו לה יותר מדי צ'אנסים, כל ניפוי היא לפני אחרונה- והתמונה היום הייתה מזוויעה, היא הייתה צריכה לעוף היום
נורל-מסכנה נורל, באמת חיבבתי אותה- יש לה תמונות מדהימות- אבל מה לעשות היא עדיין ילדה, לדעתי לא היו צריכים להעיף אותה- כי התמונה שלה הייתה מעולה יחסית לשל אן. יה יה-אוקיי, מה יש להגיד עליה
יהיה את גרועה
תפסיקי להתערב בהכל- במיוחד בשיחה בין שלושתן, תפסיקי לחשוב שאת מעולה ולקחת הכל כמובן מאליו רק בגלל שאת מנצחת בהכל. שונא אותך
אמן תדחפי את כל הענווה והנימוס שאמרו שיש לך בחו"ל לתחת. אמנדה-אוקיי, צבועה צבועה צבועה צבועה, כל הפרקים לשעבר היא שיחקה אותה חברה של אווה- בג'קוזי, יש תמונות שהן מתחבקות וכו' וכו', אבל לא לדבר עליה מאחורי הגב כשכולן מפנות לה גב
מה גם, שהיא כ"כ מעצבנת, אני מניאק אם היא לא תבכה כשהיא תראה את הענווה בתחת של יה-יה כי זה... "ככ מרגש..." אווה-אוקיי, אווה. הנושא החם של הפרק.. אני באמת מרחם עליה. היא אומרת את כל מה שהיא מרגישה מתי שהיא מרגישה. לדעתי היא מאוד יפה, התמונות שלה מאוד חזקות- ובאמת ובתמים אן כועסת עליה סתם, היא באמת אוהבת את אן ורואים את זה- והיא פגעה בה. וראו את זה היום בשיפוט (אגב מה שטיירה אמרה, כולנו בני אדם תסתמי מותר להיות עצובים). אני חושב שהטעות הגדולה שלה, שהיא סמכה פשוט יותר מדי על מי שלא היה ראוי לסמכות. טיירה-תסתמי, תצטנעי ותהיי יפה
נייג'ל-פשוט הכי חמוד שם
תכף אני שם ת'תמונות..

למעלה