הפרק השבועי-עונה 3

JULI4561

New member
אן כזאת מהממת איך היא יוצאת כמו

נעל בתמונות ולפי דעתי אווה באמת מניאקית עם כל הקטע של נורל אבל לא ממש אכפת לי מה הולך שמה שתיהן כוסיותתתתתתתתתתת ונורל יפה בתמונות מכוערת במציאות אמנדה ויהיה = שילוב מוזר חחחח וצחקתי שאמנדה הלכה בקימונו חחחחחחחחחחחח

IkMfNiY

New member
מה נסגר עם השופטים?! ../images/Emo42.gif

אנחנו כבר כמעט בגמר, ובשלב הזה הן כבר חיבות לדעת להצטלם! לאן היתה פשוט תמונה נוראית. מדי שבוע היא מפשלת, שוב ושוב. זה ברור שהיא היתה צריכה לעוף! ואת כל מה שהיא אמרה על אווה היא אמרה מקנאה. אן הייתה צריכה ללכת
יעל

oOBAGIRAOo

New member
../images/Emo6.gif

"חברה אחת רוצה שאני אעוף וחברה שנייה בכלל חושבת שאני שמנה" "רגע, אתן מתגרשות?" זה מזכיר לי נורא את העונה השנייה אחרי שג'אנשה עפה, התכנית נראתה לי כ"כ מכוערת. אבל זה היה איזה פרק רביעי אז המשכתי לראות והתאהבתי ביואנה. רק חבל שנשארו עוד 2 פרקים. האמת? אני לא אוהבת, די שאנת את כל מי שנשאר. רק את נורל תמיד אהבתי (גם את ניקול, אבל קצת אחרי זה), ועכשיו שהיא עפה כבר נשארנו עם תכנית של מכוערות. את אמנדה שאנתי מהפרק של המייקאובר, את יהיה קצת אחרי זה ואת אווה שמהפרק/שניים האחרונים. ואן, לא שאנתי אותה, אבל אפפם לא הבנתי למה בכלל אוהבים אותה? אז נראה, את הסדר של העונה הזאת אני כבר יודעת. נחכה לעונה הבאה, שם אולי הפייבוריטיות שלי יגיעו רחוק (כמו בעונה ראשונה). חוץ מזה- נכון יש את התמונה שכל הזמן מורידים ממנה בנות בסוף הפרק? למישו יש את התמונה של נורל משם? כי היא ממש יפה שם.

shaya23

New member
שמתם לב כשנורל ואווה דיברו אז אווה

עישנה וצינזרו את הסיגריה ואז היא הלכה לאנשהוא והחזיקה קופסת סיגריות וגם את זה צינזרו.. [טישטשו..]

niranat

New member
כן, הם ממש נזהרים מפרסומות

הם מטשטשים כל מה שהוא סוג של פרסומת.. נגיד, פעם טוקרה קראה ספר וטישטשו את הכריכה שלו, הם עושים את זה על הכל.

shaya23

New member
אבל צינזרו את הסיגריה עצמה.. גם

על הסיגריה רשום את שם החברה?

niranat

New member
יאפ

לא שהיו רואים את זה אבל לא משנה, עדיין רשום את השם של החברה.

היה פרק בסדר

אהבתי את טיירה לשם שינוי גדול כי היא באמת מיקצועית נורל קרעה אותי מיצחוק שהיא ירדה על המינהגים שלהם אן היתנהגה מגעיל לא אהבתי את העמבוש הזה ושהיא כל הזמן רמזה לטיירה על אווה אמנדה באמת היא לא היתבלתה אווה אהבתי שהיא היתנצלה יה יה מעצבנת כרגיל אבל השאלה היא למה העיפו את נורל הרי יש לה תמונות יותר יפות ??

JULI4561

New member
אתם יודעים מה נורל קרעה אותי הפרק..

שאווה ואן רבו אז היא עשתה כזה .. חברה אחת שלי רוצה שאני יעוף וחברה אחרת שלי חושבת שאני שמנה ?? חחחחחח והיא עשתה כזה פרצוף מסכן חחחחחחחחחחחח זה הרג אותי!!!

oOBAGIRAOo

New member
ראיתי את הפרק שוב ולא הבנתי:

למה בדיוק העיפו את נורל? בגלל תמונה אחת גרועה? השופטים מטומטמים.

Dark Force

New member
אבל..../images/Emo56.gif|פגרה|

לא הייתה לה אף תמונה גרועה.. היו צריכים להעיף את אן

oOBAGIRAOo

New member
לאן הייתה תמונה גרועה כל הזמן

אולי חוץ מפעם אחת, לנורל יש כל הזמן תמונות טבות (אולי חוץ מאחת-שתיים), אז למה לא העיפו כבר את האן הזאת והשאירו את נורל! או שהשופטים מטומטמים, או שהם סתם מחפשים רייטינג (בגלל הריב עם אווה וכל זה).

niranat

New member
גם אני חשבתי שהיה צריך להעיף את אן

היא יפייפיה, פנים מול פנים היא בחורה מדהימה - אבל טופ מודל היא ממש לא רק יפה במציאות אלא צריכות להיות לה עוד כמה תכונות [ואני לא מדברת על תכונות אופי, אני חושבת שזה סתם בולשיט, אבל בשביל להצליח ולהיות טופ מודל כן יש דברים שצריך להיות חוץ מפנים וגוף מעלפים]. ונורל - היא לא הורסת כשאתה רואה אותה מולך, אבל היא פוטוגנית רצח, והיא כל כך מיוחדת ומגניבה כזאת וחוצמזה - היא פשוט בובה
זה היה כל כך לא מתאים להעיף הפעם את נורל! אן הייתה צריכה ללכת הביתה, אמנדה שבוע הבא, אח"כ נורל/יה-יה [לא יודעת להחליט על הסדר] ואווה לנצח [זאת דעתי]. אווה טובה, יש לה קואליטי של טופ מודל!

למעלה